Не працює інтернет в Windows 7

Автор SRT, 05 Листопад 2009, 15:09:36

Попередня тема - Наступна тема

SRT

Я вчора поставив сімьорку (Зборка 7600;Версія: 7600.16385.090713-1255 ), поставив дрова. Усе працювало нормально, працював інет, мережа. А от сьогодні ввімкнув комп - інета нема, а в треї значок мережі з жовтим знаком оклику. В "Центре управления сетеми и общим доступом" добавилась до моєї "домашньої" ще одна мережа "общая" і в обох в графі "тип доступа" написано "без доступа к интернету". Мережа є, а інета немає. Я вже вимикав Каспера, брандмауера і решту менш важливих прог, але безрезультатно.  :(
В безопасому режимі все працює. Багато хто давав цю інфу, тому я теж вирішив добавити- DNS IPv4 - 10.100.100.4; 194.9.68.233  
Я вибачаюсь, якщо я створюю тему, яка вже існує, але я не знайшов контректого рішення проблеми.
Прохання: поради тіпа"переустанови вінду" не давати  :)

[вложение удалено администратором]

Shenakim

Як підключений нет до компа фізично? Яка схема?
Против дьявола не аргументируют. Его побеждают или ему покоряются

Miron_Y

Цитата: SRT від 05 Листопад 2009, 15:09:36Усе працювало нормально, працював інет, мережа. А от сьогодні ввімкнув комп - інета нема, а в треї значок мережі з жовтим знаком оклику.
Провайдеру звонил? Есть поддержка (F.A.Q.) на сайте провайдера? Какой тип соединения?
Настройка подключения к виртуальной частной сети (VPN) в Windows Vista, разницы в настройке с Windows 7, почти нет. Какую ошибку пишет при попытке соединения с сервером?

SRT

Провайдеру звонив. Вони подають  інет, і він дійсно Є. Я підключаю ноут, то там все працює. А на рахунок тої ссилку, що Miron_Y дав, то сьогодні попробую.
Якщо самому ввести в настройках дані про підключення, то друга мережа пропадає і все працює. Але після перезагрузки все приходиться вводити заново. "Контроль учетной записи" не допомагає.