Вибір ADSL модему

Автор skif, 07 Квітень 2011, 10:40:19

Попередня тема - Наступна тема

skif

В Інтернет ПК підключаю через модем Zyxel P-660RT2 EE, він пропрацював приблизно півтора року. Останні кілька тижнів почав тріщати, паралельно відключатися, перезавантажуватись, індикатор Power загоряється червоною(оранжовою) лампою. Погуглив - типова проблема для Зікселів.
Вирішив придбати новий, але вже з wi-fi, хочу ще на старому компютері підключитись до нету. Постав вибір такого модему, можливо у когось вдома такий стоїть, може порекомендувати, із Zyxel зв'язуватись вже не хочу. Провайдер - Укртелеком, ОГО.

nickk

Как вариант, можно попробовать взять модем за 1 гр.
http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/actions?id=5472
Наиболее нормальные из имеющихся у них: Glitel GT-5802W и ZXV10 H108L

skif

Цитата: nickk від 07 Квітень 2011, 15:25:50Наиболее нормальные из имеющихся у них: Glitel GT-5802W и ZXV10 H108L
то краще купити такий який рекомендує Укртелеком чи просто піти в комп магазин і вибрати  ???

Обамка

Цитата: skif від 07 Квітень 2011, 15:44:27то краще купити такий який рекомендує Укртелеком чи просто піти в комп магазин і вибрати
Лучше купить самому.

Чтобы взять у УТ модем за 1 грн нужно подписать дополнительное соглашение, которое обязывает достаточно длительное время пользоваться ОГО(12, 18 или 24 месяца, в зависимости от модема), иначе при разрыве договора вы должны будете уплатить неустойку в размере текущей средней стоимости модема.

Укажите какую сумму денег вы готовы потратить на модем.

skif

Цитата: Bogdanov від 07 Квітень 2011, 15:49:42
Укажите какую сумму денег вы готовы потратить на модем.
разом з мережевою картою на старий компютер думаю до 500-600 грн
от не знаю чи всі моделі які пропонують будуть нормально працювати на укр лініях з укр перепадами напруги і т. д.

slava_tor

D-Link 2640U
відносно невелика ціна +-340грн.
бери что хочешь и никому не отдавай...