Обновил драйвера для N7600GS появились полоски в играх!

Автор Vicuk, 12 Листопад 2009, 21:43:03

Попередня тема - Наступна тема

Vicuk

Обновил драйвера для N7600GS 256МВ появились полоски в играх,немогу играть что случилось???Ставлю старые драйвера все работает нормально!!!!ПОМОГИТЕ :'( :'( :'(!!!!!

Annihilator

Играй на старых, просто новые криво написанные на твою видяху.

Factiosus

Vicuk,так иногда бывает,что новые драйвера,которые теоретически должны убыстрить работу видеокарты,криво работают со старыми видюхами.Сам не раз с этим сталкивался,поэтому
Цитата: Annihilator від 12 Листопад 2009, 22:06:23
Играй на старых, просто новые криво написанные на твою видяху.
i7-7700K\Zalman CNPS10X Optima\MSI Z270 Krait Gaming\MSI GTX 1080 Ti GAMING X\2X8 Patriot Viper 4\SSD Kingston SUV400\HDD Seagate Barracuda ST1000+Toshiba HDWD110\Razer BlackWidow Ultimate\Razer Abyssus Mirror\LG 24UD58 24"\Be Quite Pure Power L8 CM 730 W

RIPLEY

Цитата: Annihilator від 12 Листопад 2009, 22:06:23
просто новые криво написанные на твою видяху.

Таке може проходити хіба для карт Radeon, але тільки не для GeForce.  :P

Vicuk, оптимальним для вас буде зайти на сайт www.nvidia.ru, вказати модель своєї відеокарти і попробувати поставити скачані драйвера.  На даний час для вашої відеокарти рекомендовані драйвери версії    191.07 WHQL. Також дуже допомагає при оновленні відеодрайверів користуватись програмами для очистки системи від залишків старих, я сам постійно підчищаю систему при апдейті і ніколи ніяких полосок в іграх, глюків та іншої єрунди не зустрічав. Користуюсь такими програмами як DriverCleaner та DriverSweeper. Також рекомендую обновити драйвер для чіпсету материнської плати. У мене колись були глюки, правда з картою Радеон, коли при обновленні відеодрайвера до версії Catalyst 8.7 в мене ігри вилітали в BSoD. Допомогло обновлення драйверу до чіпсету (а саме AGP Host Controller). Я на 99% впевнений, що Нвідіа глючних драйверів для своїх, хай навіть досить стареньких карт, не випускає. А якщо версія нового драйвера не підходить для старої карти, то на оффсайті про це сказано.
Intel Core i5 4670 @3,8GHz, MSI Z87 G45 Gaming, Kingston HyperX Savage DDR3 1600 16Gb, MSI RTX3060 VENTUS 12G OC, HDD Samsung 502IJ F1, SeaSonic-X650 (650 Вт), Asus Vento A8, Xbox360 Controller // NES, Sega MasterSystem, Sega MegaDrive 2, Sony PlayStation, Sega Dreamcast, Sony PlayStation 2 // Sony Xperia 10 IV