S.T.A.L.K.E.R. 2

Автор dezmond, 13 Серпень 2010, 21:24:37

Попередня тема - Наступна тема

Як вам гра?

5 - Супер
4 (40%)
4 - Круто
2 (20%)
3 - Непогано
2 (20%)
2 - Такс собі
1 (10%)
1 - Погано
1 (10%)

Всього голосів: 10

Dmytro

Блин, надо идти за бутылкой на блуждающие огни. С ней повеселей будет. А то веса 80кг маловато, особенно когда пулемет есть. А он весит 8 кг где-то.
Но сначала попробую экзоскелет достать возле градирни северней от базы Долга.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Г О Ш А

Цитата: Dmytro від 14 Січень 2025, 09:37:29попробую экзоскелет достать

В ньому бігати не можна,безполєзна приблуда.особливо вибішує коли даєш драпака від химери а ноги як спутані ) А ще замітив шо в екзоскелеті високо не застрибнеш,був момент коли треба забратися в хату через ковш екскаватора,то виконав місію поки не зняв броню.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Dmytro

Цитата: Г О Ш А від 14 Січень 2025, 10:53:36В ньому бігати не можна,безполєзна приблуда.особливо вибішує коли даєш драпака від химери а ноги як спутані ) А ще замітив шо в екзоскелеті високо не застрибнеш,був момент коли треба забратися в хату через ковш екскаватора,то виконав місію поки не зняв броню.

Ну так надо носить курточку чтоб переодеть если надо.
игра крута тем что можно можно собирать разные билды, кому на скорость, кому на танка.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: Г О Ш А від 14 Січень 2025, 10:53:36був момент коли треба забратися в хату через ковш екскаватора
Да, вот за такие пространственные головоломки я Сталкеру даю дополнительный плюс!

Г О Ш А

Шо,реально тільки 0.8 % гравців протопали всю карту ?

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

[Raymond]

Цитата: Г О Ш А від 19 Січень 2025, 19:11:46Шо,реально тільки 0.8 % гравців протопали всю карту ?

Ну я от вчора після тривалої перерви завантажився в першому селі і через 15 хв викинуло (Убунта). Перейшов на Вінду  - шейдери знов не пропустили. Поки чекаю, статистика уже занижена)

Wolf256

Болота вимотали що пиздець, сподіваюсь далі буде краще..
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 20 Січень 2025, 02:31:48Болота вимотали що пиздець, сподіваюсь далі буде краще..

С выключением сигнала что мозги всем вынес тоже придется попотеть.

Dmytro

Dmytro

Эпизод с буханием с профессором - это просто эпик. Только за него игра стоит определенного внимания.
И вообще я играю с ирл-погружением - персонажем ношу водку и пиво, пью и закусываю. И сидя перед экраном тоже выпиваю!

W. Z. Vulso

Самое веселое это финал истории с этим профессором, при правильности выборов там даже ачивку получить можно ну и еще 1 весьма интересный бонус))

Г О Ш А

Цитата: W. Z. Vulso від 31 Січень 2025, 13:12:47и еще 1 весьма интересный бонус))
я тоже офігів коли получив від алкаша цей девайс )

Dmytro

Я наконец-то смог взять Дивну Воду. И Гиперкуб в тот же день лутанул.

Dmytro

Цитата: W. Z. Vulso від 31 Січень 2025, 13:12:47Самое веселое это финал истории с этим профессором, при правильности выборов там даже ачивку получить можно ну и еще 1 весьма интересный бонус))
Там можно в диалогах одну рюмку пропустить и тогда легче будет артефакт ловить. Но я заморачиваться не стал, пропустить не получилось и ловил шатаясь.

Г О Ш А

Цитата: Dmytro від 08 Лютий 2025, 10:16:08Я наконец-то смог взять Дивну Воду

Там не важко його знайти,а "чарівного болта" вже дістав ?

W. Z. Vulso

Цитата: Dmytro від 08 Лютий 2025, 10:17:42Там можно в диалогах одну рюмку пропустить и тогда легче будет артефакт ловить. Но я заморачиваться не стал, пропустить не получилось и ловил шатаясь.
Это еще далеко не финал этой истории там несколько позже, по сюжету, эта история с этим профессором и скажем так его асистентом будет иметь продолжение с весьма необычным финалом.

Dmytro

Цитата: Г О Ш А від 08 Лютий 2025, 10:45:04Там не важко його знайти,а "чарівного болта" вже дістав ?
Та болт не так мне важен. +40 кг веса это круче, ходил по Припяти с гранатометом и пулеметом.

Цитата: W. Z. Vulso від 08 Лютий 2025, 10:59:33Это еще далеко не финал этой истории там несколько позже, по сюжету, эта история с этим профессором и скажем так его асистентом будет иметь продолжение с весьма необычным финалом.
У меня забаговался квест с 4 ошейниками. Ошейник на Выжигателе не могу достать - он оказывается у наемников. А я оттуда ушел. Потом когда уже пришел снова - наемников на месте нет.

W. Z. Vulso

Боже я плачу не пройшло і 100 років
А ще відремонтували багато всього іншого наприклад циклічні квести торговців погоду у Прип'яті і.т.д.

Г О Ш А

таки добавили динамічні тіні )

Edd.Dragon

Цитата: Г О Ш А від 13 Лютий 2025, 21:18:51таки добавили динамічні тіні )
а изначально какие были?  :o

W. Z. Vulso

Цитата: Edd.Dragon від 13 Лютий 2025, 22:31:59а изначально какие были?  :o
А изначально не было никаких теней))

фред

Stalkers!

We are ready to present you Patch 1.2. A massive one, with over 1700 improvements and fixes to all aspects of the game: balance, locations, quests, blockers, crashes, performance, more A-Life 2.0 fixes, you name it. This work wouldn't have been possible without your feedback and comments on your personal experience with the Zone, thanks for sharing it here on Steam, Reddit, Discord, and other socials.

Let's not waste time and jump straight to the long list of updates, shall we?

¯\_(ツ)_/¯

фред

не влезло))
¯\_(ツ)_/¯

W. Z. Vulso

Цитата: фред від 14 Лютий 2025, 06:50:27не влезло))

Патчь на патчь на патчь и еще раз на патчь:

1.2.1
Fixed one of the crashes on loading save files related to AI logic.
Fixed one of the crashes on loading save files that were recorded when player had effects applied.
Fixed a few crashes related to lightning ball anomaly interaction with artifacts.
Fixed crash mostly occurred when moving away from hubs and during the Emission.

T1000

Цитата: W. Z. Vulso від 13 Лютий 2025, 20:31:28

Боже я плачу не пройшло і 100 років
А ще відремонтували багато всього іншого наприклад циклічні квести торговців погоду у Прип'яті і.т.д.
У алан Вейк 2 точно такі тіні на бокс сіріес S.
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

W. Z. Vulso

Цитата: T1000 від 14 Лютий 2025, 22:35:15У алан Вейк 2 точно такі тіні на бокс сіріес S.
Та нам хоч такі тіні, бо до цього взагалі нічого не було. І у результаті чого все виглядало максимально всрато, особливо у лабораторіях, підземеллях та покинутих будівлях.

Доречі ось що цікаве знайшов:

[Raymond]

Цитата: W. Z. Vulso від 14 Лютий 2025, 21:19:30Патчь на патчь на патчь и еще раз на патчь:

1.2.1
Fixed one of the crashes on loading save files related to AI logic.
Fixed one of the crashes on loading save files that were recorded when player had effects applied.
Fixed a few crashes related to lightning ball anomaly interaction with artifacts.
Fixed crash mostly occurred when moving away from hubs and during the Emission.

В мене було так, що поправивши один баг на два рядки коду, зробив новий баг :D

Edd.Dragon

Цитата: [Raymond] від 15 Лютий 2025, 06:57:46В мене було так, що поправивши один баг на два рядки коду, зробив новий баг :D
на пів проєкту...

W. Z. Vulso

Тим часом аішка вже знімає фільм по другому сталкеру :)

Dmytro

Прошел за Варту.

Dmytro

А че все молчат? Все всё прошли?))

Я вот жалею что купил Делюкс издание вместо Алтимейта, там еще последний тайник Журналиста в припяти доступен чтоб уже все истории с ним завершить.

Как обновление ближайшее выйдет, гляну чтоб не было новых багов и, наверно, буду проходить снова.
Уже зная где лежит АПБС и как его взять. И где Сайга.

Г О Ш А

Цитата: Dmytro від 18 Березень 2025, 14:59:07А че все молчат? Все всё прошли?))

Пройшов вже подавно за Варту,чекаю 1.3 патча. Хочу з Монолітовцями здружитись під час другого проходження.

Dmytro

Цитата: Г О Ш А від 18 Березень 2025, 15:08:46Пройшов вже подавно за Варту,чекаю 1.3 патча.
Ага, я аналогично.

finalplayer

жду версию зе гейм 5 лет патчей ака киберпук эдишн ++

graved1gger

Я вот жалею что купил Делюкс издание вместо Алтимейта, там еще последний тайник Журналиста в припяти доступен чтоб уже все истории с ним завершить.

Как обновление ближайшее выйдет, гляну чтоб не было новых багов и, наверно, буду проходить снова.
не хочу більше грати. унило. награв 55 годин
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

[Raymond]

Все ще не знаходжу часу, щоб нормально залипнути. Набігав біля 3 годин

Г О Ш А

Цитата: graved1gger від 18 Березень 2025, 16:04:09не хочу більше грати. унило. награв 55 годин
це все тому що в тебе гавнячий фср  :P  толі дєло православний длсс !

Edd.Dragon

Цитата: Г О Ш А від 18 Березень 2025, 21:06:20це все тому що в тебе гавнячий фср  :P  толі дєло православний длсс !
православний - це ssaa x16

graved1gger

Цитата: Г О Ш А від 18 Березень 2025, 21:06:20це все тому що в тебе гавнячий фср  :P  толі дєло православний длсс !
а він в 4к працює, то в 1080 і 2к він зламаний в сталкері))
але я все одно ксесс юзаю)))
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

а так-то там робити нема чого.

ще вони пофіксили баг і навіть "полювати" перестало мати сенс.

баг наступний:
1. шукаєш ворогів, і тримаєшся подалі від них.
2. по стелсу вбиваєш одного, важливо щоб тебе не побачили, як варіант зі снайпи дуже здалеку вальнути
3. здалеку дивишися як друг вбитого лутає товариша
4. вбиваєш того хто лутав товариша
5. ідеш лутаєш і опа - в луті крім червоного пістолета і батона - різні шкіряні куртки, шоломи, костюми, екзоскелети... більшість з них без іконок, чи іконкою хліба... і назви типу нпц_стелс_армор, нпц_лолкек_екзоскелетон.
6. шукаєш ще таких же пацанів. повторюєш операцію
7. 3-4 захода(воно не кожен раз виходило, доволі складно насправді) і вже навіть під дивною водою з перегрузом несеш продавати цей нпц шмот на десятки тисяч купонів!
8. головний герой стає міліонером, по курсу нон-стопа міняє на гривні і купує квартиру в житомирі і лесом ту вашу зону і сюжет сралкера!

Dmytro

Мне сам дизайн локаций нравится и геймплей. И что главный герой бухает и закусывает. Я и РДР2 когда проходил тоже выпивал вместе с Артуром.

О, а вот и патч 1.3 вышел.

Dmytro

В патче пишут что поправили анимацию выпивания волшебной водки, ранее там была анимация обычной водки.