Game of Thrones

Автор dezmond, 18 Грудень 2011, 05:08:16

Попередня тема - Наступна тема

Оцініть гру!

Шедевр
0 (0%)
Відмінно
0 (0%)
Добре
0 (0%)
Посередньо
0 (0%)
Погано
0 (0%)
Теж лайно як і RTS
1 (33.3%)
Не грав / не буду грати
2 (66.7%)

Всього голосів: 3

dezmond

Опис
Гра за мотивами циклу книг Дж. Мартіна "Пісня Льоду та Полум'я" (A Song of Ace and Fire) буде розгортатися на просторах фентезійного світу Вестерос. Головними персонажами будуть: Морс, брат Нічної Варти і Алістер, жрець Рглора, який повернувся з вигнання. Десниця короля Роберта Баратеонов мертвий, і цим двом випаде можливість побувати на Стіні і в Королівській гавані, поговорити з королевою Серсеєю, Варісом, Джирохом Мормонтом. Розробники обіцяють понад 30 годин геймплею. Гра розробляється на рушії Unreal Engine 3.
Сюжет
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Додаткова інформація

Арти

Скріншоти

Жанр: RPG
Платформа: PC, Xbox 360, PS3
Розробник: Cyanide
Дата виходу: 2012
Офіційний сайт: http://www.gameofthrones-thegame.com/
Джерело: http://7kingdoms.ru/

omg_wtf

Игра не вызывает оптимизма, подозреваю, что просто куют деньги на франчайзе...

dezmond

Перший трейлер

Mantikor

Цитата: omg_wtf від 20 Грудень 2011, 15:39:55
Игра не вызывает оптимизма, подозреваю, что просто куют деньги на франчайзе...
Что-то мне подсказывает что так и будет. Помнится пару лет назад выпустили игру про Свод Равновесия, т.е. потенциально должна была получится очень хорошая RPG, ведь книжки отличные. В итоге все испоганили, натянув на среднестатистическую RPG новые текстуры, и нарисовав узнаваемых персонажей, и все.

omg_wtf

Цитата: Mantikor від 22 Грудень 2011, 15:46:44Помнится пару лет назад выпустили игру про Свод Равновесия,
Они ее очень долго делали, я думал проект закрыли, а потом бац и вышло... но фигня какая-то.

dezmond

dezmond

Game of Thrones - новые скриншоты
Виглядає гарно :%) Тільки не подобається шкала життя над НПС.

dezmond

dezmond

Большое интервью с разработчиками Game of Thrones
Цитатамы часто соединяем и противопоставляем «стиль Bethesda» (огромный открытый мир, экшен-бои и простой основной сюжет) со "стилем BioWare" (линейная история, стратегические бои и сильный основной сюжет). Я люблю это делать, так как, всегда могу найти кучу разнообразных игр, но в одном жанре RPG. Лично я люблю обе серии и студии, но Game of Thrones, безусловно, будет больше в духе BioWare, так как сильно отличается от Skyrim.

dezmond

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

dezmond

dezmond

Мда... не такої гри я очікував від Cyanide, хоча дивлячись яку вони зробили стратегію, то тут нема чому дивуватись. А гра так спочатку не погано почалася: краєвиди півночі, головний саундтрек серіалу, цікаве відео на початку з голосом Варіса а далі... Поки діло дійде до геймплею доведеться подивитись чимало роликів, де вже видно жалюгідність графіки, отут найприкріше Unreal Engine 3, а картинка УГ, управління камери убоге, якого біса було робити цей дебілізм з затисканням ПКМ, щоб крутити камеру ??? Бойова система далеко не втекла, головна надія на сюжет...

Prol

Спочатку бісила бойова система. Звик лише після другої половини гри. Після цього грати стало цікаво :) 4,5 з 5.
P.S. Порадував "мейстер Мартін" :D Точніше як його потролили щодо швидкості написання "Истории Семи королевств".

dezmond

Не грав в неї півмісяця, запустив і відразу вийшов, лайно ще те, дійшов до 6 глави, скільки їх там всього?

Daimos

Цитата: dezmond від 10 Липень 2012, 13:27:42, дійшов до 6 глави, скільки їх там всього?
16 вроде
Цитата: dezmond від 10 Липень 2012, 13:27:42Не грав в неї півмісяця, запустив і відразу вийшов, лайно ще те
а мне понравилось :-*

Prol

Цитата: Prol від 25 Червень 2012, 13:27:35P.S. Порадував "мейстер Мартін"  Точніше як його потролили щодо швидкості написання "Истории Семи королевств".
В ютубі є цей епізод. Зветься "Мейстер Мартин"

dezmond

omg_wtf