Після перестановки windows комп бачить мою Radeon 9200 Series як Radeon 9200 LE?

Автор Romko, 01 Грудень 2007, 15:42:14

Попередня тема - Наступна тема

Romko

Після перестановки з windows beta 4 sp2(2007p) на будь який інший моя Radeon 9200 Series непрацюэ (все нормально тыльки ігри нехоче запускати, не залежно від direct) , апісля обновлення драйверв в диспечері устройств все працює нормально, але бачить її як Radeon 9200 LE , ів деяких ігрих через це викидає. Буду вдячний за любу допомогую :(
Якщо почнеш сперечатися з ідіотом,ти опустишся до його рівня,де він задавить тебе своїм досвідом.

linuxdrom

Будь ласка виправте помилки, бо зрозуміти Ваше питання важко.

Romko

Цитата: linuxdrom від 01 Грудень 2007, 15:49:37
Будь ласка виправте помилки, бо зрозуміти Ваше питання важко.
Що саме не зрозуміло ???
Якщо почнеш сперечатися з ідіотом,ти опустишся до його рівня,де він задавить тебе своїм досвідом.

Anball

посмотри что стоит здесь - правый клик на рабочем столе - свойства - параметры - дополнительно - диагностика - аппаратное ускорение - вкл. полностью(ползунок передвинуть вправо.)
Intel Dual-Core E2160 @ 2.5Ghz/ Gigabyte GA-P35-S3/ GeForce 9600GT 512Mb/ 3GB DDR2-800Mhz/ 320GB Hitachi SATA2, 500GB Hitachi SATA2/ ASUS DRW-1608P3S/ 20" Samsung SyncMaster 206BW

Vixendi

Цитата: Romko від 01 Грудень 2007, 18:05:16
Що саме не зрозуміло ???
Собственно всё... Если украинский не знаешь, пиши на русском. Читать невозможно :-X
Ну, да поможет вам F1, да сохранит вас F2, во имя Control'a, Alt'a, и святого Delet'a. Enter

Static-X

А в чем собстно дело 9200 LE разшифровывается как Limited Edition, а 9200 Series это название включает в себя все модели которые входят в серию 9200. А с каких игр выкидывает если не секрет?
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

stiff

Туповато чтото написано только со второго раза понял что Вам надо  ;), попробуйте найти на нее дрова новые http://www.radeon2.ru/ и посмотрите на коробке что написано, что именно за карта?

Romko

Цитата: Static-X від 02 Грудень 2007, 20:35:41
А в чем собстно дело 9200 LE разшифровывается как Limited Edition, а 9200 Series это название включает в себя все модели которые входят в серию 9200. А с каких игр выкидывает если не секрет?
З Sims 2 при покупці меблів а сама гра в полосочках

Romko

Цитата: Static-X від 02 Грудень 2007, 20:35:41
діло в тім що LE це обрізана відеокарта а комп завжди бачив її як Series і в гарантійному талоні так і написано

Potter

Цікава історія... Коли мені замінили по гарантії GeForce6600GT від Sparkle на GeForce6600LE X-tech(!), я побачивши це у Everest, приїхав до магазину, трохи полаявся і отримав Asus 6600GT та благання не звертатись до Центру захисту  прав споживачів(я попередньо роздрукував данні з Everest :)). Але, якщо в тебе все було гаразд, то незнаю, що й сказати. Як визначалась відеокарта до перестановки вікон?

Romko

Цитата: POTTER від 05 Грудень 2007, 14:03:14
Цікава історія... Коли мені замінили по гарантії GeForce6600GT від Sparkle на GeForce6600LE X-tech(!), я побачивши це у Everest, приїхав до магазину, трохи полаявся і отримав Asus 6600GT та благання не звертатись до Центру захисту  прав споживачів(я попередньо роздрукував данні з Everest :)). Але, якщо в тебе все було гаразд, то незнаю, що й сказати. Як визначалась відеокарта до перестановки вікон?
цікава історія :)!!! але в мене гарантія закінчилась ще в квітні(тай я якось на це не звернув увагу бо всу було в порятку)

Romko

Цитата: Anball від 01 Грудень 2007, 18:56:11
посмотри что стоит здесь - правый клик на рабочем столе - свойства - параметры - дополнительно - диагностика - аппаратное ускорение - вкл. полностью(ползунок передвинуть вправо.)
Воно і було так включено!!!

NiRvaNa

Daligator

Romko

Alternativshik

Цитата: Romko від 30 Грудень 2007, 12:49:17
Чого зразу флудом??? Я сказав так як є !!!
Удали ее через диспетчер устройств и заново установи со всеми необходимыми драйверами. Также возможен ее перегрев и в связи с этим выкиды и полоски - проверь температуру.
ИМХО - либо она такая и была, либо умирает, но "обрезаться" она бы не смогла=)

Romko

Цитата: Alternativshik від 30 Грудень 2007, 21:19:34
Удали ее через диспетчер устройств и заново установи со всеми необходимыми драйверами. Также возможен ее перегрев и в связи с этим выкиды и полоски - проверь температуру.
ИМХО - либо она такая и была, либо умирает, но "обрезаться" она бы не смогла=)
Удалив і перестановив як ти і порадив замість LE бачить Series, але Direct не паше!!!
А можливість перегріву я виключаю, бо не може аж так вже сильно грітися Radeon 9200 Atlantis

Alternativshik

Romko

Цитата: Alternativshik від 17 Січень 2008, 22:20:16
Ну а директ икс переустановил??? :-[
Ага!!! Мусив щоб вын пахав не LE назат перейти :'(