Проблеми з інтернетом при підключенні через роутер

Автор Marex, 05 Червень 2010, 13:54:44

Попередня тема - Наступна тема

Marex

Доброго часу доби!
В один прекрасний день вирішив поміняти провайдера і в той же день купив WI-FI роутер Canyon CNP-WF514A. Комп підключив через LAN, нетбук по WI-FI. Тоді і почались проблеми. Дуже часто при кліку на посиланні починається завантаження і намертво повисає. Допомагає тільки багатократне повторне клікання, або оновлення сторінки. Спочатку думав на провайдера, але потім включив комп напряму до модема, всі проблеми зникли.
З заводських настройок роутера міняв тільки клонування MAC-адреси (в провайдера йде прив'язка до MAC-адреси сіткової карти. Підключення було прив'язано до MAC-a стаціонарного компа) і пароль WI-FI. На стаціонарному Windows XP SP3, на нетбуці Kubuntu 10.04, проблема спостерігається і на одному і на іншому.
Підкажіть, можливо я упускаю якісь нюанси в настройках роутера, чи просто я вибрав не найкращу модель і мені варто його викинути?
...моржі ревуть, птахи кричать, море шумить...

medicament

Мені здається що це проблема з роутером,
який рівень сигналу отримує нетбук?
мало ймовірно але можливо кабель пошкоджений який йде від роутера до ПК.
пропінгуй твій роутер багато разів. має бути ідеальний звязок: менше 1 мс. потім пропінгуй якийсь сайт, наприклад google.com.ua.
якщо звязок з твоїм роутром нормальний а от з сайтом поганий то це  провайдер, якщо поганий звязок з роутером , то це поганий роутер.
На твоєму роутері можна відкрутит антену, вона в тебе стоїть?

Marex

Все вирішилось заміною виду підключення з DHCP Client на Static IP з прописуванням відповідних параметрів.
medicament, дякую за коментарі, всім дякую за увагу.
Тему можна закривати

Edd.Dragon

Цитата: Marex від 06 Червень 2010, 16:15:47Все вирішилось заміною виду підключення з DHCP Client на Static IP
занятно.
Знать бы - это глюки в прошивке, которые исправляются свежей прошивкой или же службы падают от того, что роутер всё не тянет или перегревается...

Marex

Цитата: Edd.Dragon від 09 Червень 2010, 11:11:04Знать бы - это глюки в прошивке, которые исправляются свежей прошивкой или же службы падают от того, что роутер всё не тянет или перегревается...
Ну не мав би перегріватись. По-перше, зовсім новий і ще не встиг запилитись, по-друге, глюки були відразу після включення. На рахунок того, що не витягує - дуже навіть може бути, мені вже говорили, що у Canyon маршрутизатори відчутно храмають.
Прошивку не міняв, запрацював - от і славненько. Може колись буду мати час і натхнення - поекспериметную, тоді і відпишусь

Edd.Dragon

На сайте прошивки нет, только мануал. Ну и ладно ))