ПК загружається тільки до логотипу ОС

Автор Marex, 30 Січень 2010, 13:17:55

Попередня тема - Наступна тема

Marex

Зіткнувся з такою проблемою. В ході роботи вискочила помилка ОС. На автоматі її закрив не приділивши ніякої уваги. І після цього почалось. Спочатку всі панелі стали чорно-білі. Через кілька секунд все стало нормально, але комп перестав бачити сіткові підключення. Перезагрузка дойшла до логотипу вінди і комп повис. Переставляв ОС. Все проходило гладко, всі дрова стали. Через 10 хв. роботи ті самі проблеми з сітковими підключеннями. При перезагрузці також той самий результат. В окремих випадках вінда догружалась до появи робочого стола і панелі задач, далі всеодно повисала. Пробував загрузитись з іншого вінта з лінкусом. Так само загрузка закінчується логотипом ОС. В безпечному режимі вінда грузиться нормально.
Я так розумію, що проблема з залізом
Конфіг компа наступний
проц AMD Athlon 64 2000 MHz 3200+
материнка MSI K9N6PGM nVidia на чіпсеті nForce 6100-4xx AMD Hammer
відюха nVidia GeForce7300 GS
Підкажіть, будь-ласка, з чим можуть бути проблеми
...моржі ревуть, птахи кричать, море шумить...

фред

Цитата: Marex від 30 Січень 2010, 13:17:55Я так розумію, що проблема з залізом
я думаю что проблема в говнопиратке...
ты два раза с одного диска ОС ставил, вот тебе и общий результат...
¯\_(ツ)_/¯

Marex

Цитата: фред від 30 Січень 2010, 13:23:22проблема в говнопиратке
по-перше, вінда не піратка
по-друге, чого не грузиться лінукс?
по-третє, обидві ОСі неодноразово переставлялись і тривалий час нормально працювали

Александр

Может перегрев процессора или видеокарты из-за остановки\засоренности кулера?

LoRDEP

Marex

Проблему вирішив. Справа була не в залізі.
На днях підключив нет від Білайна через ВПН. Ще до кінця не розібрався що це таке і до чого, але систему мені блокувала така штука як Generic Host Process. Відгуки на форумах різні. Все починається з того, що змінюють форму і колір вікна і блокує до перезагрузки нет. А потім кому як пощастить. В мене перестав грузитись комп. Допомогла установка фаєрвола (після чергової перестановки вінди).
Всім дякую за увагу, тема закрита

rom4ik1995

блок питания может накрытся, или вирус