Mirror's Edge 2

Автор dezmond, 23 Листопад 2011, 22:58:06

Попередня тема - Наступна тема

Чи чекаєте ви гру?

Так, більш ніж інші ігри
10 (55.6%)
Так, як усі ігри
2 (11.1%)
Так, але менш ніж інші ігри
0 (0%)
Не чекаю
6 (33.3%)

Всього голосів: 18

dezmond

У список ігор, які розробляються на рушії Frostbite 2.0 попала усіма очікувана Mirror's Edge 2. Так-так, ви правильно прочитали, саме це підтверджує, що друга частина гри про дівчинку поштарку, яка ще добре володіє паркуром вже розробляється. Але офіційного анонсу про цю дивовижну гру зі своїми родзинками не було. А якщо з'явилася у списку, то можна цілком сподіватись на сіквел, тим паче розробники не раз казали і тішили фанатів, що будуть розроблювати другу частину, а коли саме, не повідомляли.

Є така чутка, що гру можуть показати на  Spike VGA 2011. Тепер ми точно знаємо, що розробка Mirror's Edge 2 не чутки, і можна сміло чекати на продовження.

Source

RomanGemini

Чи чекаЄте ви гру?

Ні, не чекаю.

Donblas

Так, більш ніж інші ігри
Первая часть была шедевром.
Надеюсь, что эта будет не хуже :)

kt-362

Круто ! Мне первая часть очень понравилась  ;) Будем ждать вторую с нетерпением,надеюсь будет по крайней мере не хуже  :%)

RIPLEY

Дуже чекаю, але пограти незможу. Бо двіжок буде Frostbite 2, тому звону only on Win7  :(
Intel Core i5 4670 @3,8GHz, MSI Z87 G45 Gaming, Kingston HyperX Savage DDR3 1600 16Gb, MSI RTX3060 VENTUS 12G OC, HDD Samsung 502IJ F1, SeaSonic-X650 (650 Вт), Asus Vento A8, Xbox360 Controller // NES, Sega MasterSystem, Sega MegaDrive 2, Sony PlayStation, Sega Dreamcast, Sony PlayStation 2 // Sony Xperia 10 IV

Guru of 3D

Цитата: RIPLEY від 24 Листопад 2011, 19:22:09Бо двіжок буде Frostbite 2, тому звону only on Win7
ыыы... антиквариатом увлекаешься ? Поставь семерку и играй  :D

LoRDEP

Цитата: RIPLEY від 24 Листопад 2011, 19:22:09Бо двіжок буде Frostbite 2, тому звону only on Win7  :(
Що в твоїй профільній системі заважає встановити  Windows 7 ?
UPD
Так, більш ніж інші ігри

S!N

Так, більш ніж інші ігри
Цитата: Donblas від 24 Листопад 2011, 01:20:05Первая часть была шедевром. Надеюсь, что эта будет не хуже

Цитата: LoRDEP від 24 Листопад 2011, 19:44:53Що в твоїй профільній системі заважає встановити  Windows 7 ?
Видимо религия не позволяет, других разумных объяснений использовать ОС 10-летней давности я не вижу))
High tech. Low life.

RIPLEY

Guru of 3D, LoRDEP і S!N

Звичайно, що мій ПК без проблем би переварив Сімірку. Але чи можете ви зрозуміти такий факт: в системі у мене стоїть куча програм, які я ідеально налаштував під себе, той же Офіс де я загнав у словник кучу термінів по роботі. Тому зносити зараз ідеально працюючу і з коректно настоєним софтом ХРшку і ставити Win 7 після установки якого треба затратити дофіга часу, що хоч приблизно задати "екосистему" попередньої ОС, бажання немає абсолютно. Мене кидає в жар тільки сама думка скільки це все займе часу, якого в мене обмаль. Я ввечері вибираю, що мені робити: чи пограти годинку War in the North, чи подивитись свіжий "The Thing". Ставити нову Ось - це для мене рівноцільно революції. Коротко описав суть мого потягу до "антикваріату." Можливо ви ще вчитесь в універі/школі і у вас є ще час, щоб бавитись із перестановками Вінди. Вийдете до праці і можливо зрозумієте мене.
Intel Core i5 4670 @3,8GHz, MSI Z87 G45 Gaming, Kingston HyperX Savage DDR3 1600 16Gb, MSI RTX3060 VENTUS 12G OC, HDD Samsung 502IJ F1, SeaSonic-X650 (650 Вт), Asus Vento A8, Xbox360 Controller // NES, Sega MasterSystem, Sega MegaDrive 2, Sony PlayStation, Sega Dreamcast, Sony PlayStation 2 // Sony Xperia 10 IV

Dintex

Цитата: RIPLEY від 24 Листопад 2011, 23:38:44RIPLEY
А поставить её как вторую систему?  ;)  :)
///M

RIPLEY

Цитата: Dintex від 25 Листопад 2011, 10:18:06
А поставить её как вторую систему?  ;)  :)

Та ну. Мені і однієї хватає. Читав, що установка Він 7 разом з ХР має свої глюки і особливості, можна взагалі запороти ХРшку. Для безпроблемної установки двох систем треба ставити Acronis, а я не маю бажання з цим зараз бавитись.

І ще таке, наразі жодна гра під Win 7 only не вразила мене настільки, щоб я зносив ХР і переходив на next Level. Думав: ось вийде Батла третя, прийдеться точно переходити, щоб побачити технологічний Frostbite 2.0. А в результаті ЕА видала на гора "клон" Каллу з графікою рівня Bad Company 2 + відблиски світла, а-ля Dog Days (в якій це все йшло на dx9). Ніякої революції в графіці я не побачив. Можливо Mirrors Edge 2 нарешті змусить мене таки обновити ОС...

LoRDEP

..оффтоп
Цитата: RIPLEY від 24 Листопад 2011, 23:38:44Можливо ви ще вчитесь в універі/школі і у вас є ще час, щоб бавитись із перестановками Вінди.
Вже давно працюю, цікаво скільки ж це софту встановлено щоб через це лінуватися перевстановити ОС.
P.S. Вже давно і собі ОС не переставляв, так як чекаю на придбання ССД. Більшість програм в мене "портабле", щоб не налаштовувати наново в чистій ОС.     

Spy

[Raymond]

УРАААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!
Говорят, что это перезапуск серии.
Остаётся надеяться на то, что ЕА не будут мешать DICE-ам делать новый шедевр.
Ну и важно чтобы про Solar Fields не забыли.

Donblas

Жду до сих пор
Цитата: Donblas від 24 Листопад 2011, 01:20:05
Так, більш ніж інші ігри
Первая часть была шедевром.
Надеюсь, что эта будет не хуже :)

scandron

Цитата: RaymonD 88 від 11 Червень 2013, 15:47:21Говорят, что это перезапуск серии.
Перезапуск серии? Так ведь всего лишь 1 игра была.
Но я жду. Прошел 1 часть с большим удовольствием.
INTEL Core-i7-860 BOX, ASUS P7P55D E, 8Gb DDR3,Gainward GTX770 2Gb Phantom,WD WD10EALS,Внешний ЖД Transcend SJ25D3(640Gb),Chieftec APS 500S,Cooler Master Elite 335 Black,Dell U2410. Windows se7en x64 Notebook: Dell Inspiron 5520( I5-3210, 4Gb RAM, SG 500 HDD, Radeon 7670M, Win7X64)

[Raymond]

Недовольны они оригиналом. Мало продали. Людям надо шутер про современную войну или ММО про эльфиек на танках :( Например, посмотри на темы про Crysis/RE/Sniper и сравни с темами про действительно оригинальные игры (яркий пример), народ их даже пиратить не хочет, а играет даже в заведомо плохие игры с знакомым/известным названием.
Перезапуск позволит использовать бренд Mirror's Edge и не волноваться о тех игроках, которые не пробовали "первую часть", а их то большинство.

S!N

Ништяк! Выглядит так как надо, в том же стиле и покрасивше)
High tech. Low life.

[Raymond]

EA: Mirror's Edge 2 это игра с открытым миром Не понятно, хорошо это или плохо, всё зависит от реализации.
EA: Mirror's Edge 2 будет отличаться от оригинала, Фейт станет сильнее
А вот это меня пугает. Повторюсь:
Цитата: RaymonD 88 від 11 Червень 2013, 15:47:21Остаётся надеяться на то, что ЕА не будут мешать DICE-ам делать новый шедевр.

S!N

High tech. Low life.

DMX

Так, більш ніж інші ігри :)
Position Of Power

graved1gger

Цитата: RaymonD 88 від 13 Червень 2013, 08:17:39EA: Mirror's Edge 2 будет отличаться от оригинала, Фейт станет сильнее
смищно!!! я помню как отлично в рукопашную нагибались самые аццике быстрые такие вражины, а теперь она еще больше нагибать будет.

школота требует больше нагиба
ЦитатаЯ думаю, что огромной ошибкой было то, что [первая] игра была слишком сложной, люди постоянно падали и эти ситуации, в которых нужно было постоянно от чего-то убегать. Плюс еще куча других проблем, но опять же, мы знаем, что в игре работало, и починим только то, что было сломано.
лоооол сильно трудно - смищно. аналагочное перед выходом да2 говорили, мол дао был слишком трудный.

Цитата: graved1gger від 18 Червень 2013, 12:06:55я помню как отлично в рукопашную нагибались самые аццике быстрые такие вражины, а теперь она еще больше нагибать будет.
помню левел, где надо было бежать много и быстро и выскакивали эти паркурщики каратисты в броне, так помню вместо того, чтобы бежать я с ними дрался так, чтоб их спихивать с крыши, ибо крутой файтинг выходил, круче всяких мортал комбатов. так я вот думаю, что куда ж еще сильнее
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.