Наши новые девайсы (и не только)

Автор Dintex, 14 Січень 2013, 11:29:44

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 27 Вересень 2024, 17:42:12https://m.soundcloud.com/user-732965330/virtual-barber-shop-hair-cut

очі тільки закрий
ну і відстань між твоїми вухами має бути близькою до відстані між мікрофонами при записі. інакше не вийде.

якщо сцена звучить в цілому реалістично, то вуха годні.
так сцена може бути і в негодних вухах))) де крім сцени нічого не завезли)
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

От у мене до ігрової гарнітури hyper-x зазвичай були звичайні Панаси, або типу того, по 8-10 баксів. І наче норм грали. Але з хайпером за 150 баксів та асусовскою дискреткою (не топовою) я став більше чути. І сцену став відчувати краще в музичних записах. Тож і оцей запис теж став реалістичніше. Можливо стали гарніші баси та більш природні високі. Але насамперед покращилось розрізнення інструментів/голосів. Менше каші.

А підібрати під свої вуха шось професійне за 1000, то може б взагалі агонь!

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 27 Вересень 2024, 18:28:53так сцена може бути і в негодних вухах))) де крім сцени нічого не завезли)
та ну якшо то якісний хайфай, тільки непонятно під чії вподобання неадекватні акценти в тих чи інших частотах, то мабудь так

а якщо це дешеві вуха з більш менш слухабельними динаміками, то звучання зазвичай плоске + добре відтворюються або низи, або високі, але не весь діапазон. Що теж впливає на природність сприйняття

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 27 Вересень 2024, 18:36:59От у мене до ігрової гарнітури hyper-x зазвичай були звичайні Панаси, або типу того, по 8-10 баксів. І наче норм грали. Але з хайпером за 150 баксів та асусовскою дискреткою (не топовою) я став більше чути. І сцену став відчувати краще в музичних записах. Тож і оцей запис теж став реалістичніше. Можливо стали гарніші баси та більш природні високі. Але насамперед покращилось розрізнення інструментів/голосів. Менше каші.

А підібрати під свої вуха шось професійне за 1000, то може б взагалі агонь!
Ота штука про розрізнення інструментів і якщо тобі важливо - шукаєш огляди по словах 'separation', але гарний сепарейшн ще не означає сцену, тож шукаєш ще по слову 'scene'.
Але й тут нюанс,  на сепарейшн і сцену при пристойних вухах впливає цап і підсилювач.
І тут кому шо подобається.
Я от коли брав окремий цап на якомусь сейбрі і виводив на підсилювач,  то різниця між вбудованим в підсилювач вольфсоном була.
Сейбровий цап видавав і ширшу сцену і трошки більше цього сепарейшна,  але якось занадто стерильно,  чи як то пояснити, якось занадто і незвично з моїм підсилювачем і колонками.
Ну і загалом,  навіть колонки від саньо центра з 90х з онкіо грають(пробував доки кліпші не припливли),  краще ніж від рідного підсилювача,  трошки вау ефекту було. Те саме і з навушниками, цап та підсилення сильно будуть впливати на це, якщо вуха рівня отих от дт чи аналоги.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 27 Вересень 2024, 18:27:18а різниця зі старими є?
Так, різниця є, звук став чистішим, я чую на яку відстань автор голосу відійшов. В старих навушниках якось все трохи глуховате і змішане.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 27 Вересень 2024, 17:11:33Звук став кращим, але я очікував прям ВЕЛИЧЕЗНОЇ зміни, а цього не було.
Ну і в цих навушниках чути по різному в залежності якої якості аудіо трек, тобто якщо запустити якесь лайно з ютуба то і отримаєш лайно звук.
Тепер залишилось ще підсилювач взяти до них)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 27 Вересень 2024, 17:42:12https://m.soundcloud.com/user-732965330/virtual-barber-shop-hair-cut

очі тільки закрий
ну і відстань між твоїми вухами має бути близькою до відстані між мікрофонами при записі. інакше не вийде.

якщо сцена звучить в цілому реалістично, то вуха годні.
потестив у себе - гарне позиціонування сцени
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: graved1gger від 27 Вересень 2024, 18:28:53так сцена може бути і в негодних вухах))) де крім сцени нічого не завезли)
До речі мені оце подобається ще для вух послухати, хоч і ютуб

Edd.Dragon

Цитата: Mantikor від 27 Вересень 2024, 19:19:44Так, різниця є, звук став чистішим, я чую на яку відстань автор голосу відійшов. В старих навушниках якось все трохи глуховате і змішане.
ну і чудово, знач не шило на мило

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 27 Вересень 2024, 19:15:53Ота штука про розрізнення інструментів і якщо тобі важливо - шукаєш огляди по словах 'separation', але гарний сепарейшн ще не означає сцену, тож шукаєш ще по слову 'scene'.
Але й тут нюанс,  на сепарейшн і сцену при пристойних вухах впливає цап і підсилювач.
І тут кому шо подобається.
Я от коли брав окремий цап на якомусь сейбрі і виводив на підсилювач,  то різниця між вбудованим в підсилювач вольфсоном була.
Сейбровий цап видавав і ширшу сцену і трошки більше цього сепарейшна,  але якось занадто стерильно,  чи як то пояснити, якось занадто і незвично з моїм підсилювачем і колонками.
Ну і загалом,  навіть колонки від саньо центра з 90х з онкіо грають(пробував доки кліпші не припливли),  краще ніж від рідного підсилювача,  трошки вау ефекту було. Те саме і з навушниками, цап та підсилення сильно будуть впливати на це, якщо вуха рівня отих от дт чи аналоги.
то всьо карашо, але сложно

а тут бач - на колєнке із говна та палок протестили і достеменно впевнились "на пальцях", що нові вуха краще/природніше передають мозку сигнал.

А так да - треба заморочитись усім ланцюгом передачі і перепробувати декілька комбінацій акустики і звуковух з підсилювачами

Edd.Dragon

Цитата: Mantikor від 27 Вересень 2024, 19:19:44Так, різниця є, звук став чистішим, я чую на яку відстань автор голосу відійшов. В старих навушниках якось все трохи глуховате і змішане.
до речі, вау ефект від таких штук ще залежить від розміру реальної кімнати, в якій ти знаходишся. бо мозок малює сцену. і напрклад отой гітаріст має опинитись в твоїй кімнаті в логічному місці (не в дверях, чи не за стінкою взагалі). У мене він опинився в темному кутку - ідеально. Пкрший раз в нормальних вухах защибісь ефект був  :D

Ну і наприкінці шепотіння, коли природнє - вбиває )

graved1gger

але на тему сцени... я не чув жодних навушників які б були краще за правильно поставлені колонки

aNGeL

На розпродажі на newegg вихопив портативний 15'' 4K IPS HDR монітор за $80. Це пушка просто за ці гроші виявилась.

Mantikor

Отримав SKE Mini DC UPS 60W POE UPS 16000mAh LiFePO4, брав за $84.
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Ледве змонтував в щитку, разом з роутером там тіснувато їм. Живить роутер і PoE точку доступу.
Подивлюсь скільки буде тримати, в теорії 4-5 годин повинно.

Г О Ш А

Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Xella

Г О Ш А

Цитата: Xella від 02 Листопад 2024, 15:00:00самогонний апарат ?

ну якби автоклав,тушонку з кроля буду робити,але в планах використовувати 2в1 і як самогонний апарат.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

finalplayer

https://tsprof.ru/catalog/sistemy_zatochki/nabor_dlya_zatochki_tsprof_pioneer/

graved1gger

Цитата: finalplayer від 05 Листопад 2024, 22:29:06https://tsprof.ru/catalog/sistemy_zatochki/nabor_dlya_zatochki_tsprof_pioneer/

блин іди лесом з цими сайтами і картинками які не відкривається

graved1gger

Linksys ln1301 дві штуки. По 20 баксів кожний і доставка морем. за 2500 грн віфі весь двір покриває, а в кімнатах де роутери 700-800 мегабіт.

https://support.linksys.com/kb/article/1012-en/

фото з інтернетів. мої фото були в телезі

рідна прошивка якась фигня.
після мікротіка і роутерос від цієї хуйні ригати хочеться. а ще воно хоче ребут часто, а коли в брідж мод перемикаєш, то ще й РУЧНИЙ ребут кнопкою треба робити. меш через сраку робиться.
але дешево, віфі6 дешевше не буде.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 06 Листопад 2024, 17:27:20блин іди лесом з цими сайтами і картинками які не відкривається
ВПН не пробовал? А в ВК ты как заходишь? А, ну да, вы ж бандеронутые туда не ходите...
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 12 Листопад 2024, 22:16:29Linksys ln1301 дві штуки. По 20 баксів кожний і доставка морем.

а ще воно хоче ребут часто, а коли в брідж мод перемикаєш, то ще й РУЧНИЙ ребут кнопкою треба робити. меш через сраку робиться.
?? А стоило ли? Ну если в ребут хочет, то какой смысл? Ну смысл в инете который пропадает?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Vlad

Цитата: Dmytro від 12 Листопад 2024, 22:55:56ВПН не пробовал? А в ВК ты как заходишь? А, ну да, вы ж бандеронутые туда не ходите...
К примеру у меня основной браузер без ВПН, часто необходимо быстрая загрузка сайта. Под ВПН другой установлен.
А если я в ВК вообще не регистрировался, то на фиг он мне сейчас должен понадобится?
По твоему те, кто не заходит в ВК, бандеронутые? Сам за бункерного топишь? :o
Я помню, что ты любишь нюхать, но сегодня видимо съел, что-то не то. :%)
Ryzen 2700, MSI B450-A PRO, DDR4 32GB 3200Mhz, 512GB SSD NWMe +1Tb SSD Samsung+ SEAGATE 6Tb, GIGABYTE Radeon RX 5700XT 8Gb, Монитор 32", Vinga 750W

aNGeL

Цитата: Dmytro від 12 Листопад 2024, 22:55:56ВПН не пробовал? А в ВК ты как заходишь? А, ну да, вы ж бандеронутые туда не ходите...
Ця парашна помийка вже давно нікому не потрібна.

Dmytro

Цитата: Vlad від 13 Листопад 2024, 00:14:14К примеру у меня основной браузер без ВПН, часто необходимо быстрая загрузка сайта. Под ВПН другой установлен.

По твоему те, кто не заходит в ВК, бандеронутые? Сам за бункерного топишь? :o
Я помню, что ты любишь нюхать, но сегодня видимо съел, что-то не то. :%)
Та я про то что там в ссылке есть "ру", т.е. явно у нас в Украине оно без впн не откроется, а Грейв пытается без впн.

Dmytro

Цитата: aNGeL від 13 Листопад 2024, 08:56:32Ця парашна помийка вже давно нікому не потрібна.
По ж.д. там есть актуальная инфа кое-где, в т.ч. с наших оккупированных территорий.

Edd.Dragon

вк утратил смысл с появлением мессенджеров
а вот форумы ничто не заменило до сих пор

мы вк забросили еще до 2014го  :P

Цитата: Dmytro від 13 Листопад 2024, 09:14:10По ж.д. там есть актуальная инфа кое-где, в т.ч. с наших оккупированных территорий.
так а НАМ нахуана ВК?!
ты каждый раз говоришь, что вк изза жд нужно
кому? всем, потому что тебе?
логика Дмытра

graved1gger

Цитата: Dmytro від 12 Листопад 2024, 23:09:02?? А стоило ли? Ну если в ребут хочет, то какой смысл? Ну смысл в инете который пропадает?
ребут хоче коли налаштування міняєш,  воно на більшості роуиерів так. Крім мікротіка

Всьо стоіло.  Все працює.

graved1gger

Нормально чухаю без впнів.
Тільки в штати на яйця з впн хожу.
Ну є мій впн між житлом,  рахується?

graved1gger

Але в нас якась тупа фигня. Один провайдер забанив,  інший ні, третій теж ні,  але все інше так...
Ну як так то... Нема контролю? Нема розуміння шо банити?

Dmytro

Цитата: graved1gger від 17 Листопад 2024, 00:17:22Ну є мій впн між житлом,  рахується?
А нахрена? У тебя что-то не в облаке куда доступ просто по учетке, а именно на локальных носителях?

graved1gger

Цитата: Dmytro від 17 Листопад 2024, 10:43:36А нахрена? У тебя что-то не в облаке куда доступ просто по учетке, а именно на локальных носителях?
не тільки,  але це теж.

Згадав.  Ще ж впн на роботу. 

Dmytro

Цитата: graved1gger від 17 Листопад 2024, 12:05:24Згадав.  Ще ж впн на роботу. 
Ну да, на работу, т.е. с домашнего компа на куда-то там. У меня тоже так.
Но между жильем нафига...

aNGeL

Я постійно як не дома юзаю впн додому)

graved1gger

Давно ніхто нічо сюди не писав.
Зарядна станція
Ctechi gt200 240 ваттгодин.
Картинка з інтернету,  мої фото були в телезі

Брав щось маленьке і дешеве під насос опалення. Насос тримає трошки більше 6 годин.
Лінксіс роутер з поста вище неефективний сам по собі - десь 10 ватт в простої - протримався 20 годин.

Подобається формфактор і алю корпус. Ліфпо акуми.

З мінусів:
Рідна зарядка 45 ватт.
По тайп сі максимум 65 ватт по спеках,  але іноді бере 70. Але в середньому зі 125ваттною 63-65, з 65ваттною 59-62.
Ітого 65 ватт тайп-сі + 45 ватт рідна (по ідеї там порт обмежений в 3 ампера,  а напруга можна до 28, але нема чим перевірки) = 110 ватт зарядки. 
З повної розрядки до повної зарядки десь 2:45 заряджалось в два входи,  як описав вище.

А тепер головне.  За 3800 грн з доставкою (з німецького ібея)  - це ахуєнно.

Я от думаю тепер що дарма купував марсріви кп1/2 ультра та дц1018 - отаку одну станцію маленьку на вході на дві ону+мікротік було б збс поставити

Г О Ш А

Газовий котел працюватиме від девайса ?

meΛkuu

Треба експериментувати.
Є котли, яким потрібна справжня земля для контролю полум'я. Є такі, яким це не потрібно.

Mantikor

Цитата: meΛkuu від 12 Грудень 2024, 13:07:41Є котли, яким потрібна справжня земля для контролю полум'я.
В мене такий. Але ж земля нікуди не дівається якщо світла нема, просто втикаєш зарядну станцію в розетку і котел працює.

graved1gger

Цитата: Г О Ш А від 11 Грудень 2024, 13:43:51Газовий котел працюватиме від девайса ?
ну насос працює DAB EVOSTA 2 40-70 працює. про котел не знаю, але думаю буде працювати.
на ютубі та в інеті повно інфи про цю сітечі... ще на оверах.уа десь було.

до речі жалію шо не купив насос який може від сонячних панелей працювати, тоді можна було б через дц-дц заживити, було б економніше без подвійної конвертації, але вже шо є то є.
загалом я задорволений, 6 годин тримає, за трошки менше трьох заряджається, працює як упс не перемикаючись. не треба бігати в підвал і дьоргати кран на стояку, щоб відкривати на природну циркуляцію.
купа комфорту за 3800грн

Mantikor

Цитата: graved1gger від 12 Грудень 2024, 17:01:48працює як упс не перемикаючись.
Тут може бути нюанс. Дивився багато розбірок по Ecoflow, які також як упс працюють, і є проблема що на вході в них немає захисту по перепадах напруги. Через це не рідкісні випадки що вигорає всередині плата управління та інші проблемні деталі.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 12 Грудень 2024, 17:26:41Тут може бути нюанс. Дивився багато розбірок по Ecoflow, які також як упс працюють, і є проблема що на вході в них немає захисту по перепадах напруги. Через це не рідкісні випадки що вигорає всередині плата управління та інші проблемні деталі.
Стабілізаторів ні в яких станціях нема.

aNGeL

Взяв собі нові стійки для колонок щоб регулювалися по висоті і можна було виставити ідеально в рівень столу.

стійка для акустичної системи Maximum accoustics Стійка для студійних моніторів SMS

Edd.Dragon

я канєчно лайкнув, але це ти взяв музичний інструмент...

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 25 Грудень 2024, 10:08:27я канєчно лайкнув, але це ти взяв музичний інструмент...
што?

Edd.Dragon

aNGeL

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 25 Грудень 2024, 13:31:56Що ти маєш на увазі?
ну паличкою постукай по ногі, по підставкі. звичайнісінький квадрат зварили і ще й внагльож вписали "для студійних моніторів"  ;D

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 25 Грудень 2024, 13:41:26ну паличкою постукай по ногі, по підставкі. звичайнісінький квадрат зварили і ще й внагльож вписали "для студійних моніторів"  ;D
Так на замовлення зробити - дорожче вийде)

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 25 Грудень 2024, 15:51:29Так на замовлення зробити - дорожче вийде)
нє, ну то понятно

тю, пішов у ліс, взяв два брєвна
поставив, підрізав - готово
і йолкой пахне, і польза!

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 25 Грудень 2024, 18:24:53нє, ну то понятно

тю, пішов у ліс, взяв два брєвна
поставив, підрізав - готово
і йолкой пахне, і польза!
У Грейва класно, два штатива геодезичні