Уол Стріт: Гроші не сплять / Wall Street: Money Never Sleeps

Автор dezmond, 03 Жовтень 2010, 00:11:14

Попередня тема - Наступна тема

Як вам фільм?

Шедевр
0 (0%)
Відмінно
4 (50%)
Добре
1 (12.5%)
Середняк
1 (12.5%)
Погано
0 (0%)
Жахливо
0 (0%)
Не дивився / Не буду дивитись
2 (25%)

Всього голосів: 8

dezmond

Гордон Гекко виходить з в'язниці і, не втрачаючи часу дарма, починає новий шлях до панування у фінансовому світі, який за час його відсидки став ще більш неспокійним і сумбурним. І тепер ніхто не повинен встати у Гордона на шляху.

Актори: Шайа ЛаБаф, Майкл Дуглас, Кері Малліган, Чарлі Шин, Джош Бролін, С'юзен Сарандон, Олівер Стоун, Френк Ланджелла, Наталі Моралес, Ілай Воллек, Ванесса Ферліто, Дональд Трамп, Михайло Тіхонов, Али Кхан, Джейсон Кларк, Олександр Новіков, Володимир Антонік, Ольга Зубкова, , Александр Рэйт, Андрей Казанцев, Остін Пендлтон, Джон Бедфорд Ллойд, Джуліанна Мішель, Медісон Мейсон, Том Мардіросян, Чак Пфайфер, Кейт Миддлбрук, Джон Мэйлер, Мишель ДиБенедетти, Стів Антонуччі, , , ,
Режисер: Олівер Стоун
Продюсер: Алессандро Камон, Селія Д. Костас, Майкл Дуглас, Ерік Копелофф, Едвард Р. Прессман, Олівер Стоун, Алекс Янг
Сценарист: Аллан Лоб, Стівен Шифф, Олівер Стоун, Стенлі Вайзер
Оператор: Родріго Пріето
Композитор: Крейг Армстронг
Бюджет: $70 000 000
Світова прем'єра: 14 травня 2010
Прем'єра в РФ: 30 вересня 2010
Прем'єра в Україні: 30 вересня 2010

dezmond

Спочатку фільм був нудноватий я навіть заснув в кінотеатрі на 2 хв, але далі було цікавіше, сподобався момент про моно кристалічний кремній, адже я вже за останні роки навчання наслуховся про нього. Поставлю Відмінно.

Mawerick

Нормально, понравилось.
Только некоторые финансовые заморочки не совсем понятные
Не ту страну назвали Гондурасом!

Hryak

Когда-то давно смотрел фильм с почти таким же названием 1987 года выпуска http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/2742/ С тем же Майклом Дугласом. Я уже не помню, досмотрел я его тогда до конца или нет, но этот и смотреть не собираюсь ;)
Поменьше свинства - побольше свинины

Prol

Сподобався прикол з мобільним телефоном  :D

GRaFkiyv

Вот это я понимаю Высшая Лига - не много ни мало мировой кризис. :)

Dmytro

Цитата: Mawerick від 04 Листопад 2010, 13:27:42
Нормально, понравилось.
Только некоторые финансовые заморочки не совсем понятные
А я наоборот ожидал больше именно показа их инвестиционной работы.

Проголосовал "Середняк". Я ожидал увидеть то, в чем когда-то сам работал, я получил большей частью сопли.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.