Guardians of Ga'Hoole 3D / Легенди нічної варти у 3D

Автор dezmond, 28 Вересень 2010, 17:52:11

Попередня тема - Наступна тема

Як вам фільм?

Шедевр
2 (14.3%)
Відмінно
8 (57.1%)
Добре
0 (0%)
Середняк
0 (0%)
Погано
0 (0%)
Жахливо
2 (14.3%)
Не дивився / Не буду дивитись
2 (14.3%)

Всього голосів: 14

dezmond

Світом, в якому вже не залишилося людей, правлять сови...добрі...злі...як і завжди! У чарівному лісі королівстві сов Тіто на Великому Дереві Га`Хуул, де розумні сови живуть в гармонії, настають похмурі часи. Королівство наражається на страшну небезпеку з боку сусідніх жорстоких правителів, і ця небезпека загрожує знищити звичний всесвіт.

Cлоган: «On his way to finding a legend...he will become one.»
Жанр: пригоди
Країна: США, Австралія
Рік: 2010
Режисер: Зак Снайдер
У ролях: Хелен Міррен, Емілі Де Рейвін, Сем Нілл
Прем'єра: 30.09.10

pohgejib

я в шокови  :o це ж треба було кожну пір'їнку намалювати

Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

dezmond

До речі саундтрек 30 Seconds to Mars - Kings and Queens.

Volan

надо будет посмотреть, вот только 3Д у мну нет.... :(

Ivanko1

Цитата: Mr_Volan від 28 Вересень 2010, 20:54:55
надо будет посмотреть, вот только 3Д у мну нет.... :(
В смысле кинотеатра?

Відмінно
Смотрел в 3D. :) Конечно сказка, но красочная и красивая, детей сводить самое оно, или девушку. :%)
Я бы сказал "совиный Гарри Поттер". ;)

LoRDEP

Ivanko1

Цитата: LoRDEP від 02 Жовтень 2010, 00:27:53О Боже, тільки не це  :o
Не-не-не, он только напоминает первый "философский камень", именно сказочностью и декорациями. ;)

dezmond

Відмінно!
Давно не бачив такого якісного мультику! Хоча для дітей можливо важкуватий. З нетерпінням чекаю другу частину.

Spy

Відмінно
Мульт очень понравился, особенно спецэффекты, детализация и анимация птиц, да и общего мира впечатляет...

GRaFkiyv

Відмінно. Мускульная анимация и графика выше всяких похвал. Ну и "ЛордОф ЗеРинговский" сюжет должен детям понравится.

GQuake

Volan

Шедевр ;)
посмотрел не в 3Д конечно, но в ХДрипе отличное качество. смотрел с удовольствием и переживал вместе с героями :D

Zadirra

Volan

GQuake

Відмінно, довольно интересный мульт.

thrustmaster

сьогодні подивився з сестрою меншою...класний мульт...двом дуже сподобався... :)