Модуль памяти Kingston kvr1333d3n9/4G

Автор antusik, 14 Січень 2012, 21:49:39

Попередня тема - Наступна тема

antusik

Добрый день!
Купил Модуль памяти Kingston kvr1333d3n9/4G для модернизации системы.
Оказалось, что его невозможно вставить в разъем в материнке ASUS P4C800 - т.к. выемка на модуле памяти не совпадает с выступом в разъеме на пару милиметров(память разворачивал - не помогло).
Неужели моя материнка уже устарела, и для модернизации системы нужно покупать новую "мать"?! Или все же существуют модули памяти объемом 4Gb под мою метеринку? :o

YuGa-92

Справа в тому, що в твоїй материнці слоти під DDR пам'ять. А ти купив DDR3.
Тобі потрібно шукати пам'ять під твою плату. Але якщо є гроші- варто оновити систему.
Якщо ж все таки хочеш докупити оперативну пам'ять, то http://hotline.ua/computer/moduli-pamyati-dlya-pk-i-noutbukov/3102-3061-3065-3066/ більше 2 гіг я не знайшов. Але толку тобі з 4 гіг оперативки на старому залізі? Вона просто не буде використовуватись вся.
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

antusik

Просто думал поставить Windows 7, а там нужно 2Гб минимум (4Гб - для норм работы).
Поэтому хотел при минимуме затрат обновить систему. - Получилось что купил модуль памяти для будущего апгрейда...

YuGa-92

В твоїй материнці 4 слоти під оперативну пам'ять. То можна просто докупити і доставити припустимо 2х2Gb.
Але знову ж таки кажу, що це вже не актуально.
Можеш написати остальні компоненти своєї системи?
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

antusik

Материнка: ASUS P4C800
Процессор: Intel® Pentium® 4 Processor 2.40 GHz, 512K Cache, 533 MHz FSB
RAM: 2 x 512Mb
Видеокарта: GeForce FX 5200, 128Mb
HDD: Seagate 120 Gb

YuGa-92

На мою думку там +4 гіг оперативки буде дійсно забагато. Бо ти будеш ставити систему х32 (х64 процесор не підтримує) а вона підтримує 3.72 гіг оперативки. Це перше, а по друге в тебе є ще 2х512 Мб, то можеш купити 2х1Гб і доставити. Будеш тішитись бо тобі її вистачить по вуха і навіть більше. Хоча з такою ціною 200 грн за планку мені б було шкода віддати гроші.
Краще посидіти на старій системі і складати гроші на нову. Оперативку вже маєш :D

antusik

Ясно)) спасибо за совет и помощь!!!) :D

Edd.Dragon

Цитата: YuGa-92 від 14 Січень 2012, 23:11:06Будеш тішитись бо тобі її вистачить по вуха і навіть більше.
Боюсь, ему просто нечем ее заполнить будет.

YuGa-92

Цитата: Edd.Dragon від 15 Січень 2012, 01:22:22Боюсь, ему просто нечем ее заполнить будет.
Ну я так і говорив.
Цитата: YuGa-92 від 14 Січень 2012, 22:35:03Вона просто не буде використовуватись вся.

Цитата: antusik від 14 Січень 2012, 23:21:53Ясно)) спасибо за совет и помощь!!!)
Звертайся ;)