Король Артур (King Arthur: The Role-Playing Wargame)

Автор HolyGuard, 06 Січень 2010, 11:57:33

Попередня тема - Наступна тема

Як вам гра?

Кращої я не бачив!
2 (6.9%)
Відмінно
3 (10.3%)
Добре
3 (10.3%)
Середняк
3 (10.3%)
Погано
1 (3.4%)
Жах!
0 (0%)
Ще не грав...
8 (27.6%)
Не цікавить/Не чув про таку
9 (31%)

Всього голосів: 29

HolyGuard

Розробник: NeoCoreGames
Локалізатор: Руссобит-М
Жанр: суміш wargame та RPG
Оцінка ДПК: 5/5
Сайт: www.kingarthurthewargame.com
Ця гра захопила мене одразу після запуску! Раніше до стратегій я ставився досить прохолодно, але це не той випадок. На мою думку, і стратегічна, і рольова частина гри виконані дуже добре. Особливо цікаво виконувати текстові квести (як у "Космічних Рейнжерах").

Давайте обговорювати гру та ділитися своїми враженнями!

Dintex

Впервые слышу о ней.
На что она похожа? Какие игры с таким же геймплеем или похожим есть еще? В чем её особенность? Зделай парочку скринов. Давай давай, делись впечатлениями, информацией,  а то сообщил про игру и все :)
///M

HolyGuard

Ми виступаємо у ролі короля Артура із британських легенд. Але Артур не є ігровим персонажом, від його імені діють лицарі Круглого столу.  У даній грі є пануль управління "круглий стіл", де можна керувати лицарями, дарувати їм феоди, одружувати їх із придворними дамами тощо. У всіх героїв є показник відданості Артуру (залежить від багатьох факторів), якщо він дуже знизиться у певного лицаря, то чекайте на зраду або, навіть, спробу державного перевороту!
Ось як виглядає Круглий стіл (характеристика персонажів і управління феодами):

А це "карта кампанії", вікно управління армією та вікно, яке показує світогляд (хороший-поганий, старовір-християнин) Артура і бонуси за світогляд:

Рік у грі розділений на 4 сезони (вони теж впливають на ігровий процес):

Наразі все, далі буде...

ironer_leon

Мені ця гра також сподобалася!!!
Дуже оригінальна стратегія  :%)
Цікавий сюжет гри та графіка просто супер!!! 8)

dezmond

Цитата: Dintex від 06 Січень 2010, 14:47:02
Впервые слышу о ней.
На что она похожа? Какие игры с таким же геймплеем или похожим есть еще? В чем её особенность? Зделай парочку скринов. Давай давай, делись впечатлениями, информацией,  а то сообщил про игру и все :)
Ти ДПК свіжий не читав? Там був огляд цієї гри, думаю класна, треба буде купити.

HolyGuard

До речі, для тих, хто хоче спробувати гру, є демоверсія!
Можна завантажита на
http://store.steampowered.com/app/24430
http://www.gamersgate.com/DD-KARPW/king-arthur-the-role-playing-wargame
http://www.fileplanet.com/208368/200000/fileinfo/King-Arthur-Demo
Також не забувайте, що для гри вже є патч 1.03
http://russobit-m.ru/download/patches/KingArtur_patch_1.03.exe

Dintex

Цитата: dezmond від 06 Січень 2010, 17:48:52Ти ДПК свіжий не читав? Там був огляд цієї гри, думаю класна, треба буде купити.
По подписке жду...Будет аж 11 числа. У работников укрпочты оказывается выходные 10 дней тоже.
О, в стиме тож есть. Нужно будет качнуть демку...но наверно после того как почитаю обзор в ДПК :)
///M

dezmond

Dintex На ДПК всі п'ятірки качай сміло!

graved1gger

абсолютно не впечатлило... некая смесь тотал вара с хз чем... посмеялся с лучников - это уберюнит какой-то, расстреливают все шо движется с неимоверной силой

зато меня впечатлил саундтрек  :D

Добавлено: 07 Січень 2010, 04:56:45

Цитата: graved1gger від 07 Січень 2010, 04:38:53зато меня впечатлил саундтрек
сейчас слушаю отдельно
дададдададада это то, что доктор прописал - офигенно
кто знает официального саундтрека не наблюдалось?

кстати, тут файлы игры натолкнули на мысли
вероисповедание будет делиться точно так же как "форма правления" -  tyrant и rightful ?
если будет конфликт с христианством я готов играть в эту игрушку и пофиг, что изначально она мне не очень)))
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

HolyGuard

Цитата: graved1gger від 07 Січень 2010, 04:38:53вероисповедание будет делиться точно так же как "форма правления" -  tyrant и rightful ?
если будет конфликт с христианством я готов играть в эту игрушку и пофиг, что изначально она мне не очень)))
Так, можна вибирати між вірою друїдів і християнством! І винищення християн в комплекті ;)

Цитата: graved1gger від 07 Січень 2010, 04:38:53посмеялся с лучников - это уберюнит какой-то, расстреливают все шо движется с неимоверной силой
У налаштуваннях є опція "ослабленные лучники"

graved1gger

Цитата: HolyGuard від 07 Січень 2010, 15:42:16У налаштуваннях є опція "ослабленные лучники"
ага, уже нашел... та пофиг, я лучников люблю xD

Цитата: HolyGuard від 07 Січень 2010, 15:42:16І винищення християн в комплекті
БУГАГАГАГА с рождеством вас всех *дьявольский смех*
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

блин, это жесть - кавалерия тупо недоскакивает до лучников  :'(
так не хочется ставить галочку для ослабления луков...

Добавлено: 08 Січень 2010, 04:54:53

это я один такой, что не вижу как включить антиалиасинг? или он реально не включается?(

graved1gger

посмотрел в обычной битве винтербрид и отмнбрид - жутко захотелось из язычника добряка превращаться в язычника тирана... уж больно прикольные те юниты)))

и еще меня жутко бесит кривая камера в риалтаймовых боях  >:(

HolyGuard

Цитата: graved1gger від 08 Січень 2010, 09:30:57кривая камера в риалтаймовых боях
Що є - то є, але я вже звик, доводиться грати на повному віддаленні, щоб побачити всю армію.
P.S. Щось не те з патчем 1.03! Я його поставив, версія гри в меню 1.03, але я щось не бачу виправлень, які обіцяли...

RIP21

Сегодня тоже себе взял эту игрушку... сейчас затестю :) Отпишусь о впчтлениях обязательно :)

RIP21

Ну поиграл.
Камера вначале заставила убиться об стенку. Потом просто поменял её режим на "Классический" И стало похоже на Тотал Вары. И стал хоть ей нормально управлять.
Потом я обнаружил, что по какой то причине более 1024 на 768 разрешение поставить нельзя... сильно удивился.
Потом обнауржил, что Антиалисинга нет как такового. Включил в драйверах. Стало получше.
Потом обнаружил, что это не игра, а сплошная мутота.... тупо нифига не видно, всё скребёт экран, своими лесенками, блур без Антиалисинга превращает всё в пиксельную атаку... в общем я прозрел однако. Ну вот собственно скриншоты, если камеру отдалить далеко наверх. Ну и в полном приближении.... даже при полном приближении, что то, но кажется замыленым. В общем, в другой раз.. пока Disciples III буду играть...

Ну или пока мне кто то не скажет, как сделать разрешение побольше, и мыла по меньше....
Идёт игра хорошо 35 кадров в среднем при всём максимальном....ну и при понятно каком разрешении..

Добавлено: 08 Січень 2010, 17:03:54

Ах да.. и шрифты надо читать через лупу... нуууу ооооочень мелкие.

HolyGuard

RIP21, ти пробував ставити патч? Може відеодрайвер оновити? Чи гру первстановити (у мене стільки проблем з неї було... але працює).
Ніякого "мила" у себе не помітив (граю на макс. + 1920х1200). Я думаю, що вся біда з "1024х768".
Жах, мене вже так дістали ці "Неблагі" зі своїми лучниками та магічним трюками >:(

RIP21

Цитата: HolyGuard від 08 Січень 2010, 19:08:20
RIP21, ти пробував ставити патч? Може відеодрайвер оновити? Чи гру первстановити (у мене стільки проблем з неї було... але працює).
Ніякого "мила" у себе не помітив (граю на макс. + 1920х1200). Я думаю, що вся біда з "1024х768".
Жах, мене вже так дістали ці "Неблагі" зі своїми лучниками та магічним трюками >:(
Так и стоит 1.03 патч....
Фиг знает.. может игра смотрит на то, какой у меня монитор? А то у меня семнашка....

Добавлено: 08 Січень 2010, 21:45:12

Мда... уже который раз переставил патч... нифига.... оказывается не только отечественные игры могут быть нереально баганными (((

Тьома

очень хочу ету игру... к сожалению, у меня в городке купить ее нереально(((

HolyGuard

Цитата: Тьома від 14 Січень 2010, 20:55:29у меня в городке купить ее нереально(((
Можеш купити ключ (наприклад тут: http://gamepitstop.ru/descr/351/) і завантажити гру!  ;)

HolyGuard

А у кого-небудь працює мультиплеер? А то мені Steam завжди пише: "Игра сейчас недоступна, попробуйте позже."

an_v

Извиняюсь за немного тупой вопрос,но все же...как нанимать добровольцев в армию?Просто то что говорил мой помощник я пропускал,и вот теперь не знаю... :(

dezmond

Середняк поки що, може далі пограю сподобається більше.

HolyGuard

Цитата: an_v від 23 Січень 2010, 20:13:52Извиняюсь за немного тупой вопрос,но все же...как нанимать добровольцев в армию?Просто то что говорил мой помощник я пропускал,и вот теперь не знаю...
Якщо ви ще не розібрались, то просто потрібно героєм прийти у одне з міст, на якому написано: "вєрбовка доступна" (навести курсор на насел. пункт і прочитати), двічі клікнути по цьому місту і натиснути на ярлик з рогом на блакитному фоні.

an_v

Цитата: HolyGuard від 24 Січень 2010, 20:13:03Якщо ви ще не розібрались, то просто потрібно героєм прийти у одне з міст, на якому написано: "вєрбовка доступна" (навести курсор на насел. пункт і прочитати), двічі клікнути по цьому місту і натиснути на ярлик з рогом на блакитному фоні.
Спасибо большое.Все,больше нечего не буду пропускать. :)

Тьома

почав грати, досить непогано... прикольна така гра  :D . Спочатку тільки з лучніками протупив, незвично щоб стрільці стріляли на півкилометра)))
якби ще можна було ще більше юнітів наклепати.... Навіть в козаках можна більше людей зробити!

[Raymond]

Мне не понравилось, как организован скролинг колёсиком, по сравнению с большинством игр - наоборот. И поменять нельзя. Но уже начал привыкать.
И ещё, что надо сделать для растаптывания рыцарями? Просто двойной клик с достаточного расстояния?

dezmond