Программа, що налаштовує границю відкритого вікна в Windows

Автор YuGa-92, 20 Лютий 2011, 14:54:42

Попередня тема - Наступна тема

YuGa-92

Всім привіт. Пам'ятаю, що десь на сайті ДПК чи у якомусь із номерів журналу був огляд програми, що налаштовувала границю відкритого вікна програм.
Суть програми полягала у тому, що можна було задати налаштування для будь- якої програми у Windows. Наприклад можна було налаштувати так, щоб браузер запускався завжди на 75% чи 80% екрану і не більше. А решта були вільні наприклад для месенджера чи ще чогось.
Пробував гуглити та не знайшов потрібного.
Буду вдячний, з мене плюс.
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

thrustmaster

а хіба Windows сам не зберігає налаштування відкритого вікна, і не запускає його так само, як і воно було закрите???

YuGa-92

Не зовмім так, як би хотілось. Ця програма робила чіткі межі, за які вікно не могло бути перетягнуте.
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

Spy

Цитата: YuGa-92 від 20 Лютий 2011, 14:54:42Суть програми полягала у тому, що можна було задати налаштування для будь- якої програми у Windows. Наприклад можна було налаштувати так, щоб браузер запускався завжди на 75% чи 80% екрану
Теж не пам*ятаю точно.
Але в ТюнеАп 2010 здається, можна схоже робыты. :-\

YuGa-92

Цитата: Spy від 20 Лютий 2011, 19:43:42Але в ТюнеАп 2010 здається, можна схоже робыты.
Зараз установлю пробну, перевірю.
UPD. Не знайшов там такої функції :(

YuGa-92

Нарешті знайшов те, що шукав. Програма називається MaxTo. Але нажаль вона платна  :-\
Але я трошки неправильно пам'ятав як вона працює. Вона не для кожної програми робить правило. Вона розбиває екран на віртуальні зони. І вже в них можна максимізувати вікно.

thrustmaster

Цитата: YuGa-92 від 21 Лютий 2011, 13:20:56
Нарешті знайшов те, що шукав. Програма називається MaxTo. Але нажаль вона платна  :-\
Але я трошки неправильно пам'ятав як вона працює. Вона не для кожної програми робить правило. Вона розбиває екран на віртуальні зони. І вже в них можна максимізувати вікно.

ясн...але ж мають бути якісь безплатні аналоги)))
мені поки що самого Windows хватає) ;)