Ви ставите ялинку на зимові свята?

Автор WEBLegolas, 29 Грудень 2012, 16:05:18

Попередня тема - Наступна тема

Ви ставите яклинку на зимові свята?

Так
14 (58.3%)
Ні
6 (25%)
Цього року поставлю
1 (4.2%)
Цього року не буде ставити, але раніше ставив
3 (12.5%)

Всього голосів: 24

WEBLegolas

Якщо ставите то  штучну чи живу? Якщо є можливість викладаємо фото своїх ялинок. :)

aNGeL

Цього року не буде ставити, але раніше ставив - Влом  ;D
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Hryak

Уже давно не ставлю, ибо нафиг не нужно.
Но есть солянка небольшая из веток :D
Поменьше свинства - побольше свинины

Volan

когда жил с родителями - ставили живую, теперь живу отдельно, н ставлю вообще никакой. нет ни игрушек, ничего. покупать как то жалко.
максимум - гирлянда на стенах

YuGa-92

Ставлю кожного року і буду ставити цього. Раніше живу купляли але ціни на них зросли дуже вирішив зберегти трошки ліс :D і купив штучну два роки тому. Але, якщо чесно, то з живою новорічний настрій якось більше передається. Ця свіжість, запах, прибирання голок коли вони починають облітати ;D
Ще біля входу на подвір'ї посадив живу і коли виросте будемо її одягати.
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

S!N

Да, искусственную. За живую 200 грн.\метр это мажор-эдишн, я считаю
High tech. Low life.

Factiosus

Никаких ёлок ставить не буду, максимум-гирлянду на шкаф повешу. Тупо влом напрягаться! :)
i7-7700K\Zalman CNPS10X Optima\MSI Z270 Krait Gaming\MSI GTX 1080 Ti GAMING X\2X8 Patriot Viper 4\SSD Kingston SUV400\HDD Seagate Barracuda ST1000+Toshiba HDWD110\Razer BlackWidow Ultimate\Razer Abyssus Mirror\LG 24UD58 24"\Be Quite Pure Power L8 CM 730 W

giena

Каждый год живую... Традиция что-ли. Да и достать с антресоли раритетные елочные игрушки как-то в кайф...
Серп в жатве сеч - Сек жадно меч, Был ран резец Клинка конец И стали рдяны От стали льдяной Доспехи в рьяной Потехе бранной

Sanьka

Маленькую, типа елочка на подоконник.
Но когда буду жить отдельно, то буду стараться ставить живую комнатную "полноформатную" :)
Главный эксперт во всем!!!

DMX

Так ставлю ялинку, але цьго року як і минулого буде штучна ялинка.
Position Of Power

GA-EV3

Знакомые дали веточек сосны, может что-то сооружу. :)
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Volan

будут деньги возьму искусственную и сосновый освежитель воздуха :D

Dintex

Да, живую. Раньше жил с родителями, ставили живую "полноразмерную"  :) Сейчас отдельно, но все равно поставили маленькую, где то метр, но живую. Запах, все такое... так прикольнее  :)
///M

YuGa-92

Цитата: YuGa-92 від 29 Грудень 2012, 16:56:20Ставлю кожного року і буду ставити цього. Раніше живу купляли але ціни на них зросли дуже вирішив зберегти трошки ліс  і купив штучну два роки тому.
Все таки вирішив цей новий рік відсвяткувати з штучною а потім купити живу. Вони після НР в ціні падають і вже не так жаба буде давити.
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...