World of Tanks

Автор Avireti, 09 Липень 2010, 08:29:00

Попередня тема - Наступна тема

Сколько боёв в среднем Вы проводите в день? (GA-EV3)

<1 просто, слежу за темой/игрой
1-5
6-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-100
>100
Вариант для Дмытра

graved1gger

Цитата: Xella від 26 Жовтень 2025, 12:57:20ти слово СКЛАД не прочитав ? подивись уважно, я за ці рибки забрав собі одну дівку
нижній самий пункт - поставки з тилу
не бачу
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

знайшов. гівно псяче. в мене 142. не вистачає 3
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Xella

Цитата: graved1gger від 26 Жовтень 2025, 13:41:23знайшов. гівно псяче. в мене 142. не вистачає 3
так воно ще днів 5 буде, наб'єш

graved1gger

Цитата: Xella від 26 Жовтень 2025, 13:45:12так воно ще днів 5 буде, наб'єш
п'ять? завтра до 10 ранку

finalplayer

graved1gger

Xella

Цитата: graved1gger від 26 Жовтень 2025, 22:10:03п'ять? завтра до 10 ранку
то маєш час щє 2 години добити ))

finalplayer

Нашёл "+" в интерфейсе 2.0. Экипаж перемещён ближе к центру экрана и теперь оленёши ололоевы больше подымают настроение.

Xella

Забирайте нагороду за вислугу років.
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

graved1gger

Цитата: finalplayer від 28 Жовтень 2025, 00:01:37Нашёл "+" в интерфейсе 2.0. Экипаж перемещён ближе к центру экрана и теперь оленёши ололоевы больше подымают настроение.
в мене повне аніме.
будуть продавати ще аніме - куплю ще аніме
варгеінг дої мене повністю анімою.