Не працює режим енергозбереження в NVidia GT240

Автор thrustmaster, 28 Жовтень 2011, 12:43:32

Попередня тема - Наступна тема

thrustmaster

Всім привіт.

Ще декілька місяців назад (десь 9) з покупкою відеокарти Palit GT240 sonic виникла така проблема, що я не можу перевести свій ПК в режим сна, гібернації чи гібридний режим сна. Точніше, ПК входить в кожен з цих режимів, але після цього запуститись і працювати нормально він не може. Ну, тобто, він запускається, але видно тільки чорний екран і все...лампочка на моніторі горить, що свідчить про те, що він працює нормально. От тільки зображення немає ніякого. Недавно я вияснив, шо вся проблема через те, що вилітає драйвер...чого? я не можу зрозуміти.

Стоїть Windows 7 Home Premium 32-bit. Мій конфіг в профілі.

П.С.: раніше я вже піднімав це питання але рішення так і не найшов, так шо вже деякі користувачі можуть знати, про шо я...

LoRDEP

А без розгону системи теж проблеми ?
Версія БІОС на МП остання ?

thrustmaster

Цитата: LoRDEP від 28 Жовтень 2011, 13:43:32
А без розгону системи теж проблеми ?
Версія БІОС на МП остання ?

в мене тільки частота ЦПУ збільшена...без розгону - проблема залишається...
БІОС останній...тільки от оновлював недавно...там прошивки раз в пів року виходять...

LoRDEP

Частоту ПСІ-е шини спробував підвищувати/занижувати на 1 МГц ?

thrustmaster

Цитата: LoRDEP від 28 Жовтень 2011, 13:53:19
Частоту ПСІ-е шини спробував підвищувати/занижувати на 1 МГц ?

не пробував, бо не найшов, де цей параметр є...де він налаштовується...
а шо це дасть?

LoRDEP

Цитата: thrustmaster від 28 Жовтень 2011, 14:04:16є...де він налаштовується...
Десь там де розгон системи.
Цитата: thrustmaster від 28 Жовтень 2011, 14:04:16а шо це дасть?
Можливо виправить проблему.

thrustmaster

Цитата: LoRDEP від 28 Жовтень 2011, 14:09:49Десь там де розгон системи.

;D а де розгін системи? в БІОСі цей пункт я найти не можу...

LoRDEP

Advanced - JumperFree Configuration - PCI Express Frequency - і змінюй значення.
Chipset - Initiate Graphic Adapter - має бути - [PEG/PCI].
Цитата: thrustmaster від 28 Жовтень 2011, 14:14:51;D а де розгін системи? в БІОСі цей пункт я найти не можу...
А як же ти розганяв  ???

thrustmaster

Цитата: LoRDEP від 28 Жовтень 2011, 14:23:00Chipset - Initiate Graphic Adapter - має бути - [PEG/PCI].

це в мене стоїть...означає, що виключена інтегрована графіка і шось там ше...

Цитата: LoRDEP від 28 Жовтень 2011, 14:23:00А як же ти розганяв

через БІОС...

Цитата: LoRDEP від 28 Жовтень 2011, 14:23:00Advanced - JumperFree Configuration - PCI Express Frequency - і змінюй значення.

попробую...

thrustmaster

от тільки шо попробував зі сна вивести комп...безуспішно, але Віндовс відяху перезапустив...коротше, поки шо помогло це...

ЦитатаДелается это добавлением ключа реестра с именем TdrDelay и типом REG_DWORD в ветке
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers
Значение указывается в секундах, по-умолчанию 2... Попробуйте поставить 6-12 секунд... После этого перезагрузите компьютер...