Помогите выбрать гарнитуру до 100$

Автор Nikssl, 06 Грудень 2011, 18:19:48

Попередня тема - Наступна тема

Nikssl

После поломки своих Sven GD-900, встал вопрос о покупке новой гарнитуры (звучание музыки в них на удивление устраивало). Хотелось бы чтобы и в играх была неплохая и музыку не сильно "искривляла" (слушаю больше всего рок). Присмотрел парочку моделей - Plantronics Gamecom 777 (http://www.era.kh.ua/sets/plantronics_gamecom_777__5584.html) или Roccat Kulo (http://www.era.kh.ua/sets/roccat_kulo__27115.html). Подойдут ли эти наушники, если у меня встроенная звуковая карта? Послушать я не смогу к сожалению.

Sanin4137

Я бы предпочел AKG K514 или Sennheiser HD 429
В общем что либо из Sennheiser или AKG
,,Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава. І воля святая!"

Nikssl

Цитата: Sanin4137 від 06 Грудень 2011, 22:25:41
Я бы предпочел AKG K514 или Sennheiser HD 429
В общем что либо из Sennheiser или AKG
Мне нужна гарнитура, а не просто наушники.

AI_Avenger

Присмотритесь к http://hotline.ua/computer-naushniki-garnitury/razer_carcharias/ - по отзывам очень хороши, сам планирую такие взять.

samand

Цитата: Nikssl від 06 Грудень 2011, 18:19:48Подойдут ли эти наушники, если у меня встроенная звуковая карта?
Щось трохи насторожує - дорогі навушники і вбудована аудіокарта.....

AI_Avenger

Цитата: samand від 15 Грудень 2011, 00:01:53
Щось трохи насторожує - дорогі навушники і вбудована аудіокарта.....
Ну не все сразу :) Может у человека пока денег нету, звуковую купит чуть позже. Я вон себе тоже вначале 5.1 Edifier DA5000Pro слушал на встроенной, а немного позже купил Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer

Nikssl

Неужели звучание наушников на встроенной звуковой карте, будет настолько отвратительно, что не имеет смысла покупать дорогие наушники?!
AI_Avenger прав. Денег на звуковую карту у меня сейчас нет.

samand

Цитата: Nikssl від 15 Грудень 2011, 19:54:46
Неужели звучание наушников на встроенной звуковой карте, будет настолько отвратительно, что не имеет смысла покупать дорогие наушники?!
AI_Avenger прав. Денег на звуковую карту у меня сейчас нет.
Наскільки воно буде "отвратительно" - це вирішувати Вам після прослуховування різних девайсів, але звукові карти коштують не даремно 100 і вище у.о. Вам потрібно ОСОБИСТО слухати навушники та звукові карти - ось тоді Ви зрозумієте - потрібно воно Вам або ні. Наприклад, я знаю людей, яким не подобається як звучать монітори Dynaudio, бо у них стоїть Klein+Hummel.......
Цитата: AI_Avenger від 15 Грудень 2011, 00:15:50
....а немного позже купил Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer
Запитайте у AI_Avenger, яка різниця між вбудованою та окремою звуковими картами.

Nikssl

samand, а как вы себе представляете прослушивание звуковой карты?

samand

Цитата: Nikssl від 15 Грудень 2011, 21:50:48
samand, а как вы себе представляете прослушивание звуковой карты?
Шукаєте знайомих з відповідними картами і слухаєте...

Nikssl

К сожалению у большинства моих знакомых найти какие-либо топовое оборудование очень затруднительно.

samand

Ну, не знаю, просто, щоб ви не купили навушники за 600 грн, а потім були роздратовані тим, що звук не набагато покращився порівняно з Sven GD-900, оскільки звукова карта трохи іншого цінового діапазону....

Nikssl

Цитата: samand від 15 Грудень 2011, 21:56:53
Ну, не знаю, просто, щоб ви не купили навушники за 600 грн, а потім були роздратовані тим, що звук не набагато покращився порівняно з Sven GD-900, оскільки звукова карта трохи іншого цінового діапазону....
Ну если звук не особо улучшится, то буду собирать на звуковую карту.

samand

Якщо не має можливості прослухати, тоді вибирати прийдеться по відгукам...

Nikssl

Цитата: samand від 15 Грудень 2011, 22:01:26
Якщо не має можливості прослухати, тоді вибирати прийдеться по відгукам...
Такие наушники на прилавках в Харькове трудновато будет найти...

samand

Ось цей магазин ніби то у Харкові.
Ще один
Пошукайте....
Візьміть із собою якісний аудіоплеєр з улюбленною якісною музикою - і вперед, слухайте пісню на різних навушниках...... потім робіть висновки....
Оооо, Ви ж шукаєте гарнітуру, щось я неуважний.... Сорі....