Во что Вы играете в данный момент?

Автор eQui, 13 Вересень 2007, 14:57:35

Попередня тема - Наступна тема

Как вы сейчас играете?

Во все новинки по-возможности, как и раньше
В некоторые интересующие проекты, интерес к играм уже не тот
Играю в КС, Доту, КОД, Батлфилд и свои олдскульные проекты
Смотрю на Ютубе прохождение игр, сам потчи не играю
Раньше играл, теперь перестал
В интересующие проекты, но интерес прежний
Перепрохожу старые игры.

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 29 Липень 2023, 22:24:54Натиснув у грі "Тильду" - нічого не відбулося.
Які часи - такі і ігри)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

T1000

Наново перепройти з ресурсами
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

GA-EV3

Цитата: T1000 від 30 Липень 2023, 01:15:06Наново перепройти з ресурсами
Гра гарна, але того не варта. Навіть не тому, що вона недостатньо гарна, а тому, що є багато інших достатньо гарних ігор.
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 31 Липень 2023, 09:25:41Гра гарна, але того не варта. Навіть не тому, що вона недостатньо гарна, а тому, що є багато інших достатньо гарних ігор.
Вмикай чити і отримуй задоволення далі!
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

T1000

Коли в мене траплялася крива гра, то я додивлявся її на ютубі. А гру таку видяляв.
 Хай вчаться нормально робити. :P
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

GA-EV3

Цитата: aNGeL від 31 Липень 2023, 11:13:38Вмикай чити і отримуй задоволення далі!
Якими методом, якщо консоль не вмикається?

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 02 Серпень 2023, 07:35:41Якими методом, якщо консоль не вмикається?
спробуй Wemod, я вже десь 5 років ним користуюсь - майже до всіх ігор має чити

T1000

Dantes Inferno(60 fps) пройшов.
Dead Space 1-2-3.
Купив собі ЕА access за 120 грн на бокс. На місяць. Не ідеально, але непогано.
 Перші 2 дедспейси пробіг. Друга гірше , коридори, безкінечний стробоскоп  у мозок( це типу круто, нагнітає). В кінці місцева немезида. Але можна було б зробити рімейк і другої частини. Хоча моглиб зашити ДЛЦ, у другій воно сюжетне - Severed/Тут ми біжимо задом наперед по локаціям з основної гри. Ну нічого.
 Третю буду.
 На xbox sidious s всі дедспейси ідуть в 60 к.с. по прискоренню.
 У мене 30  :'(  Хоча іграбельно.

Гордон

Saints Row 2022 DLC
Terminator Resistance DLC
Mad max- перепрохожу
i7-10700-32Gb-RTX4070 Ti Super

Dmytro

RDR Online - неплохо, есть чем заняться даже без пвп, если боевка, природа и занятия из основной сюжетной игры понравились - рекомендую. Та и пвп разное есть - например соревнования по рыбалке или фотоохоте.
Наверно идеальная игра под пивас или даже крепче - спокойно, красиво. Можно бухатьв баре вместе с ГГ).
Кикает с сервака если бездействие 15 минут вроде .
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

T1000

Quantum break.(гейпас)
 На диво зайшло! Сподобалось. У грі космічний сюжет. Закрутили як могли. Перипетії в часі ;D  Чому я раніше не запускав?
Але є мінуса.
1. Це графіка. На боксі старому виглядає досить погано. Якась грязюка на екрані, зображення бува грає, або розвалюється.
2. Читання. О !Це страшне. Сам текст написаний досить професійно, гарно. Але його ну занадто багато. Там де вистачило б сторінки, так їх там 5!  причому видно, шо інколи одне і те саме розповідають. Можна було б скоротити.
 Загалом нормальна гра. Грав повністю на англіцькому.

T1000

Ryse son of rome(гейпас)
Нормально. Тільки хотілося б 60 фпс, чого не завезли.

GA-EV3

GA-EV3

[Raymond]

Цитата: GA-EV3 від 27 Жовтень 2023, 21:21:45На що це впливає?
На те, що захотівши купити цю гру, краще цього не робити

Vlad1

Я придбав у 2007  ;)
«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

[Raymond]

T1000

Timeshift це ще більш-менш нормальна гра від кацапів. На той момент вони ще не були настільки зазомбовані. Я теж її грав років 13 назад.  Там можна застрять в одному місці...  На 2600xt 256мб до речі
 А от така гра як "Inversion"(2013) від тих же орків - оце вже калічне лайно. І по сюжету  і по реалізації. Напевно в них майже нічого путьного після 2010 більше не виходило. Можу згадати ще космічних рейнджерів і все. Корупція вбила російський ігропром. І вова. 
 Ага, рейнджери вийшли ще в 2002 . Тоді все було більш-менш...

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

GA-EV3

[Raymond]

aNGeL

GA-EV3

Цитата: [Raymond] від 29 Жовтень 2023, 19:31:59Про що саме твоє але?
Про те, що це американська компанія, а не російська.

[Raymond]

Цитата: GA-EV3 від 01 Листопад 2023, 13:38:09Про те, що це американська компанія, а не російська.
Перше речення з Вікіпедії:
американський розробник і видавець відеоігор, заснований у Петербурзі у 2001 році зі штаб-квартирою у Форт-Лодердейлі, Флорида.

Як на мене, цього достатньо, щоб повторити моє твердження - "росіяни". І що краще не купити їхню гру, ніж купити.

[Raymond]

До речі, сумно, що Embracer Group купили 4A Games через Saber

GA-EV3

Цитата: [Raymond] від 01 Листопад 2023, 15:57:13До речі, сумно, що Embracer Group купили 4A Games через Saber
В чому зміст суму?

[Raymond]

Цитата: GA-EV3 від 01 Листопад 2023, 17:36:00В чому зміст суму?
Цитата: [Raymond] від 01 Листопад 2023, 15:22:25Перше речення з Вікіпедії:
американський розробник і видавець відеоігор, заснований у Петербурзі у 2001 році зі штаб-квартирою у Форт-Лодердейлі, Флорида.

Як на мене, цього достатньо, щоб повторити моє твердження - "росіяни". І що краще не купити їхню гру, ніж купити.

Одна з найкращих українських студій у цій самій структурі. Мені цього достатньо для суму

GA-EV3

Цитата: [Raymond] від 01 Листопад 2023, 19:40:59Одна з найкращих українських студій у цій самій структурі. Мені цього достатньо для суму
Що там російський газ, вже не тече по українським трубам?

[Raymond]

Цитата: GA-EV3 від 02 Листопад 2023, 19:49:59Що там російський газ, вже не тече по українським трубам?
Ок, давай відкинемо в сторону моральну сторону питання, спробуємо пошукати логіку. Чого ти очікував добитись цим повідомленням? Що я, почувши про газ (і очевидно, що мені це теж не подобається), визнаю, що купівля ігор у компаній, які пов'язані з росіянами не має викликати ніяких питань? І я вирішу, що купівля однієї з найкращих українських студій через російську Saber - це прекрасно?

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 02 Листопад 2023, 19:49:59Що там російський газ, вже не тече по українським трубам?
З наступного року перестане.

GA-EV3

Цитата: [Raymond] від 02 Листопад 2023, 22:05:50Ок, давай відкинемо в сторону моральну сторону питання, спробуємо пошукати логіку. Чого ти очікував добитись цим повідомленням? Що я, почувши про газ (і очевидно, що мені це теж не подобається), визнаю, що купівля ігор у компаній, які пов'язані з росіянами не має викликати ніяких питань? І я вирішу, що купівля однієї з найкращих українських студій через російську Saber - це прекрасно?
Я сказав чітко і однозначно: Це американська компанія.

[Raymond]

Цитата: GA-EV3 від 03 Листопад 2023, 18:53:32Я сказав чітко і однозначно: Це американська компанія.
1. Знов про логіку. Якщо ти "сказав чітко і однозначно: Це американська компанія.", чому взагалі почав згадувати про російський газ? Він же російський? А компанія - американська. Чи газ теж насправді американський? Чи компанія не настільки американська, щоб згадувати російський газ? Ти якось визначся.

2. Про росіян. Ти "чітко і однозначно" пишеш щось, що не стосується моїх слів. В якому з моїх повідомлень ти побачив слова про місце реєстрації компанії? Я сказав, що це росіяни. І ти б це побачив, якби справді прочитав кинуту тобою ж статтю Вікіпедії. Ось кілька цитат:
ЦитатаКомпанія Saber Interactive була заснована у 2001 році Андрєєм Йонесом, Метью Карчом і Антоном Крупкіним.[3][4] Разом вони створили ігровий 3D-рушій, зібрали команду художників із Санкт-Петербурга, росія, і почали працювати над своєю першою грою
Аж після 5 років існування компанії...
Цитата1 серпня 2016 року Saber Interactive відкрили свою першу внутрішню студію за межами росії
ЦитатаУ січні 2023 року у зв'язку з російським повномасштабним вторгненням в Україну і для того, щоб уникнути санкцій за співпрацю з російським ринком, Saber перевела своїх співробітників з Білорусі та росії в нову студію в Єревані, Вірменія.
Це дає право говорити "росіяни". Бо це так і є, де б вони не реєстрували свою компанію.

В мене думка проста. Якщо компанія заснована росіянами, якщо її основні офіси / команди розробки - до останнього моменту були в росії і були лише перенесені для обходу санкцій, я вважаю, що варто донести інформацію про цей російський слід, що це росіяни, де б їхня юр. особа не була зареєстрована. І я вважаю, що хоча б для частини українців, це може зменшити бажання купувати у них щось. Наприклад, ми з колегою так відмовилися від продукції JetBrains (і перелізли із PyCharm на VS Code). Хоча JetBrains і зареєстрована у Чехії. Тобі не обов'язково так само робити, я нікого не змушую, купляй що хочеш у росіян, але заперечувати настільки очевидний російський слід не вийде

GA-EV3

Цитата: [Raymond] від 04 Листопад 2023, 11:06:30Це дає право говорити "росіяни". Бо це так і є, де б вони не реєстрували свою компанію.
Так це вже інша історія. Це твоє власне відношення до людей по національній ознаці чи громадянству.

[Raymond]

Цитата: GA-EV3 від 04 Листопад 2023, 23:13:35Так це вже інша історія. Це твоє власне відношення до людей по національній ознаці чи громадянству.
Якраз місце реєстрації компанії - інша історія. Я про локацію, громадянство і національність. Якщо тобі все ок - не маю ніяких питань
Цитата: [Raymond] від 04 Листопад 2023, 11:06:30я нікого не змушую, купляй що хочеш у росіян, але заперечувати настільки очевидний російський слід не вийде

GA-EV3

Цитата: [Raymond] від 04 Листопад 2023, 23:16:40Я про локацію, громадянство і національність. Якщо тобі все ок - не маю ніяких питань
Абсолютно ОК. В мене у сім'ї був не один телефон Siemens.

Edd.Dragon

JetBrains не просто зареєстрована в Чехії. Вона там заснована. В далекому 2000 році. І податки завжди платила там. По своїй суті ніколи не була російською, хоч і заснована руськими (але не впевнений, що росіянами). І нарешті In response to the 2022 Russian invasion of Ukraine, the company suspended sales and R&D activities in Russia indefinitely as well as sales in Belarus.[17][18] Russian legal entity was liquidated on 21 February 2023.

Так що ви тупонули з перелізанням на доганяющий Мікрософт. Проте - зекономили )

[Raymond]

Цитата: Edd.Dragon від 05 Листопад 2023, 16:30:31JetBrains не просто зареєстрована в Чехії. Вона там заснована. В далекому 2000 році. І податки завжди платила там. По своїй суті ніколи не була російською, хоч і заснована руськими (але не впевнений, що росіянами). І нарешті In response to the 2022 Russian invasion of Ukraine, the company suspended sales and R&D activities in Russia indefinitely as well as sales in Belarus.[17][18] Russian legal entity was liquidated on 21 February 2023.

Так що ви тупонули з перелізанням на доганяющий Мікрософт. Проте - зекономили )
І мала офіси розробки в Петербурзі аж до середини 2022 року. На різних конференціях, подкастах, відео постійно були російські громадяни, які представляли компанію. Це були інженери і менеджери різного рівня. Від середнього до досить високого. Вони активно взаємодіяли з російськими освітніми онлайн-платформами. Мені цього всього достатньо. Повторюсь, нікого не переконую у тому, що тільки цей шлях - єдиний можливий. Просто навів приклад, де мною керувала подібна логіка, як і з Сейбер. Ну і VS Code для нас повністю перекрив все, що було раніше давав ПЧ. В моїх задачах не бачу жодного відставання. Я до нього досить швидко звик і він виявився навіть зручнішим

GA-EV3

Якщо купівля гри ТаймШифт призведе до збагачення бюджету РФ, то я проти купівлі цієї гри)

T1000

[Raymond]

Vlad1

GA-EV3

Цитата: Vlad1 від 08 Листопад 2023, 20:26:53Російські ігри вбивають українців

;)

Люди заробляли гроші. В тому числі - і на транзиті російського газу. Скільки українців користується 1С?
Досить вже тягати віслюка за вуха.
До речі, зараз запустив War Thunder, дивлюся - український інтерфейс та ліцензійна угода, а там адреси: Кіпр та Угорщина. Чергові неправильні росіяни, які підтримують фашизм!
Чи навпаки, кляті гєйропейці з нерозумними хохлами підтримують агресора? Я вже заплутався.
https://uk.wikipedia.org/wiki/Gaijin_Entertainment

Гордон

T1000

Resident Evil 2 Remake. Крута гра, давно її хотів.

GA-EV3

Цитата: T1000 від 01 Грудень 2023, 22:48:05Resident Evil 2 Remake.
Було спробував, але не впорався із керуванням персонажу.

Vlad1

T1000

Цитата: GA-EV3 від 02 Грудень 2023, 14:40:41Було спробував, але не впорався із керуванням персонажу.
У мене теж таке було. Коли гра вийшла в 2019, я одразу її встановив: на новий комп, в 60 фпс. Думаю пройду швиденько і все ;) А потім з"явилася та ДУРРА, шо ганяється. Я відклав цеглин. Теоретично, там йому 3-4 рази в башку стрельнуть і він сідає. У мене не виходило. Я закинув гру.
 Оце тільки знову вирішиів спробувати . Вийшло. Також я вибрав легкий рівень. На середньому я думаю є деякий дисбаланс. Боси дещо складні, мало патронів. Хоча я бачив на трубі як боссів вбивають ножем(?), зомбаків пробігають, тиран маже, і все проходження триває годину-півтори. Я так не зможу. Правда на середньому я таки подолав 1 сценарій.

Dmytro

Цитата: GA-EV3 від 02 Грудень 2023, 14:40:41Було спробував, але не впорався із керуванням персонажу.
Какие именно - я сейчас играю, никаких сложностей не вижу.

Я на среднем играю, пока проходимо.

Гордон

Robocop Rogue city на ПК
Atomic Heart на XBOX GAME PASS