При перегляді фільмів з правої сторони мигає полоска

Автор archibaltywka, 20 Травень 2010, 10:22:51

Попередня тема - Наступна тема

archibaltywka

Тільки при перегляді фільмів з правої сторони мигає полоска, на перших хвилинах фільму якось не дуже звертаєш увагу але надалі починає дратувати. Вона з'являється тоді коли встан. будь-який пак кодеків. Я спробував видалити всі кодеки, і тільки встан. Xvid-1.1.3 полоска зникає, але тоді я не можу дивитися фільми з розширеням наприклад mkv - немає потрібних кодеків. Що це може бути?
Монітор BENQ G922HDL

Tranceliker

Господь не помиляється

archibaltywka

Пробував K-Lite Codecs різних версій, CCCP пробував, XP Codecs вроді, і ще якісь точно не помню, ситуація та сама. Якщо K-Lite Codecs то відкривав через плеєр який іде разом з ними. Різними плеєрами ситуація не міняється, полоска зникає тоді коли немає кодеків. Доречі на Windows 7 такого немає. Але сижу на ХР, так як деякі ігри не комфортно грати на 7.

Tranceliker

В комплекті із СССР йде Media Player Classic, спробуй його.. Також є GOM Player. Спробуй ще перевстановити драйвери на відеокарту.. В мене раз було таке, що при запуску будь-якого відео комп зависав намертво.. Так після заміни драйвера відеокарти все запрацювало...
Господь не помиляється

archibaltywka

Цитата: Tranceliker від 20 Травень 2010, 14:40:44В комплекті із СССР йде Media Player Classic, спробуй його.. Також є GOM Player. Спробуй ще перевстановити драйвери на відеокарту.. В мене раз було таке, що при запуску будь-якого відео комп зависав намертво.. Так після заміни драйвера відеокарти все запрацювало...
як це одразу не поставив Gom player, дякую помогло. бо пробував інші плеєри то була полоска.

Tranceliker

Господь не помиляється