Помогите с настройкой модема!

Автор mikolka22, 15 Грудень 2011, 21:30:11

Попередня тема - Наступна тема

mikolka22

Имеется модем Calisto 821+ настроенный бриджем, и вот я хочу подключить его к маршрутизатору TP-Link TL-WR941ND! Вопрос: нужно ли модем настраивать роутером??? И можно ли на данном маршрутизаторе на портах LAN ограничивать скорость доступа в интернет?
Не имей сто друзей, а имей всех врагов!

YuGa-92

Ні, роутером модем настроювати не потрібно. Просто на свому ТП-лінку в пункті "Network-WAN" настроюєш з'єднання РРоЕ(або інше. Коротше те, по якому провайдер надає інтернет), де вводиш свої дані так, як вводив би на модемі.

Цитата: mikolka22 від 15 Грудень 2011, 21:30:11И можно ли на данном маршрутизаторе на портах LAN ограничивать скорость доступа в интернет
Можна. Точно не мап'ятаю де така функція є, але точно повинна бути. здається в пункті "Bandwich control". Воно працює не суто через лан порти а по ІР чи мак адресі.
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

mikolka22

YuGa-92

Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

mikolka22

На следующей неделе мне привезут маршрутизатор, вот тогда наверное и обращусь :D