Star Wars Outlaws

Автор aNGeL, 12 Червень 2024, 08:11:09

Попередня тема - Наступна тема

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

чекаю і навіть певно буду грати.
несподіванно.

але на сноудропі в 4к... якщо оптимізують як аватар, то ок, там норм оптимізація загалом, але все одно треба буде помучатись щоб нормально налаштувати собі
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

T1000

Зачіска в неї калічна.
Коли?
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

потихеньку граю.
дивна гра.
гра виглядає дивно. наче місцями дуже красиво і гарно, але якось мильно шо вагина. аватар таким мильним не був.

ну і баги як завжди. а так грати можна. щось в цьому є. звичайний середнячок на один раз.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

вчора як в 20:00 заліз так тільки в 3 ночі виліз. "ще квест і спати".

карочі. оглядачі та оті геймжурналісти як завжди.
10 років ниють шо юбісофт робить однакові ігри. тут юбісофт зробив нову гру - знову ниють. (я на всяк не грав з часів першого ассассіна, так шо хз)

а ще порівнняння з іншими іграми доставляють.

гра не стелс, але давайте порівняємо з спілнтер селом чи ассассінами
гра не шутер, але давайте порівняємо шутерами від третьої особи
гра не класичний опен ворлд убіків, але ми все одно порівняємо з тупорилим фаркраєм
гра не симулятор паркура як жид сурвівор чи фолен ордер, але теж порівняємо!
гра не космосім-космоаркада, але згадаємо еверспейс2

а по ітогу так як гра має елементи всього, то вони всі загалом середні (і не в поганому плані)

ганплей поганий? він нормальний коли підбираєш випавшу зброю, є фанові пушки, але в них мало патронів і вони з тебе випадають чуть шо. але й гра не позиціонується як шутер від третьої особи.

стелс поганий? він гарний де розробники тебе форсять в стелс (вау, ага) і посередній як для оупен ворлда, оно в рдр2 теж є стелс, але він кривий шо пздц всюди, але чогось слелс в рдр2 не загудують бо вона не про стлес

оупен ворлд поганий? ну да, карти менші, нема вишок і аутпостів, можна взагалі не дрочитись в оупен ворлді. мені так норм, але ті хто нили шо в убіків ігри погані ниють шо й оупен ворлд поганий

паркур поганий? та ні, він звичайний, звісно гірше ніж в жид сурвівор, але гра й не позиціонується як паркурна, це один з елементів. хоча це все тупа залупа і шо то шо це, норм парку в міррорс едж тільки. і я навіть знаю шо двіжок гри може в паркур в стилі міррорс едж, але гра не про те, хех.

літалка в космосі погана? та ні, знову ж середня якась... наче й ок, а наче й трошки напрягає

graved1gger

Награв 26 годин.
Прилетів на планету аківа.
А там все те саме що на першій планеті.

До цього був на кіджімі і там сподобалось, це по суті одне місто.

з міста на аківі виходити взагалі не хочеться...

карочі дивно, міста і станції прикольні, прям дуже ок і атмосферно, а виходити у відкриті світи починається унініє. не круто.

поки мій ентузіазм згас. єблософт переміг духотою.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 09 Вересень 2024, 13:49:59Награв 26 годин.
А в чем именно духота?
И второе что интересует - насколько там реально упор в стелс?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 09 Вересень 2024, 13:49:59а виходити у відкриті світи починається унініє. не круто.
це майже як у нас вийти за межі київа у поля)

graved1gger

Цитата: Dmytro від 09 Вересень 2024, 17:02:55А в чем именно духота?
все та саме що було на першій планеті, я майже вилизав ту першу планету...
робити те саме на ще двох - ну сумнівно

Цитата: Dmytro від 09 Вересень 2024, 17:02:55А в чем именно духота?
И второе что интересует - насколько там реально упор в стелс?
деякі сюжетні місії строго стелс. деякі строго піу-піу.
все інше за бажанням хоч стелсуй, хоч стріляй...

T1000

А де ти взяв ключ? У стімі купив?
 Чи може безкоштовно дали на роботі -)
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

graved1gger

Цитата: T1000 від 09 Вересень 2024, 18:47:02У стімі купив?
я ото з 2008 ігри юбісофта не грав і далі не планував, але стар варс цікаво було. хер би я в єблософта його за повну ціну купив на релізі, але думаю через півроку по знижці в стімі та й взяв би

graved1gger

блин зовсім забув.
Там є підвох.  Гра працює на всьому.
Але сама крутить якість текстур під твій врам.
По тестах хардвар анбоксд на 16Гб врама будуть макс текстури. На 12гб можуть бути, а можуть не бути.  Ну а якщо ти на якійсь херні з 6гб то ой...

Якась подлянка нвідіі мідл сегменту.  Хоча нвідія та інтел тайтл спонсори.

T1000

Я завжди казав шо треба багато відеопам'яті. Чим більше - тим краще.

graved1gger

взяв перерву на невизначений термін.
за 26-27 годин гри - приїлось до ригачки.
 воно тупо не розраховано на більше.
співчуваю тим хто грав ігри юбіка останні 10 років і вирішив пограти в це.

graved1gger

Цитата: T1000 від 15 Вересень 2024, 22:04:06Я завжди казав шо треба багато відеопам'яті. Чим більше - тим краще.
там зараз з сайлент хілл 2 рімейком приколи, що менше 16гб врама - статтери)))

[Raymond]

Це відеопам'яті?

graved1gger

T1000

graved1gger

T1000

Не кого, а шо! Гру.
 Я тут граю Мафія 3, так мене вже тошнить від нього. Бо одне і те саме - відкритий світ, їздиш туди-сюди. Набридає. Місії однакові.  У цих Зіркових воїнах по суті те саме, тільки про Star Wars.
 Я тут скачав собі Star Wars Dark Forces на Ps1. Записав диск. Краще спробую це пограти. А то купована версія 900 грн. Все одно ремастер Дарк Форсез виглядає всрато. ;)

graved1gger

Цитата: T1000 від 12 Жовтень 2024, 14:01:31Не кого, а шо! Гру.
 Я тут граю Мафія 3, так мене вже тошнить від нього. Бо одне і те саме - відкритий світ, їздиш туди-сюди. Набридає. Місії однакові.  У цих Зіркових воїнах по суті те саме, тільки про Star Wars.
 Я тут скачав собі Star Wars Dark Forces на Ps1. Записав диск. Краще спробую це пограти. А то купована версія 900 грн. Все одно ремастер Дарк Форсез виглядає всрато. ;)
Та я ж написав.  Взяв перерву. 26 годин і більше не хочу.
Ще десь 25% залишилося.
А дарк форсес наче ок були колись..