The A-Team / Команда "А" 2010

Автор dezmond, 04 Червень 2010, 21:01:58

Попередня тема - Наступна тема

Як вам фільм?

Шедевр
4 (13.3%)
Відмінно
9 (30%)
Добре
8 (26.7%)
Середняк
2 (6.7%)
Погано
0 (0%)
Жахливо
0 (0%)
Не дивився / Не буду дивитись
7 (23.3%)

Всього голосів: 30

dezmond

Немає команди краще, ніж Команда-А. Колись ці четверо служили в елітній військовій частині, були шанованими супер-професіоналами, неабиякими талантами, що володіють здатністю з легкістю виконувати найнебезпечніші завдання. Але це було до того, як їм доручили небезпечну надсекретну справу, метою якої було підставити їх і зробити так, щоб вони надовго сіли за грати. Але все обернулося інакше. Тепер Команда-А поза законом, вони – злочинці, що втекли з в'язниці, які намагаються відновити свою репутацію і змусити тих, хто обмовив їх, з'явитися перед судом. Немає таких складних обставин, для яких у їх ватажка, Ганнібала, не було б плану. Немає такого ризикованого положення, з якого його вірний помічник, Красень, не зміг би їх витягнути. Немає такої небезпечної битви, в яку не вступив би Мердок, пілот-ас, офіційно визнаний божевільним. Немає такого жахливого ворога, якого не здолав би гігант-водій Баракус. Якщо вони на вашому боці – ви в більш ніж надійних руках.

Жанр: Бойовик, комедія, пригоди.
Слоган: "There is no plan B" - "Плану Б немає".
Бюджет: Невідомо.
Режисер: Джон Сінглтон.
Сценарій: Джо Карнахан, Браян Блум, Скіп Вудс.
Продюсер: Стефен Дж. Кеннел, Лі Клірі, Жуль Дейлі.
Актори: Бредлі Купер, Шарлто Коплі, Ліам Нісон, Джесіка Біл, Квінтон Джексон, Патрік Уілсон, Дірк Бенедикт, Дуайт Шульц, Морі Стерлінг, Браян Блум.
Прем'єра: 10 червня 2010.
Рік: 2010
Країна: США
Офіційний сайт: http://www.ateam-movie.com

dezmond

Прошу модераторів додати пункт видалити голос.

MishaM

Цитата: dezmond від 09 Червень 2010, 17:37:00
Прошу модераторів додати пункт видалити голос.
Готово.
Добавив можливість змінювати голос, а для цього потрібно спочатку видалити старий.

dobriyvecher

Вспоминаю сериал, когда то шел по ICTV, эх детсво, помню тогда еще легендарные сериалы "Повітряний вовк" и "Мандрівний лицар", вот то времена были, короче ностальгический фильмец. Извиняюсь за оффтоп, если что.

В принципе по трейлеру понятно, что будет очередной мясной боевичек но с новыми актерами, а со старых все как-то пропали и постарели, даже Мистер Ти скотился до рекламирования блендеров :(

dezmond

Цитата: dobriyvecher від 09 Червень 2010, 18:29:17
Вспоминаю сериал, когда то шел по ICTV, эх детсво...
Ага я навіть на вихідних серіал почну дивитись, в загалом 5 сезонів - 98 серій.
Мистер Ти скотился до рекламирования блендеров :(
Та не кажи з пузом в зморшках, мені його навіть шкода. :'(  А як він виламує двері це вже сміх. :D

Bambucha

лично у меня после просмотра трейлера не появилось дикого желания побежать в кинотеатр, чтобы посмотреть эту ленту. Может просто пиар отдел халтурит?  ???
Если у тебя прекрасная жена, офигительная любовница, крутая тачка, нет проблем с властями и налоговыми службами, а когда ты выходишь на улицу всегда светит солнце и прохожие тебе улыбаются - скажи НЕТ наркотикам.

dezmond

Сьогодні подивився. Кіно вийшло класне багато спецефектів і гумору, все кіно сміявся, але найбільше насмішило коли на початку фільму в кінотеатрі зажувало плівку і ми сиділи хвилину в темряві, думали вже все надивилися :D

GQuake

Середняк, Хорошее начало и неинтересная концовка.

Andrii

на якій мові порадите подивтися: на українській чи російській? який дубляж краще вийшов???

Klaxonn

Вспоминаю сериал, когда то шел по ICTV, эх детсво, помню тогда еще легендарные сериалы "Повітряний вовк" и "Мандрівний лицар", вот то времена были, короче ностальгический фильмец. Извиняюсь за оффтоп, если что.

В принципе по трейлеру понятно, что будет очередной мясной боевичек но с новыми актерами, а со старых все как-то пропали и постарели, даже Мистер Ти скотился до рекламирования блендеров :(
Ах вот он как назывался. Я лет так 7-8 назад смотрел)) Помнил только отрывки и кличку "Ганнибал" )))
А тут тебе на, название и статья в вики))) Ностальгия :)

dezmond

Цитата: Andrii від 10 Липень 2010, 18:24:38
на якій мові порадите подивтися: на українській чи російській? який дубляж краще вийшов???
Я бачив лише українською і мені дуже сподобалося.

Spy

Цитата: dezmond від 18 Липень 2010, 12:16:36Я бачив лише українською і мені дуже сподобалося.
Якщо чесно російська озв. краща.

Шедевр
Було б відмінно, якби не гра акторів, які дуже добре передали образ героїв серіалу.
З.Ы.Менше ніяк не міг поставити, так як дуже любив серіал і бачив чи не всі серії, а фільм чудово відтворив атмосферу, сподіваюсь ще будуть і інші частини.

dezmond

Цитата: Spy від 24 Вересень 2010, 20:40:27Якщо чесно російська озв. краща.
Ой та ладно. Разів 3 бачив російською, вердикт українське краще! ІМХО :P

Spy

Цитата: dezmond від 24 Вересень 2010, 22:03:18Ой та ладно. Разів 3 бачив російською, вердикт українське краще! ІМХО
Можливо ДВД різні...

Prol

DEAD_RAT

Фильмец ничё, рульный. Но в драках иногда такая фигня, что я ржунимагу