Tomb Raider 2013

Автор dezmond, 23 Грудень 2010, 20:53:47

Попередня тема - Наступна тема

Как вам игра?

Шедевр
6 (20.7%)
Отлично
15 (51.7%)
Хорошо
4 (13.8%)
Средне
1 (3.4%)
Плохо
0 (0%)
Ужасно
0 (0%)
Не играл/не буду играть
3 (10.3%)

Всього голосів: 29

dezmond

Розробник: Crystal Dynamics
Видавець: Square Enix Europe, Eidos
Платформа: PlayStation 3, Xbox 360, РС
Дата виходу: вересень 2011
Square Enix анонсировали новый Tomb Raider
Tomb Raider с мультиплеером?
Первые подробности нового Tomb Raider
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

UPD Первый взгляд на TOMB RAIDER: полный перевод на русский язык огромной статьи Game Informer UPD

P.S. Не знаю, що сталося з попередньою темою, тому створив нову.

dezmond

dezmond

dezmond

Tomb Raider: новые сканы
Карл Стюарт из Crystal Dynamics сообщил что новая информация по Tomb Raider будет доступна в течении 48 часов

dezmond

dezmond

Нова інфа

Чекаю з нетерпінням.

Hell_D

Цитата: dezmond від 02 Травень 2011, 17:59:47
Нова інфа

Чекаю з нетерпінням.
Это не новая инфа, это какой то винигрет в стиле отсебятина из всех огрызков инфы и грез со всех более менее посещаемых сайтов.

dezmond

Цитата: Hell_D від 02 Травень 2011, 19:24:20это какой то винигрет в стиле отсебятина из всех огрызков инфы
Цей вінігрет з журналів Hobby Consolas, Gameplay від мене тут нічого нема, деяка інфа повторювалася, так в кожному журналі повторення трапляються, але не вся.

От зразу почалися наїзди коли забуваєш лінк на джерело вказати.

dezmond

dezmond

Guru of 3D

S!N

Цитата: Guru of 3D від 06 Червень 2011, 22:14:52
Геймплей с конференции Майкрософт - http://www.youtube.com/watch?v=W6T-nF6mfVw&feature=player_embedded
Классно конечно все выглядит, думаю перезапуск удался, не понравилась только рваная анимация движений героини
High tech. Low life.

Guru of 3D

Цитата: S!N від 06 Червень 2011, 22:42:57
Классно конечно все выглядит, думаю перезапуск удался, не понравилась только рваная анимация движений героини
мне тож понравилось)

GQuake

Понравилось также оформление, не сама графика, а именно стилизация. Единственное что напрягает, это много моментов с быстрым тыканьем клавиш.

dezmond

Цитата: Guru of 3D від 06 Червень 2011, 22:14:52
Геймплей с конференции Майкрософт - http://www.youtube.com/watch?v=W6T-nF6mfVw&feature=player_embedded
Навіть краще ніж я очікував. motion capture також чудовий.

S!N

Цитата: Spy від 03 Серпень 2011, 12:41:18
Crystal Dynamics: QTE не единственный способ предоставления драмы в Tomb Raider
Вообще мне эта тенденция с QTE не очень нравится, игра играет сама в себя, 2 кнопки нажал, куча всего произошло, по сути не игра, а интерактивный ролик. Главное, чтобы поменьше этого было, поменьше..
High tech. Low life.

Spy

dezmond

Spy

dezmond

Spy

Создатель God of War работает над Tomb Raider
Кори Барлог (Cory Barlog), известный тем, что фактически создал серию God of War, покинул студию Avalanche, где работал последние несколько лет, и присоединился к команде Crystal Dynamics – студию, которая в данный момент занимается новой игрой Tomb Raider.

Пока не известно, какую роль займет Барлог в CD, однако сообщается, что этой осенью он поможет вывести в свет юную Лару Крофт, а так же займется другим тайтлом, анонс которого запланирован на этот год. Впервые за много лет Crystal Dynamics займется новым франчайзом.

Источник

dezmond

S!N

Цитата: dezmond від 15 Травень 2012, 11:03:53
Tomb Raider перенесли на 2013 год
как-то и не удивительно, более чем уверен, что половина запланированных на этот год игр выйдет в 2013-ом
High tech. Low life.

dezmond

Spy

LoRDEP

Guru of 3D

смотрел на конференции Microsoft... Шикарно!

dezmond

SilverK

Це буде реальне м'ясо... Треба буде пошпілити... Чи варто спочатку перейтися в попередні частини?

dezmond

Цитата: Катарина Сергій від 26 Лютий 2013, 12:11:41Чи варто спочатку перейтися в попередні частини?
Ні, адже це ремейк.

Guru of 3D

Погонял бенчмарк на макс настройках , без AA и норм волосами

Макс без AA и TressFX, нефигово просаживает и я бы не назвал поведение волос реалистичным, Physx не так сажает производительность  :D

И макс, TressFX и 4х SSAA , Crysis 3 отдыхает  :D

SilverK

Ніфіга собі.... і це на і7 + GTX680 і все розігнане :o :o :o

А де ти взяв тест?
Питання знімається :D

З 4 магазинів, в яких я дивився на ціни в цьому найдешевше
http://wgames.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=495

Guru of 3D

Цитата: Катарина Сергій від 04 Березень 2013, 22:57:44А де ти взяв тест?
в меню игры  ;)
Ну игра конечно шикарная по первым впечатлениям! Графон супер, постановка вообще шикарная , чуток побегал и уже столько всякого крутого и неожиданного было.
Играю на макисмуме без AA и с TressFX , в игре 40-60 фпс, в заставках 25-40... TressFX отжирает примерно 20фпс , но производительности хватает , так что любуюсь волосиками  :D Как на радиках сажает производительность? потестите.

SilverK

Цитата: Guru of 3D від 05 Березень 2013, 00:17:47Как на радиках сажает производительность? потестите.
Щойно скачаю куплю. :D

Ruslan...

Приступил к скачке покупке лицензии. Поиграю  :D
AMD FX6300 4GHz 1.33В Zalman CNPS10X Flex MSI 970A-45G Kingston 4*4GB DDR3 HIS Radeon HD7850 2GB IceQ X (1000/5000) SSD Crucial:CT064M4SSD2+CT120M500SSD1+CT256M550SSD1 HDD Hitachi HDS721010CLA332+Hitachi HDS721010DLE630 ASUS Xonar DS/A A4Tech Bloody V5 ZM-K400G  Chieftec CTG-650C

Sergggg

Начал играть, пока только положительные впечатления. Одна с немногих игр где заставки интересно смотреть(не пропускаешь). Графика красивая. На своем выключил постобработку и сглаживаниее FX остальное MAX- *30-50fps. 
Ryzen 7 3700x  Corsair Vengeance 32GB
RTX 3060ti msi x trio

SilverK

Про самі враженні від гри напишу пізніше, а поки запустив лише тест продуктивності. Тож на 1440*900 в купі з і5 3450 і 7950 маємо таке:

Де вони беруть цей мінімальний фпс я не знаю... запускав паралельно фрапс - жодного разу не було просадки...

GA-EV3

Цитата: Guru of 3D від 04 Березень 2013, 22:46:31Crysis 3 отдыхает
Быдлокодеры торжествуют.
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

SilverK

Гра ОНАФАНАРЕННА!!!!
Правда Лару я перевдягнув в інший костюмчик, а то гормони грають ;D :-[
В деяких моментах фреймрейт був нижче 30 кадрів/сек при 8х анізотропній та FXAA фільтраціях (максимум не бачу сенсу ставити).
Гру рекомендую як для проходження так і для купівлі (на рахунок другого це і до мене відноситься... треба буде почекати файну знижку).
Правда, моментами дивно як вона з тварин дістає деталі до пістолета чи лука, але це таке. Реально цікаво грати. Багато побічних завдань, але переважна більшість одного типу: знайти і підпалити/знищити/освітити. Але це вже дає стимул полазити по локаціях.

dezmond

Ахххх... ще 3 Гб завантажити в Стімі лишилося. Добре, що хоч ЛЧ відволікає.

SilverK

На PlayUA класний комент побачив до новини про нову технологію від АМД: "Вся брудна як свинка а волосся таке шо можна шампунь рекламувати."
Я був під столом... але воно так і є :D

RIPLEY

Памятаю ще ті часи, коли на карті для розрахунку фізики Ageia PhysX, яка по продуктивності рівнялась приблизно GeForce 6600, прекрасно бігали з усіма "фізичними" наворотами такі ігри як Cellfactor, Advanced Warfigter, UT3.

Зараз же криворукі разраби умудряються просадити fps до неіграбельного рівня на топовій системі показуючи нам зачіску Лари типу з "новою" технологією TressFX...  Я взагалі не можу зрозуміти цієї ідіотської тенденції - фізика в іграх яка була 6-7 років тому, така і залишилась, а ресурси для "фізичних" ефектів зростають врази як тільки виходить нове покоління відеокарт. Пригадайте, раніше для PhysX достатньо було окремої GF 8600 GT в другомі PCI-E слоті, а тепер на такій карті фізику нормально не прорахуєш в жодній сучасній грі?!!

Тут є два варіанта: або деградація програмістів і кодерів, які навіть з можливостями GTX680 не можуть фізику волосся без просадки кадрів розробити, або тупо завищення системних вимог з метою стимуляції купівлі нових і дорогих відеоакселераторів.
Intel Core i5 4670 @3,8GHz, MSI Z87 G45 Gaming, Kingston HyperX Savage DDR3 1600 16Gb, MSI RTX3060 VENTUS 12G OC, HDD Samsung 502IJ F1, SeaSonic-X650 (650 Вт), Asus Vento A8, Xbox360 Controller // NES, Sega MasterSystem, Sega MegaDrive 2, Sony PlayStation, Sega Dreamcast, Sony PlayStation 2 // Sony Xperia 10 IV

Guru of 3D

Цитата: RIPLEY від 06 Березень 2013, 01:14:00які навіть з можливостями GTX680 не можуть фізику волосся без просадки кадрів розробити
все игры с PhysX идут на максимуме с максимальной физикой на GTX680... а TressFX хрень. Возьмем катсцену , в кадре 5 персонажей , фпс 60... включаем TressFX и у только одного персонажа становятся нормальные волосы и фпс уже 25-30  :D жесть, оно того вообще не стоит!
Хотя я все равно играю с этой фишкой, но не сказал бы что она критична. Если бы в каждой игре была физика как в Borderlands 2 это был бы эпик вин, неужели так сложно сделать эти эффекты?

SilverK

До речі, dezmond як мережева гра? Варто купувати цю гру заради мультиплеєра?

Mantikor

Цитата: Катарина Сергій від 06 Березень 2013, 12:24:10
До речі, dezmond як мережева гра? Варто купувати цю гру заради мультиплеєра?
Я хоч і не грав в Tomb Raider, але судячи з того, що я бачив - мультиплеєр далеко не торт.

S!N

короче я вчера поиграл, все на ультра, но без TressFX  - 35-60 фпс
с TressFX - 5-7...
волосы конечно красивее намного становятся, но до реализма как до луны, короче тупая опция какая-то)
лучше бы тени пофиксили, волосы сделали красивые, а тени, которые они отбрасывают - ублюдочные

з.ы.: в целом графон так себе, много мыла, выглядит на год 2010-ый, Кризис 3 на ультре и то впечатлил, не смотря на все гонения
High tech. Low life.

Guru of 3D

Тут графон впечатлил на много больше всяких кризисов. Шикарно смотрится и TressFx ниче так. Играть очень интересно... пока лучшая игра 2013 года.

S!N

Впечатлительный ты. Там мыло мыльное, все сгорает за 2 сек.. Анимация дерганая...
Я не преуменьшаю заслуги геймплея, ибо наиграл пока что час, но внешне разочаровала.
High tech. Low life.