Реальная скорость в Beeline «Інтернет вдома».

Автор maxsv, 22 Червень 2010, 13:06:32

Попередня тема - Наступна тема

maxsv

Хочу подключиться к Beeline «Інтернет вдома» во Львове(другие города тоже пишите). Какая реальная скорость в тарифах до 10 Mbit/s, до 100 Mbit/s (Чемпіон світу, 10 мегабіт, 100 мегабіт)? Интересует какая скорость на зарубеж; на торрентах.

Tranceliker

В мене 10мб безліміт.. Швидкість закачки на торентах інколи сягає 4-5 мб/сек..
Тестом швидкості не користувався, але швидкість в браузері та в іграх онлайн чудова.
Господь не помиляється

Prol

Цитата: maxsv від 22 Червень 2010, 14:06:32Хочу подключиться к Beeline «Інтернет вдома» во Львове(другие города тоже пишите). Какая реальная скорость в тарифах до 10 Mbit/s, до 100 Mbit/s (Чемпіон світу, 10 мегабіт, 100 мегабіт)? Интересует какая скорость на зарубеж; на торрентах.
Цитата* Після скачування таких об'ємів інформації в тарифах: «5 мегабіт» - 50 ГБ, «10 мегабіт» - 100 ГБ, «100 мегабіт» - 200 ГБ, протягом календарного місяця швидкість доступу зменшується до 512 Кбіт/с на скачування та віддачу інформації.
Фууууу.... А-ля "Воля"  :P

Tranceliker

А ти знаєш, що в середньому за місяць люди викачують до 50Гб трафіку? А більшість обмежуються лише серфінгом? Нічого фукати.. Обирай безлім..
Господь не помиляється

Prol

Tranceliker

А... точно, це ж недавно, здається в понеділок, чи в п'ятницю вони змінили плани. Ще, пам'ятаю, смс приходило...
Господь не помиляється

Marex

Я місяць як користуюсь іншим провайдером. Білайн мене дістав далі нікуди. Підключення через VPN, постійно вилітало. Бували періоди, коли цілий день просто не з'єднувався. Про підключення я взагалі мовчу. Дають брошурку з алгоритмом підключення, де наче все ясно. Але при цьому, там купа нюансів, які надруковані на простому листочку і прикріпленому степлером до тої самої брошурки. В кінці на тому ж листочку приписка, що краще всього створювати з'єднання за допомогою сервісної програмки, яку треба качнути. При цьому всьому, на їхньому сайті цього файла нема, потрібно перейти, вже не пам'ятаю, чи то на фтп, чи просто на сторінку по ір-адресі. Для успішного підключення потрібно змінити виданий пароль на новий. Система спочатку тупить і навіть при успішному виконанні всіх операцій, зразу з'єднатись не вдається, треба трохи зачекати. При цьому не знаєш, чи ти щось неправильно зробив, чи попросту глючить система. Я собі тільки уявляю, як підключаються люди, зі знаннями ПК на рівні ворда і експлорера. Служба підтримки всеукраїнська по гарячій лінії, паскудна - просто футболять. На моє питання про настройку підключення на лінуксі сказали коротко і ясно - "це неможливо" і все. Я не особливо крутий в лінуксі, тому всі мої танці з бубном навколо VPN-з'єднання залишились безуспішними. Читав, що це в принципі досить проблематично. Щоб не боліла голова на лінуксі треба або модем з можливістю додзвону на VPN (штатний цього не міг) або маршрутизатор з відповідною функцією.
Я на пакеті 3 Мб не міг подивитись відео без буферизації. Пінг місцями доходив до 150 мс, мене на більшості серваків КС просто викидало. Тест швидкості коливався протягом доби починаючи від 800 кб без якихось явних тенденцій.
Пішов я від них - не витримав
...моржі ревуть, птахи кричать, море шумить...

aNGeL

Цитата: Marex від 22 Червень 2010, 16:51:19На моє питання про настройку підключення на лінуксі сказали коротко і ясно - "це неможливо" і все.
Бред, VPN на линухе спокойно работает испокон веков.

Цитата: Marex від 22 Червень 2010, 16:51:19Читав, що це в принципі досить проблематично.
Главное один раз сделать - а потом все просто.

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

maxsv

Народ! Ближе к теме, а то скоро убунту будем обсуждать :)

Tranceliker

Цитата: Marex від 22 Червень 2010, 15:51:19
Я місяць як користуюсь іншим провайдером. Білайн мене дістав далі нікуди. Підключення через VPN, постійно вилітало. Бували періоди, коли цілий день просто не з'єднувався. Про підключення я взагалі мовчу. Дають брошурку з алгоритмом підключення, де наче все ясно. Але при цьому, там купа нюансів, які надруковані на простому листочку і прикріпленому степлером до тої самої брошурки. В кінці на тому ж листочку приписка, що краще всього створювати з'єднання за допомогою сервісної програмки, яку треба качнути. При цьому всьому, на їхньому сайті цього файла нема, потрібно перейти, вже не пам'ятаю, чи то на фтп, чи просто на сторінку по ір-адресі. Для успішного підключення потрібно змінити виданий пароль на новий. Система спочатку тупить і навіть при успішному виконанні всіх операцій, зразу з'єднатись не вдається, треба трохи зачекати. При цьому не знаєш, чи ти щось неправильно зробив, чи попросту глючить система. Я собі тільки уявляю, як підключаються люди, зі знаннями ПК на рівні ворда і експлорера. Служба підтримки всеукраїнська по гарячій лінії, паскудна - просто футболять. На моє питання про настройку підключення на лінуксі сказали коротко і ясно - "це неможливо" і все. Я не особливо крутий в лінуксі, тому всі мої танці з бубном навколо VPN-з'єднання залишились безуспішними. Читав, що це в принципі досить проблематично. Щоб не боліла голова на лінуксі треба або модем з можливістю додзвону на VPN (штатний цього не міг) або маршрутизатор з відповідною функцією.
Я на пакеті 3 Мб не міг подивитись відео без буферизації. Пінг місцями доходив до 150 мс, мене на більшості серваків КС просто викидало. Тест швидкості коливався протягом доби починаючи від 800 кб без якихось явних тенденцій.
Пішов я від них - не витримав
В якому районі ти живеш? Як довго був на білайні? В мене таких проблем нема. Програмка автоматичного налаштування VPN-з'єднання є в їх на сайті, але розкопати її не легко))
В мене, на Троєщині тиждень непрацював нет, я зателефонував і мені відшкодували за тиждень грошима на рахунку. Виявляється у них були ремонтні роботи. Нет вибиває, але дуже рідко.. раз в 2-3 дні..
Господь не помиляється

Marex

Цитата: Tranceliker від 22 Червень 2010, 17:27:11В якому районі ти живеш
гггг я в Івано-Франківську живу))) а на білайні був від січня до середини травня
Цитата: maxsv від 22 Червень 2010, 17:06:34Ближе к теме, а то скоро убунту будем обсуждать
тут наголос не на лінуксі, а на відношенні сапорта. Я хотів, щоб було видно всю картину того, з чим доведеться мати справу.
Порився в себе в пошті і знайшов в одному з численних листів до сапорта лінк на тест швидкості від 06 лютого цього року. Це було звичне явище на моєму пакеті 3Мб/с, а бувало і гірше. Висновки робіть самі
...моржі ревуть, птахи кричать, море шумить...

linuxdrom

Вот такая реальная скорость у меня была на днях. Тариф еще старый, где 10/10 мб/с без ограничений по трафику, однако в последнее время 95% торрент-трафика попадает в шейп, который урезает его скорость до 1/1 мб/с. Скорость на зарубеж обычно соответствует тарифной только глубокой ночью.
В общем, если есть другие альтернативы, то лучше присмотреться к ним.

Tranceliker

В мене зараз знову ремонтні робоити... Як сказали, модернізація)) Чекаю...
Господь не помиляється

Prol

Цитата: Tranceliker від 22 Червень 2010, 17:27:11Нет вибиває, але дуже рідко.. раз в 2-3 дні..
Це називається "дуже рідко"?  :o

Tranceliker

Господь не помиляється

MishaM

Вибиває раз у два-три дні, і швидкість значно менша за заявлену... А я вже думав перейти з ОГО на один з цих тарифних планів.
Tranceliker, в тебе саме цей новий тариф? Можливо будуть ще які-небудь відгуки по швидкості?

Tranceliker

Ні. В мене тариф 99грн/міс безліміт при 5мб. Це старий тариф. Дають 100гіг трафіку 100мегабіт в місяць..
Господь не помиляється