Підключенне до інтернету,налаштування

Автор WEBLegolas, 09 Листопад 2011, 18:04:59

Попередня тема - Наступна тема

WEBLegolas

Підскажі,як налаштувати інтернет з'єднання на Windows XP;
1.Щоб в якості модему був моб.тел.;
2.Через мережевий провід від провайдера(виділенка,вроді так називаєтся).
Будь ласка поясніть поетапно!Буду вдячний за розяснення!!!

ruzzzx

Цитата: WEBLegolas від 09 Листопад 2011, 18:04:59
Підскажі,як налаштувати інтернет з'єднання на Windows XP;
1.Щоб в якості модему був моб.тел.;
2.Через мережевий провід від провайдера(виділенка,вроді так називаєтся).
Будь ласка поясніть поетапно!Буду вдячний за розяснення!!!
Укажи модель телефона, т.к. не все поддерживают функцию встроенного модема. Для такого подключения должен быть кабель подключения телефона к ПК идущий в комплекте с телефоном (как правило) и диск с софтом. Плюс нужно знать мобильного оператора, т.к. у каждого свои настройки
Если на отдыхе, занимаясь дайвингом вы увидели  под водой незнакомого водолаза. Выдернуть шнур. Выдавить стекло.

WEBLegolas

Цитата: ruzzzx від 09 Листопад 2011, 18:22:07
Укажи модель телефона, т.к. не все поддерживают функцию встроенного модема. Для такого подключения должен быть кабель подключения телефона к ПК идущий в комплекте с телефоном (как правило) и диск с софтом. Плюс нужно знать мобильного оператора, т.к. у каждого свои настройки
ЮСБ шнур є,оператор лайф,телефон підтримує(декілька років назад я це робив з цим телефоном,але на жаль забув як саме).
А як що до пункту 2?

ruzzzx

Цитата: WEBLegolas від 09 Листопад 2011, 18:42:33
ЮСБ шнур є,оператор лайф,телефон підтримує(декілька років назад я це робив з цим телефоном,але на жаль забув як саме).
А як що до пункту 2?
А что за сетевой провод от провайдера? Я просто когда то подключал таким образом SE k800 и тоже лайф, но без всяких других проводов, только юсб кабель, который шёл в комплекте с телефоном.
Если на отдыхе, занимаясь дайвингом вы увидели  под водой незнакомого водолаза. Выдернуть шнур. Выдавить стекло.

aNGeL

Цитата: WEBLegolas від 09 Листопад 2011, 18:04:592.Через мережевий провід від провайдера(виділенка,вроді так називаєтся).
узнать настройки у провайдера, так как непонятно статически ай-пи адресс и шлюз тебе прописывать или по дхцп. что за провайдер то хоть?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

ruzzzx

Цитата: aNGeL від 09 Листопад 2011, 18:51:30
узнать настройки у провайдера, так как непонятно статически ай-пи адресс и шлюз тебе прописывать или по дхцп. что за провайдер то хоть?
В таком подключении нет айпи и шлюза, там только точки доступа.

WEBLegolas

Мабуть я незрозуміло пояснив.Пункт 1.До одного ПК хочу підключити моб.тел. в якості модема.Мене цікавить де вводити налаштування в ПК.
Пункт 2.в мене на ноуті є інтернет від Фрінету,а я хочу до десктопу підключити його:як мені подивитись діючі налаштування на ноуті і їх перенести на десктоп?Що і де нажимати не знаю!Дякую.
P.S.Це різні копютери 1пункт до 2 не мають відношиння,два різних питання:)

ruzzzx

Цитата: WEBLegolas від 09 Листопад 2011, 20:03:14
Мабуть я незрозуміло пояснив.Пункт 1.До одного ПК хочу підключити моб.тел. в якості модема.Мене цікавить де вводити налаштування в ПК.
С телефоном идёи софт на CD-диске, благодаря которому после установки, есть возможность использовать и настраивать телефон в качестве модема для ПК.
Цитата: WEBLegolas від 09 Листопад 2011, 20:03:14
Пункт 2.в мене на ноуті є інтернет від Фрінету,а я хочу до десктопу підключити його:як мені подивитись діючі налаштування на ноуті і їх перенести на десктоп?Що і де нажимати не знаю!Дякую.
P.S.Це різні копютери 1пункт до 2 не мають відношиння,два різних питання:)
Здесь я не помогу.

WEBLegolas

Цитата: ruzzzx від 09 Листопад 2011, 20:26:30
С телефоном идёи софт на CD-диске, благодаря которому после установки, есть возможность использовать и настраивать телефон в качестве модема для ПК.
А що вводити мережевих підключеннях і де саме?

ruzzzx

Цитата: WEBLegolas від 09 Листопад 2011, 20:41:09

А що вводити мережевих підключеннях і де саме?
Слушай, конкретно я тебе могу привести пример на SE k800. Остальное могу подсказать, на личном опыте.
Диск, который должен идти с телефоном, есть? Если "серый", врядли тебе подскажут. Иначе, чётче составляй опросы.

WEBLegolas

Цитата: ruzzzx від 09 Листопад 2011, 20:44:30
Слушай, конкретно я тебе могу привести пример на SE k800. Остальное могу подсказать, на личном опыте.
Диск, который должен идти с телефоном, есть? Если "серый", врядли тебе подскажут. Иначе, чётче составляй опросы.
Що таке ''сірий''?Диск є.Якщо можеш підскажи як сам робив.

Daimos

Цитата: WEBLegolas від 09 Листопад 2011, 20:03:14Пункт 2.в мене на ноуті є інтернет від Фрінету,а я хочу до десктопу підключити його:як мені подивитись діючі налаштування на ноуті і їх перенести на десктоп?Що і де нажимати не знаю!Дякую.
какая винда? что б посмотреть настройки в командной строке введи ipconfig

WEBLegolas

Цитата: Daimos від 09 Листопад 2011, 21:02:16
какая винда? что б посмотреть настройки в командной строке введи ipconfig
ВінХР.А що і де нажимати щоб наставити,поетапно?

Donblas

Цитата: WEBLegolas від 09 Листопад 2011, 21:59:01
ВінХР.А що і де нажимати щоб наставити,поетапно?
Пуск
Выполнить
cmd
ipconfig /all

WEBLegolas

Цитата: Donblas від 15 Листопад 2011, 17:04:20
Пуск
Выполнить
cmd
ipconfig /all
А як і де вводити цю інфу на іншому ПК?

Donblas