Наши новые девайсы (и не только)

Автор Dintex, 14 Січень 2013, 11:29:44

Попередня тема - Наступна тема

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Mantikor

Цитата: aNGeL від 30 Червень 2025, 19:37:00То воно ок чи лайно?
Поки що цілком ОК, все що заявлено працює.

meΛkuu

Цитата: Dmytro від 30 Червень 2025, 16:31:12Я не помню еще ни одного комплекта клава-мышка (+наушники опционально) чтоб все девайсы были ок, всегда минимум один из них посредственный.

в 2008 выхватил комплект из microsoft comfort curve 2000 и microsoft wheel mouse optical. Мыш в принципе лучшая за всю историю, клава просто достойная.

graved1gger

Цитата: Mantikor від 30 Червень 2025, 19:11:40риїхала мишка, Metapanda P1 Pro.
По суті по формі це китайський клон Razer DeathAdder, з сенсором PAW3395, з трьома видами підключення (кабель/радіо/блютуз) і за $40.
давай лінк))
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: graved1gger від 30 Червень 2025, 18:02:10fenvi wifi 6e ax-3000 на базі intel ax210

за 900 грн з подовжувачем для виносу антенок, але спочатку спробую як буде працювати якщо замість рідної карточки всунути
так. грався мірявся і шось туго якось. шо антени на стіл ці виносні, шо рідні в корпусі. навіть здалось що з цими антенами гірше, тож квалком виїхав зі слоту на мамці і в цей слот заїхала інтел ах210.
бонусом того що поміняв картоки блутуз працює без танців з бубном, бо... щоб з цієї псіе плати блутуз працював, треба додатково в юсб2.0 колодку кабелем підключатись, а  на цій пропріетарній мамці колодок юсб нема, бо всі юсб розпаяні)

а ще коли ганяв спідтести пощупав саму карточку, також отой червоний радіатор коли тестив в псіе слоті, то вони були тепленькі, тож взяв болгарку і зі шматка радіатора з 845г чіпсета (той шо 478 сокет) вирізав маленький радіатор на цю віфі карту. а чого б і ні?)

було максимум 40/10 чи щось таке, зараз бачив 316/150 максимум.

карочі, я дуже задоволений тим що вийшло, тепер треба міні колоночки і бекапне робоче місце готове. додав цей делл в профіль.

якщо колись дороблю підвал, то перевезу його туди)
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Mantikor

Цитата: graved1gger від 30 Червень 2025, 20:54:07давай лінк))
На
https://www.aliexpress.com/item/1005006782583916.html

P.S. ProMax версію нема сенсу брати, там ще додається 4К ресивер, який швидше висаджує акумулятор, а користі від нього не багато.
Ось табличка з порівнянням характеристик
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

graved1gger

Цитата: Mantikor від 30 Червень 2025, 21:16:14На
https://www.aliexpress.com/item/1005006782583916.html

P.S. ProMax версію нема сенсу брати, там ще додається 4К ресивер, який швидше висаджує акумулятор, а користі від нього не багато.
Ось табличка з порівнянням характеристик
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

а я підключається п1 про ця? там 2.4ггц свисток?

за 1800 грн виглядає як наче ок мишка

Mantikor

Цитата: graved1gger від 01 Липень 2025, 12:52:21а я підключається п1 про ця? там 2.4ггц свисток?
Можна підключати 3 способами, через 2.4ггц свисток, через кабель USB-A -> Type-C, або блютус. Внизу біля сенсора є перемикач підключень. Свисток і кабель йдуть в комплекті.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 01 Липень 2025, 12:52:21а я підключається п1 про ця? там 2.4ггц свисток?

А в табличці ж і написано для всіх трьох BT/2.4G/Шнурок

Xella

у мене 1393, це мені бонус ?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 01 Липень 2025, 14:32:08А в табличці ж і написано для всіх трьох BT/2.4G/Шнурок
я просто не поняв про отой 4к ресівер

Edd.Dragon

у обнаковенної - 1000 poll rate, а pro і pro max - підтримують 1000 і 4000. Залежно від ресівера. Який можна купити окремо для PRO, або купити комплект "PRO + 4k ресівер = PRO MAX". Якщо я правильно зрозумів. А ні, не правильно - у PRO MAX ще й кнопки на 100 000 000 натискань.

P.S.: До речі Корсари вважають 2К частоту достатньою для геймерів, хоча мають мишу аж на 8к.

Mantikor

Цитата: graved1gger від 01 Липень 2025, 15:10:51я просто не поняв про отой 4к ресівер
Якщо вибираєш версію Pro MAX, тобі в коробочку кладуть ще 4К ресивер. Мишка та сама залишається що і для Pro(а ні, брешу, в мишки інші свічі для основних клавіш, з більшим ресурсом).

graved1gger

Цитата: Mantikor від 01 Липень 2025, 15:20:51Якщо вибираєш версію Pro MAX, тобі в коробочку кладуть ще 4К ресивер. Мишка та сама залишається що і для Pro(а ні, брешу, в мишки інші свічі для основних клавіш, з більшим ресурсом).
це я поняв.

але не поняв шо і як.
от ед нормльно пояснив.

graved1gger

мені назва подобається цієї мишки, просто пздц
метахуйні метапанда

graved1gger

камера туполінк фіга 540в

VIGI C540V

ну вона виглядає наче мене зжере.

камера вміє писати на сдкарту, нвр, комп(якщо стоїть клієнт) і фтп. і головне це все можна без логіна в клауд і підключення в інтернети. я так розумію що це і є основна різниця між лінійками туполінка тапо і вігі

з "поганого", пое 48в треба, а в мене тільки 24в з мініупса. довелось по дц 12в підключити. але я не хочу два кабеля на вулицю тащити та й довгого дц-дц кабеля нема... мабуть куплю пое інжектор і в розетку пхну.

graved1gger

Creative Pebble V3

розмір огніво, щось грають і не дуже огидно. загалом ок.
на той комп в самий раз.

graved1gger

Бетонозмішувач Rebiner RCS-175/1200

поки в дорозі. нічо сказати не можу точніше. але сподівюаьс буде ок.

meΛkuu

Це сабвуфер для пеббла?

graved1gger

Миха

Цитата: graved1gger від 30 Червень 2025, 21:04:40так. грався мірявся і шось туго якось. шо антени на стіл ці виносні, шо рідні в корпусі. навіть здалось що з цими антенами гірше, тож квалком виїхав зі слоту на мамці і в цей слот заїхала інтел ах210.
бонусом того що поміняв картоки блутуз працює без танців з бубном, бо... щоб з цієї псіе плати блутуз працював, треба додатково в юсб2.0 колодку кабелем підключатись, а  на цій пропріетарній мамці колодок юсб нема, бо всі юсб розпаяні)

а ще коли ганяв спідтести пощупав саму карточку, також отой червоний радіатор коли тестив в псіе слоті, то вони були тепленькі, тож взяв болгарку і зі шматка радіатора з 845г чіпсета (той шо 478 сокет) вирізав маленький радіатор на цю віфі карту. а чого б і ні?)

було максимум 40/10 чи щось таке, зараз бачив 316/150 максимум.
Досить непогано. А не міряв наскільки ці антени вузьконаправлені? Тобто наскільки становиться срака с сигналом коли вона трохи під нахилом на 15-30 градусів стоїть?
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

graved1gger

Цитата: Миха від 04 Липень 2025, 22:53:48Досить непогано. А не міряв наскільки ці антени вузьконаправлені? Тобто наскільки становиться срака с сигналом коли вона трохи під нахилом на 15-30 градусів стоїть?
ніт. нах нада. мудрувати шо куди ставити мені лінь

Dmytro

Сменил с доплатой Хбокс С на Хбокс Х. Вчера игры ставил, сегодня работаю, пока не играл.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

Marsriva kp7 pro

здорова канешна. але загалом ок

Dmytro

Цитата: graved1gger від 18 Липень 2025, 13:48:53Marsriva kp7 pro

здорова канешна. але загалом ок
У тебя свет все также выключают?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 18 Липень 2025, 16:35:38У тебя свет все также выключают?
нє, давно не було.  Але на всяк хай буде.
Ну і пое 48в треба

T1000

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2025, 13:51:24Сменил с доплатой Хбокс С на Хбокс Х. Вчера игры ставил, сегодня работаю, пока не играл.
Тепер би телек ще,  або монітор підкупити. 1440р або вище. 32"мона за 10к грн взяти. Гарний був би абгрейд
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Dmytro

Цитата: T1000 від 29 Липень 2025, 15:21:45Тепер би телек ще,  або монітор підкупити. 1440р або вище. 32"мона за 10к грн взяти. Гарний був би абгрейд
Ты уверен что Х дает везде больше 1080?)) Или лишь бы спиздеть?

aNGeL

Цитата: T1000 від 29 Липень 2025, 15:21:45Тепер би телек ще,  або монітор підкупити. 1440р або вище. 32"мона за 10к грн взяти. Гарний був би абгрейд
Та хай вже на 4К переходить .
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

T1000

Цитата: Dmytro від 29 Липень 2025, 18:44:59Ты уверен что Х дает везде больше 1080?)) Или лишь бы спиздеть?
А я не заради цього . Я люблю апгрейди,  шось нове купляти. Там технології зображення кращі.
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Dmytro

Цитата: aNGeL від 29 Липень 2025, 18:55:44Та хай вже на 4К переходить .
А игры в 720 при этом).

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 29 Липень 2025, 20:28:11А игры в 720 при этом).
Хіба самсунг досі не навчив свої тєліки фреймгену?

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 29 Липень 2025, 21:20:43фреймгену
Так мы ж про разрешение игр на консолях, а не про фпс.

А как потом в корабли играть или ждсим? У меня комп не потянет больше фуллхд.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 30 Липень 2025, 09:41:37Так мы ж про разрешение игр на консолях, а не про фпс.
Інтеллектуальний апскейл - як частина системи фреймгену
А куди без нього? Консоль генерує 30 або 60 маленьких кадрів, а панелька - 4к на 240 фпс! Чекати, доки консолі піддянуться, всі вже заіпались. Не тільки геймери, а й виробники дисплеїв

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 30 Липень 2025, 09:47:23Інтеллектуальний апскейл - як частина системи фреймгену
А куди без нього? Консоль генерує 30 або 60 маленьких кадрів, а панелька - 4к на 240 фпс! Чекати, доки консолі піддянуться, всі вже заіпались. Не тільки геймери, а й виробники дисплеїв

Не знаю, мне 60 фпс норм.
Мне ту панельку даже разместить негде.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 30 Липень 2025, 10:22:39Не знаю, мне 60 фпс норм.
Мне ту панельку даже разместить негде.
Тепер Самсунг буде чекати доки Дмитро ігрову кімнату розширить...
Ми так до смерті ніякого прогресу не побачимо!

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 30 Липень 2025, 09:47:23Інтеллектуальний апскейл - як частина системи фреймгену
якого це хуя?
це різні речі.

Dmytro

aNGeL

Цитата: Dmytro від 30 Липень 2025, 09:41:37Так мы ж про разрешение игр на консолях, а не про фпс.
Так апскейл роздільної здатності взагалі то вперше на консолях з'явився

aNGeL

Цитата: Dmytro від 30 Липень 2025, 09:41:37А как потом в корабли играть или ждсим? У меня комп не потянет больше фуллхд.
І комп апгрейдь

Dmytro

Цитата: aNGeL від 30 Липень 2025, 11:08:12Так апскейл роздільної здатності взагалі то вперше на консолях з'явився
Да. Но я говорил про фпс, а не про разрешение.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 30 Липень 2025, 11:09:25Да. Но я говорил про фпс, а не про разрешение.
рендерь 320*240 і багато фпс

Dmytro

Короче уже все запутались.

Цитата: graved1gger від 30 Липень 2025, 11:11:40рендерь 320*240 і багато фпс
Ну суть я понял.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 30 Липень 2025, 10:30:38якого це хуя?
це різні речі.
Цитата: graved1gger від 30 Липень 2025, 11:11:40рендерь 320*240 і багато фпс
І де ти для них візьмеш дисплей, шоб без апскейлу обійтись?!

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 30 Липень 2025, 12:06:49І де ти для них візьмеш дисплей, шоб без апскейлу обійтись?!

апскейл і фреймген це різні речі

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 30 Липень 2025, 12:17:44апскейл і фреймген це різні речі
а працюють разом

так взагалі постійно буває, куди не плюнь
не розумію, що не так?

Edd.Dragon

більш того

а) працюють над однією задачею: ГЕНЕРАЦІЯ того, чого не було
б) фреймген - це збільшення по t, а апскейл - збільшення по x та y

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 30 Липень 2025, 12:57:57а працюють разом

так взагалі постійно буває, куди не плюнь
не розумію, що не так?
шо значить працюють разом?

ти можеш включити фреймген і без апскейла
можеш апскейл без фреймгена.

як захочеш.

якщо в тебе нативно є 50-60фпс, то можна сміливо юзати фреймген без апскейла, якщо це не компетітів шутер якийсь.  і будуть тільки артефакти фреймгена, без артефактів апскейла.

Цитата: Edd.Dragon від 30 Липень 2025, 13:02:32а) працюють над однією задачею: ГЕНЕРАЦІЯ того, чого не було
і що по твоєму генерується коли ти скачаєш мою аватарку 100х100 і розтягнеш на 4к екран? НІЧОГО.

те що зараз хитрі апскейлери, і до ти тих 100х100 домалюють ще якісь пікселі, ну так це скоріш еволюція апскейлу як такого.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 30 Липень 2025, 13:02:32б) фреймген - це збільшення по t, а апскейл - збільшення по x та y
збільшення чого?

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 30 Липень 2025, 13:22:04і що по твоєму генерується коли ти скачаєш мою аватарку 100х100 і розтягнеш на 4к екран? НІЧОГО.
Драсті. З 10 000 пікселів генерується зображення в 8 294 400 піксклів. Хоч програмою (коли браузер збільшує картинку перед виведенням), хоч дровами (екран перед віддачею на дисплей, або текстури, якщо в них заздалегідь не напаковано необхідних розмірів), хоч самим дисплейом (якщо йому дали екран 320х200, а у нього 8 мільонів точок). І найвідоміших НЕ інтелектуальних алгоритмів для цього - близько десятка:
- просте дублювання піксклів (лінійний)
- білійнійний
- бікубічний
- В-сплайни
- Bell
- Mitchell
- Lanczos (декілька версій)
- і ще купка

У всіх окрім першого у тебе взагалі в новому зображенні може не бути жодного пікселя із старого.
Ну а інтелект окрім цього намагається ще й домалювати логічні (або ймовірні) деталі.

Цитата: graved1gger від 30 Липень 2025, 13:26:24збільшення чого?
збільшення кількості інформації