Деталізований опис процесу переходу по ссилці

Автор kashmir, 12 Липень 2011, 00:14:21

Попередня тема - Наступна тема

kashmir

всім привіт! вот таке питання - треба описати все що відбувається в компютері від того часу як ми почали рухати мишкою і до того як поки загрузиться нова сторінка на яку ми перейшли по ссилці? то має бути дуже деталізований опис - має задіти все: ОС,архітекруту компютера,броузер ну короче все поченаючи від переривання - хтось може таке описати? або скажіть де таке можна найти? дякую

k1T4eR

kashmir

представте що перед вами вікно броузера і там є сторінка з ссилкою, треба описати все що відбувається в компютері від початку руху миші

k1T4eR

Цитата: kashmir від 12 Липень 2011, 00:16:27
представте що перед вами вікно броузера і там є сторінка з ссилкою, треба описати все що відбувається в компютері від початку руху миші
о_О
Какие именно тебя процессы интересуют? Ты ведь должен понимать, что в то время, как идёт обработка данных внутренних, ещё идёт и передача пакетов, ну и их приём.
Ну и ещё один момент: компьютер может выполнять и другие задачи в этот момент.
И ещё: тебя интересуют моменты, которые происходят на уровне софта, или уже на уровне железа?

kashmir

і на рівні желіза і на рівні софту, лиш ці операції більше ніяких не відбувається.... опис має бути дуже деталізований - ну хоть згрубша накидати що за чим і де відбуваєтсья

k1T4eR

Цитата: kashmir від 12 Липень 2011, 00:21:16
і на рівні желіза і на рівні софту, лиш ці операції більше ніяких не відбувається.... опис має бути дуже деталізований - ну хоть згрубша накидати що за чим і де відбуваєтсья
Мдя.... Ты слишком много хочешь. На уровне софта тебе ещё, возможно, и объяснили бы, но не на уровне железа, уж никак.
Там всё зависит от платформы, и пр. факторов.

Жди... Может кто и ответит, но я в этом очень сильно сомневаюсь.
ЗЫ А зачем тебе это нужно?

kashmir

бо дуже люблю знати всі дрібниці, а по-друге на одній фірмі то коронне питання на співбесіді

k1T4eR

Цитата: kashmir від 12 Липень 2011, 00:26:52бо дуже люблю знати всі дрібниц
Это слишком детально.
Цитата: kashmir від 12 Липень 2011, 00:26:52а по-друге на одній фірмі то коронне питання на співбесіді
Боюсь, на той фирме сами не понимают, что там происходит.

Ну пойми ты, на уровне самой мышки нужно куча всего расписывать, поскольку у неё самой уже есть МК, а я уже и не говорю об остальных.

kashmir

я то все прекрасно знаю, але може є людина яка зможе коротко накидати інфу

thrustmaster

Цитата: kashmir від 12 Липень 2011, 00:31:40
я то все прекрасно знаю, але може є людина яка зможе коротко накидати інфу

як же тут коротко накидати, якшо за секунду в комп'ютері може оброблятися до 1 000 000 команд...а то й більше (це при простих задачах)...
ти коли навіть мишкою рухаєш, то це керується як і платою мишки, так і драйвером, потім доходить до МП, там вона розпізнає команду вводу і т.д...ну я не сильно в цьому шарю...
якесь в тебе заплутане завдання...

kashmir

ну поступово що відбувається, переривання, що далі? в пару пунктів

scandron

Цитата: kashmir від 12 Липень 2011, 22:44:56
ну поступово що відбувається, переривання, що далі? в пару пунктів
Интересно, что это за контора,которой все так подробно надобно?
Тебе нужно искать ответ не тут, а на где-то на программерских форумах(Де програмисты-любители сидят(если они есть))
INTEL Core-i7-860 BOX, ASUS P7P55D E, 8Gb DDR3,Gainward GTX770 2Gb Phantom,WD WD10EALS,Внешний ЖД Transcend SJ25D3(640Gb),Chieftec APS 500S,Cooler Master Elite 335 Black,Dell U2410. Windows se7en x64 Notebook: Dell Inspiron 5520( I5-3210, 4Gb RAM, SG 500 HDD, Radeon 7670M, Win7X64)

thrustmaster

Цитата: scandron від 13 Липень 2011, 08:41:05Тебе нужно искать ответ не тут, а на где-то на программерских форумах(Де програмисты-любители сидят(если они есть))

на форумах Microsoft Windows...може там йому розпишуть всі команди, які виконує система під час простих операцій..
це дуже складний процес...
так шо я допомогти не можу... :-Xвибачай