Книга Ілая / Книга Илая / The Book of Eli (2010)

Автор LoRDEP, 16 Січень 2010, 22:10:24

Попередня тема - Наступна тема

Моя оцінка фільму...

Відмінно
Добре
Нормально
Погано
Жахливо
Не дивився

LoRDEP

Рік виходу: 2010
Країна: США
Жанр: бойовик, драма, пригоди, вестерн 
Режисер: Альберт Хьюз, Аллен Хьюз
В ролях: Дензел Вашингтон, Гері Олдман, Дженніфер Білз, Том Уейтс, Міла Куніс, Майкл Гембон, Рей Стівенсон, Луіс Бордонада, Кріс Браунінг, Френсис де ла Тур, Івен Джонс, Джо Пінг

Про фільм: Земля, що пережила апокаліптичну катастрофу... Суцільні пустелі... Люди, яким вдалося вижити, тяжкою працею добувають воду та їжу, йде ворожнеча за необхідні для виживання ресурси.

Одним з виживших виявляється Ілай, який після катастрофи вибирає для себе кочівний спосіб життя. Одного дня Ілай добіраєтся до похмурих земель, де раніше розташовувалася барвиста і квітуча Каліфорнія. Тепер на ці землі страждають від тиранії лиходія Карнеги. Волею випадку, Ілай зустрічає красуню Солару, яка виявляється дочкою тирана. Солара відкрила головному героєві підступний план Карнеги захопити владу на всій Землі.

На плечі Ілая лягає місія по порятунку залишку людства і коханої дівчини...

Прем'єра в Україні: 15 січня 2010
------------------------------------------------------------------------------------
Ділимось своїми враженнями  :) Чи відчувається у фільмі атмосфера пост-апокаліпсису  ???

P.S. Для мене як небайдужого до Fallout-всесвіту це вельми важливо  :%) 

Ivanko1

Цитата: LoRDEP від 16 Січень 2010, 22:10:24P.S. Для мене як небайдужого до Fallout-всесвіту це вельми важливо
Для меня тоже. :) Я когда увидел трейлер в кино - сначало было решил что сняли фильм по Fallout! :o а жаль... но правда мы же его ещё не смотрели, верно! ;)

Spy

Добре
Cюжет, Fallout- краєвиди сподобались, хоча хотілося щоб у фільмі було більше різних місць, не так вжей багато нам показали постапокаліпстичного світу.

Ivanko1

Цитата: Spy від 25 Вересень 2010, 11:08:11не так вжей багато нам показали постапокаліпстичного світу.
Так не так уж много и осталось. :) Хочешь ещё - Vegas ждёт тебя. ;)

Кстати, столько фанов Fallout и так мало отзывов здесь (наверное многие просто перепроходят F3). :D