Мене попросили підібрати планшет до 4500грн
Метод використання:
1.Редагувати документи ворду щоб їх потім з планшета перенести на комп'ютер і все редагувалось/відкривалось і навпаки з компа на планшет і на планшеті редагувати іноді також таблиці екселю.
2.Тобто багато друкувати і в неті сидіти .
Вимоги щоб був нормальний дизайн і якісна збірка .
Тепер питання :
1.Чи можна до планшетів підключати повноцінні клавіатури по юзб або блутузу .
2.Чи можна підключати ЮЗБ 3G можем (типу ютел , мтс і т.п. )до планшету
І що для от таких вимог потрібно від планшета і чи потрібні якісь кастомні пошивки щоб це все працювало ?
P.S.Розумію питань і вимог багато але мене попросили і ще вирішив з вами порадитись !На ці всі питання я на жаль відповідей не знаю.
Цей девайс буде куплятись щонайближчим часом тому чекати поки щось вийде краще немає можливості і бажання в них.
1. с этим не сталкивался но думаю проблемы нет, в андроид маркете нужно поискать нужную утилитку для редактирования.
2.1. легко, через ЮСБ хаб можно подключать до 4-х устройств (мой китайский планшетник справляется с этим без проблем)
2.2. тут уже сложнее т.к. для функционирования модема нужно поставить на него драйвера, короче нужно колдовать, хотя можно купить с встроенным но не факт что он будет нормально работать в наших сетях.
по сути планшет можно рассматривать как нетбук с андроидом или виндой на борту (в том числе виндовс-мобайл или МЕ) сильной мощности вы от него не добьетесь но универсальность имеется и даже больше чем у нетбука или ноута.