Допоможіть у виборі активної акуст. сист. 2.0 до 400 грн

Автор archibaltywka, 10 Вересень 2010, 23:25:20

Попередня тема - Наступна тема

archibaltywka

Всім привіт. Постав перед проблемою вибору акустичної системи. В основному служитиме для музики(Tech-House, D'n'B, Prog, Electro)  і фільмів. Асортимент великий, а шо краще вибрати за/до 400 грн незнаю. Приглядів Targa Duo 3 але не впевнений.

Ivanko1

archibaltywka
Ты малость перепутал раздел, перемести в "Периферия".

ибуки

archibaltywka

Цитата: Ivanko1 від 11 Вересень 2010, 02:35:43Ты малость перепутал раздел, перемести в "Периферия".
а як перемістити?

Garfield

Цитата: archibaltywka від 11 Вересень 2010, 17:50:28
а як перемістити?
кнопка "Переместить тему" внизу, после последнего сообщения темы

archibaltywka

Цитата: Garfield від 11 Вересень 2010, 19:23:06кнопка "Переместить тему" внизу, после последнего сообщения темы
))) шось незамітив

Цитата: ибуки від 11 Вересень 2010, 10:46:41Бери http://hotline.ua/tx/sven_bf-21/ проверены временем,лучше врядли найдешь или с дистанцией http://hotline.ua/tx/sven_bf-21/
по відгукам хороша акустика за свою ціну має бути

які  ще варіанти будуть?

DMX

archibaltywka, можу порадити взяти щось з таких http://hotline.ua/gd/26/cmp/?s=26250-104365-10719-46009-153159 моделей, оскільки ти не вказав свої естетичні вподобання, хоча з власного досвіду можу порадити колонки від Microlab в самого були Microlab PRO 3 якість на висоті + приємне та мягке звучання, якраз те що треба для ритмічної музики, не кажучи вже про фільми та ігри. Також досить не погані Edifier R1600T Plus. :)
Position Of Power

ибуки

BF-21 и мощнее и бас намного лучше 35-20000

archibaltywka

Цитата: ибуки від 13 Вересень 2010, 20:34:13BF-21
в специфікаціях акустики написано що є можливість підключити сабвуфер, але не вказано активний чи пасивний.

DMX

Цитата: archibaltywka від 13 Вересень 2010, 22:27:07
в специфікаціях акустики написано що є можливість підключити сабвуфер, але не вказано активний чи пасивний.
Звичайно що активний в них навряд стоїть норм усілок щоб потягнув щей саб. ;)
Position Of Power

ибуки

Вот с сабвуфером за 521грн http://hotline.ua/tx/sven_b2-10,а сколько Targa Duo 3 стоит,а то на хотлайне бред какойто http://hotline.ua/tx/targa_duo_2 104грн стоят

archibaltywka

Цитата: ибуки від 14 Вересень 2010, 04:27:54а сколько Targa Duo 3 стоит
в магазині бачив (точно не помню) за 300-330 грн. Нормальна акустика?
Цитата: ибуки від 14 Вересень 2010, 04:27:54Вот с сабвуфером за 521грн http://hotline.ua/tx/sven_b2-10
мені з сабом не треба, просто дома пасивний саб є на 50Вт, то думав як варіант купити такі колонки + мій саб

DMX

Цитата: archibaltywka від 14 Вересень 2010, 14:42:21
...мені з сабом не треба, просто дома пасивний саб є на 50Вт, то думав як варіант купити такі колонки + мій саб
там підключення можливе лише активного саба, оскільки
Цитата: Віталік DMX від 13 Вересень 2010, 22:38:29
в них навряд стоїть норм усілок щоб потягнув щей саб. ;)
Position Of Power

ибуки

Так вставь в свой саб усилок,и будет активный,он на одной микросхеме собирается,или купи готовый,на радиовынке полно,питание возьмешь от молекса +12в или можно отдельный трансформатор с выпрямителем прямо в саб вставить,там места полно

DMX

Цитата: ибуки від 14 Вересень 2010, 19:01:31
Так вставь в свой саб усилок,и будет активный,он на одной микросхеме собирается,или купи готовый,на радиовынке полно,питание возьмешь от молекса +12в или можно отдельный трансформатор с выпрямителем прямо в саб вставить,там места полно
Це все тягне за собою додаткових витрат, тому краще взяти нормальні колонки 2.0 які будуть відповідати потребам і ціні. От як один з варіантів можна взяти Microlab A-6201, а от їх огляд. У мене самого були Microlab PRO 3 "+" цих колонок в тому, що усілок окремо іде, можна поставити десь в ногах та мати постійний доступ до звуку а не пхатись до колонок постійно, колони собі кинув де треба і забув а регулятор під руками. :)
Position Of Power

ибуки

Да Bf-21 и без саба хорошо басс воспроизводят лучше чем Microlab A-6201

DMX

Цитата: ибуки від 15 Вересень 2010, 20:21:33
Да Bf-21 и без саба хорошо басс воспроизводят лучше чем Microlab A-6201
Не рівняй SVEN до Microlab! Я знаю що кажу і тут зі мною не поспориш, знаюсь на цій сфері. :D І бас не завжди критерій при виборі акустики для цього можна взяти і саб, але автор не хоче систему 2.1 а саме стерео колонки. А при прослуховуванні ритмічної
Цитата: archibaltywka від 10 Вересень 2010, 23:25:20
...музики (Tech-House, D'n'B, Prog, Electro)...
бас не головне.  Тут потрібне рівне та мягке звучання, яке не буде "різати" по вухах та знижувати чіткість.
Хоча тут в коджного свої критерії. ;) А Bf-21 чув і не раз і чесно кажучи нічого такого сильно "прогресивного" в порівнняні з Microlab A-6201 там і близько не має.
Position Of Power

ибуки

Вопрос-Microlab A-6201 фазоинвертер или закрытый ящик?

DMX

Position Of Power

ибуки

Ну и,что в Microlab A-6201 такого выдающегося?Тот же фазоинвертер,а значит импульсная характеристика плохая,нижняя рабочая частота выше-55гц ,а значит динамики с более высокой рез частотой,размеры корпуса меньше,а значит меньше расчетный диаметр туннеля,а как следствие ниже кпд на НЧ,а мягкость звучания достигается применением усилителя с отрицательным выходным сопротивлением или с ЭМОС ,а он там такой?Ну может там ваты напихали,но это актуально в закр ытых системах,в ФИ не катит,плюс пищалки полимерные,а не шелковые,да и отзывы о BF-21 почитай все довольны

archibaltywka

хіба весь світ тримається на Bf-21 і Microlab A-6201? хіба немає інших варіантів?

DMX

Цитата: ибуки від 15 Вересень 2010, 21:28:25
Ну и,что в Microlab A-6201 такого выдающегося?
Нічого, так само як і в Bf-21. ;) Хіба те
Цитата: Віталік DMX від 15 Вересень 2010, 20:09:28
...що усілок окремо іде, можна поставити десь в ногах та мати постійний доступ до звуку а не пхатись до колонок постійно, колони собі кинув де треба і забув, а регулятор під руками. :)
Цитата: ибуки від 15 Вересень 2010, 21:28:25
Тот же фазоинвертер,а значит импульсная характеристика плохая,нижняя рабочая частота выше-55гц ,а значит динамики с более высокой рез частотой,размеры корпуса меньше,а значит меньше расчетный диаметр туннеля,а как следствие ниже кпд на НЧ,а мягкость звучания достигается применением усилителя с отрицательным выходным сопротивлением или с ЭМОС ,а он там такой?Ну может там ваты напихали,но это актуально в закр ытых системах,в ФИ не катит,плюс пищалки полимерные,а не шелковые,да и отзывы о BF-21 почитай все довольны
Bf-21 якщо я правильно поняв 20Вт мають колони, а в Microlab A-6201 - 14.5, тому "там ваты" не "напихали" + Bf-21 стоять в мого друга і я знаю як вони "лабають" і не спорю бас там на багато кращий ніж в A-6201, але ще раз повторюю, що бас не головне. Хоча за свої гроші вони мають хороші характеристики.
Але мені не сильно подобається як там звучить саме ритмічна музика, але
Цитата: Віталік DMX від 15 Вересень 2010, 20:34:24
... в кожного свої критерії. ;)
і доводити щось комусь не збираюсь. Вибір всерівно за archibaltywka і розводити холівар не варто. Мені, чесно кажучи всерівно, мене повністю влаштовує моя старенька система 2.1. :)
Position Of Power

ryben

закон форума ДПК модератор всегда прав..

ибуки

Для такой цены ,они лучшие (оба варианта),а вату я имел ввиду в прямом смысле,если ей заполнить ящик колонки (неплотно),это равноценно увеличению обьема (Размеров) на 25процентов ,что очень важно для НЧ,кроме того это сглаживант частотную характеристику на СЧ и немного демпфирует головку делая звучание мягче