«Домашний Интернет» + WI-FI роутер за 1 грн *

Автор slava_tor, 26 Січень 2012, 10:24:15

Попередня тема - Наступна тема

slava_tor

Вирішив піти від "Укртелеком" з його лагами до іншого провайдера інтернет, а саме "Киевстар", раніше був тариф ОГО4 за 70грн, думаю обирати «Драйв+» 10мб за 70грн (плюс повернення грошей на мобільний рахунок.) Не знаю чи кращий вибір, але хоч поповняти окремо телефон не завжди прийдеться.

Суть наступна, чи варто брати -Wi-Fi роутер модели TP-LINK TL-WR741ND по специальной цене в размере 1 грн. (при этом стоимость Wi-Fi роутера 200,00 грн) гроші знову ж платити треба 200грн, але вони повертаються на протязі 10місяців по 20грн

непокоїть наступне, чи нормальна модель, і чи зможу я колись як захочу перейти на когось вигіднішого та скористатись цим TP-LINKом... ;D

P.S специфікації по  TP-LINK TL-WR741ND
TL-WR741ND объединяет в себе беспроводную точку доступа, встроенный 4-портовый 10/100 Мбит/с коммутатор и NAT-маршрутизатор. Таким образом, он позволяет добиться качественного соединения (предоставляя Вашим беспроводным и проводным устройствам доступ к высокоскоростному DSL или кабельному Интернету), обмениваться файлами или пользоваться общими сетевыми ресурсами, например, принтерами или хранилищами данных.
TL-WR741ND обеспечивает скорость соединения до 150 Мбит/с на частоте 2.4 ГГц, используя стандарт IEEE 802.11n. Устройство поддерживает стандарты IEEE 802.11g и IEEE 802.11b, и полностью совместимо с устройствами на базе этих стандартов.
TL-WR741ND поддерживает QSS, позволяя пользователю путем нажатия одной кнопки практически полностью обезопасить свои соединения при помощи WPA2. Также маршрутизатор поддерживает SPI файерволли менеджмент контроля доступа.

:)
бери что хочешь и никому не отдавай...

YuGa-92

Цитата: slava_tor від 26 Січень 2012, 10:24:15чи нормальна модель
Моделька досить нормальна. З'єднання повинен тримати нормально і стабільно. Торенти його теж не кладуть на лопатки (суджу по моделях 841ND/941ND з якими мав діло. Вони на похожому залізі). Та й швидкість віддачі по Wi-Fi досить нормальна. Не знаю правда який в нього радіус безпровідного покриття. Але думаю що на квартиру при правильному розміщенні вистачить з головою. Правда гріється трохи. Але це не велика проблема. Багато роутерів таким страждають. І деколи можна попасти на брак. Але думаю, що в Київстарі брак поміняють.
Коротше кажучи за таку ціну це хороший вибір.
Цитата: slava_tor від 26 Січень 2012, 10:24:15чи зможу я колись як захочу перейти на когось вигіднішого та скористатись цим TP-LINKом
Звичайно зможеш, при умові, якщо інтернет тобі будуть надавати по Ethernet. От тільки я не знаю чи він часом не залочений суто під київстар. Хоча це діло повинне лікуватись перепрошивкою модема.
Цитата: slava_tor від 26 Січень 2012, 10:24:15стоимость Wi-Fi роутера 200,00 грн
Доречі в магазинах, дешевшої ціни ти не знайдеш на цю модель. Коштує він приблизно 230грн.
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

slava_tor

Цитата: YuGa-92 від 26 Січень 2012, 14:21:57
Моделька досить нормальна.
це добре :)

ЦитатаОт тільки я не знаю чи він часом не залочений суто під київстар.
ось і я про це... :-[

ЦитатаХоча це діло повинне лікуватись перепрошивкою модема.
це добре :D

p.s. хтось користується подібним, як відгуки?

YuGa-92

Цитата: slava_tor від 26 Січень 2012, 15:07:42ось і я про це...
Можливо ще хтось тут відпишеться. Бо я точно сказати не можу. А взагалі думаю, що вартує брати.
П.С. Тема не в тому розділі висить. Здається їй місце тут http://www.dpk.com.ua/forums/index.php?board=21.20
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

slava_tor

Цитата: YuGa-92 від 26 Січень 2012, 16:05:03
Можливо ще хтось тут відпишеться.
хотілося б почути ще декілька точок зору :)

Цитатавзагалі думаю, що вартує брати.
певне прийдеться брати :D

P.S. залишилось 3-и дні до підключення  :-\
треба вирішувати, поки є час  ;D

user_lol

Тут на форумі, Dintex, здається таким користувався, то казав, що за вечір кілька разів по WiFi "відвалювася" інтернет  ;)

YuGa-92

Цитата: user_lol від 27 Січень 2012, 15:09:03Тут на форумі, Dintex, здається таким користувався
Потрібно ще його запитати. Про те в мене схожа ситуація була з 941ND на старій прошивці (я помінявся своїм D-link dir 615 на 941 з братом). Після перепрошивки на новішу і нормального налаштування роутера таке припинилось. А з DD-wrt роутер взагалі працює стабільно. За весь час користування ~ 2 місяці доводилось перезавантажувати 4-5 разів. Але роутери різні, хоч залізо всередині схоже. То варто перестрахуватись. Плюс мені здається, що має значення яка ревізія в роутера (так як з Д-лінками) одна може попастись хороша а інша глючена.

slava_tor

я можу користуватися просто напряму з кабеля мережі, а цей тп-лінк можна взяти лише при першому підключені по спец ціні*, сума проплати за роутер з ві-фі повертаеться, просто якщо модель лажова то небрати його, а як норм, то всеодно нічого втрачати (окрім внеску в 200укр.грн)

P.S. читав на розетці, наприклад: дуже багато відгуків і більшість позитивних...
просто раджусь з вами, нехочу брати УГ ;)

YuGa-92

Цитата: slava_tor від 27 Січень 2012, 16:38:07я можу користуватися просто напряму з кабеля мережі
Якщо в тебе немає інших комп'ютерів. Чи телефону/планшету з Wi-Fi. То він тобі  буде як "корові сідло". Навіть підключати його не будеш. Бо, можливо,  потрібно настроїти +  зашифрувати Wi-Fi мережу, щоб сусідські любителі халяви не користувались твоїм інтернетом. Хіба що взяти "А шоб було" може ноутбуком обзаведешся колись. І так ти говориш, що гоші повернуться на рахунок.
Моделька дійсно не погана. Можна сказати "народна".  З бюджетної цінової категорії я б радив купляти його, трошки дешевший TP-Link TL-WR340G/GD або дорожчі Д-лінки.
Можливо ще напиши для впевненості Дінтексу в л.с. може відізветься.

slava_tor

Цитата: YuGa-92 від 27 Січень 2012, 17:01:35
Якщо в тебе немає інших комп'ютерів. з Wi-Fi. То він тобі  буде як "корові сідло".
небуде, є нотік ;D (але ним користуюсь не вдома), часто по роботі приходиться підключати інші ПК, тому 3-и зайвих порта не завадять...

ЦитатаНавіть підключати його не будеш. потрібно настроїти +  зашифрувати Wi-Fi мережу, щоб сусідські любителі халяви не користувались твоїм інтернетом.
Буде підключений ;D і від халяви запаролимо :D

ЦитатаМоделька дійсно не погана.
це добре 8) :)

Hryak

Цитата: slava_tor від 26 Січень 2012, 15:07:42p.s. хтось користується подібним, як відгуки?
Я пользуюсь. Покупал перед новым годом здесь, за эту же цену http://bazuka.com.ua/products/detail/BZT24454.html Настройка простая, к работе претензий нет ;)
Поменьше свинства - побольше свинины

Avireti

Цитата: slava_tor від 27 Січень 2012, 16:38:07
лише при першому підключені
Неправда.

Всё что могу сказать - он стоит своих денег.

slava_tor

Цитата: Hryak від 27 Січень 2012, 17:42:18
Я пользуюсь. Покупал перед новым годом здесь, за эту же цену http://bazuka.com.ua/products/detail/BZT24454.html Настройка простая, к работе претензий нет ;)
це добре шо все гут :)

Цитата: Avireti від 27 Січень 2012, 18:34:25
Неправда.
Всё что могу сказать - он стоит своих денег.
всмислi неправда???

Avireti

Цитата: slava_tor від 27 Січень 2012, 20:09:39
всмислi неправда???
Если ты имел в виду что его можно получить только при подключении к "Домашнему интернету". Эту услугу можно заказать когда угодно (не только при подключении, но только один раз) - главное чтоб ты был пользователем "Домашнего интернета".

YuGa-92

Цитата: slava_tor від 27 Січень 2012, 17:20:31небуде, є нотік
Ну тоді він тобі лишнім не буде. Навіть на наутбуці зручніше по Wi-Fi підключитись і не тягатись з тими всіма кабелями.
Цитата: YuGa-92 від 27 Січень 2012, 17:01:35Буде підключений
Я маю на увазі що для одного ПК його не варто підключати(сенсу немає). Але якщо більше - то немає проблем ;)
Цитата: slava_tor від 27 Січень 2012, 17:20:31від халяви запаролимо
Думаю розберешся як:) Якщо ні- стукай на форум :D

slava_tor

Цитата: Avireti від 27 Січень 2012, 20:17:52
только один раз
так я це i мав наувазi ;)

Цитата: YuGa-92 від 27 Січень 2012, 21:02:41Думаю розберешся як :) Якщо ні- стукай на форум :D
:)

slava_tor

завтра будуть підключати інтернет, буду брати роутер, всього сумма на першу проплату 273грн...
200роутер, 70абон. плата + 3грн банк.услуги.

підключили сьодні нет - пока швилкість нічого
http://imageshack.us/f/269/71770180.jpg/

p.s. про всілякі лаги буду відписуватись ;D якщо шось зацікавить питайте :)
доречі, які нормальні інтернет тести швидкості знаете? може пригодиться...