Наши новые девайсы (и не только)

Автор Dintex, 14 Січень 2013, 11:29:44

Попередня тема - Наступна тема

Mantikor

Цитата: Volan від 27 Вересень 2025, 10:41:59В мене JASIC MIG 160 PRO
Щось на багатому.

Цитата: graved1gger від 26 Вересень 2025, 11:48:10шо таке швидкість подачі?
це інвертор, тут тільки напруга.
В мене в батька інверторний, тільки модель попростіше.
Струм регулюєш в залежності від товщини і типу металу (на великих струмах в тонкому металі будеш отвори пропалювати, а навпаки електрод буде прилипати до металу).
Також треба підбирати товщину електродів в залежності від типу зварювальних робіт, тут точно не підкажу, але батько зазвичай 3мм використовує для більшості робіт.
Є різні техніки зварювання електродами, тут простіше нагуглити потрібні відео і практикувати.

Volan

Цитата: Mantikor від 27 Вересень 2025, 11:25:44Щось на багатому.
Я ж не додому брав. Хоча брався за 400 баксів, майже низ ринку з нормальної техніки, що працює

Mantikor

Цитата: Volan від 27 Вересень 2025, 11:43:56Я ж не додому брав. Хоча брався за 400 баксів, майже низ ринку з нормальної техніки, що працює
Та то я жартома, треба будо смайлик поставити. Я розумію що якщо ти цим заробляєш, то воно оправдане і окупиться швидкл.

graved1gger

Цитата: Volan від 27 Вересень 2025, 10:41:59Блін, затупив. В тебе тільки електродом можна. А я таким не вмію і сам(
Я напівавтоматичною тільки вмію. В мене JASIC MIG 160 PRO
ну це вже трошки інший рівень
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Mantikor від 27 Вересень 2025, 11:25:44В мене в батька інверторний, тільки модель попростіше.
Струм регулюєш в залежності від товщини і типу металу (на великих струмах в тонкому металі будеш отвори пропалювати, а навпаки електрод буде прилипати до металу).
Також треба підбирати товщину електродів в залежності від типу зварювальних робіт, тут точно не підкажу, але батько зазвичай 3мм використовує для більшості робіт.
Є різні техніки зварювання електродами, тут простіше нагуглити потрібні відео і практикувати.
ну оце я вже начитався. наче все просто... але питання практики
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Volan

Цитата: Mantikor від 27 Вересень 2025, 11:56:15Я розумію що якщо ти цим заробляєш, то воно оправдане і окупиться швидкл.
Я цим не заробляю, купував директор для різних робіт. Мені зварювальник був не потрібен, бо я не вмів ним користуватися, і не знав що з ним робота слюсара буде набагато легшою

Цитата: graved1gger від 27 Вересень 2025, 12:26:10ну це вже трошки інший рівень
згоден, вдома в звичайному житті MIG буде стояти.

Volan

Цитата: graved1gger від 27 Вересень 2025, 12:33:42. але питання практики
бери електроди моноліт 3 мм для постійного струму і пробуй

Volan

Цитата: graved1gger від 27 Вересень 2025, 12:26:10ну це вже трошки інший рівень
за скільки брав свій Стенлі?? бо дивись що Джасік пропонує
https://jasic.ua/ua/product/poluavtomat-welding-dragon-mig-150-s2-digi-2168
4990 грн

graved1gger

graved1gger

Цитата: Volan від 27 Вересень 2025, 12:40:02за скільки брав свій Стенлі?? бо дивись що Джасік пропонує
https://jasic.ua/ua/product/poluavtomat-welding-dragon-mig-150-s2-digi-2168
4990 грн
але ж це газ ще треба?

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 24 Вересень 2025, 18:05:33Кто знает
Может он аккумулятор в машине на 170 ампер будет ставить :D  :D  :D
Или жопу себе заварить хочет.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Volan

Цитата: graved1gger від 27 Вересень 2025, 12:48:16але ж це газ ще треба?
він вміє і порошковою (без газу), але дешевше і краще купити того балона з ЦО2, розхід невеликий, вистачає на довго. балон можна купити атестований і заправлений на олх

aNGeL

Цитата: graved1gger від 27 Вересень 2025, 12:33:42ну оце я вже начитався. наче все просто... але питання практики
Давай варити бандеромобіль всесвіту мед макса!
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: Volan від 27 Вересень 2025, 14:53:07він вміє і порошковою (без газу), але дешевше і краще купити того балона з ЦО2, розхід невеликий, вистачає на довго. балон можна купити атестований і заправлений на олх
гемор і ще більше до ціни

finalplayer

Volan

Volan

Цитата: graved1gger від 27 Вересень 2025, 18:06:02гемор і ще більше до ціни
я ж не агрегую до покупки саме напівавтоматичного зварювального апарату. я лиш до того, що той більш універсальний та гнучкий у роботі.

graved1gger

Цитата: Volan від 27 Вересень 2025, 19:30:51я ж не агрегую до покупки саме напівавтоматичного зварювального апарату. я лиш до того, що той більш універсальний та гнучкий у роботі.
ну да... до речі ото що ти скинув то не ясік, а фігня якась яку вони продають) те що брендовано ясік чогось втричі дорожче  ;D

Volan

Цитата: graved1gger від 27 Вересень 2025, 19:40:35те що брендовано ясік чогось втричі дорожче  ;D
я звернув також увагу, можливо виготовляють під замовлення фірми, на чомусь економлять, тому й дешевше
хоча можуть мімікрувати під джасік, а насправді галіма підробка

Volan

Volan

Уважаемые покупатели, обратите внимание, сварочная горелка не входит в комплект поставки!
все нормально, наїбали) тре ще рукав купувати. 20000 і вийде

graved1gger

Цитата: Volan від 27 Вересень 2025, 20:17:51Уважаемые покупатели, обратите внимание, сварочная горелка не входит в комплект поставки!
все нормально, наїбали) тре ще рукав купувати. 20000 і вийде
;D  ;D  ;D

Обамка

graved1gger

Цитата: Обамка від 29 Вересень 2025, 21:14:24Logitech G515

Logitech G502x

неочікувано
Чи це тобі на огляд занесли?

graved1gger

Я вже протер під великим пальцем.  Минула 502 без х,  за 2 роки не протиралась.  Але глюків нема і це радує

Обамка

Цитата: graved1gger від 30 Вересень 2025, 09:39:25Чи це тобі на огляд занесли?
Ні, своє купив до ігрового ноута

Edd.Dragon

Обамка

Цитата: Edd.Dragon від 30 Вересень 2025, 10:23:02А ноут білий?
Ноут чорний, але колись можливо куплю білий

graved1gger

купив підзорну трубу на алі
https://www.aliexpress.com/item/1005006277798052.html

svbony sv41
і окулярів до неї, бо можна пхати телескопні окуляри в неї через адаптер
довго думав шо б його вибрати і т.д. а взагалі хотілось би телескоп, але це згодом.

карочі, спочатку хотів купити бінокль асторономічний типу селестрон 20х80, наче норм ідея, але там купа нюансів і щоб норм було треба брати дорогі версії і все одно в силу певних причин (фізика в основному) буде так шоб ок

потім погуглив. знайошов телескопи конструкції максутов-кассегран, а потім виявилось є і труби цієї конструкції, а потім і у китайців знайшовся.
70мм канешна маленький, але з 90мм то вже телескопи йдуть

завтра вдень спробую кудись погледіти далеко)

graved1gger

ше в дорозі отакий 6мм окуляр
https://www.aliexpress.com/item/1005005168682422.html

це буде 780/6=130 збільшення (щось мені підказує хер сфокусується з таким)

і отакий зум окуляр
https://www.aliexpress.com/item/1005005756600207.html

7.2-21.6мм
108 - 36 збільшення

ну і разом з адаптером під телескопні окуляри взяв окуляр sv131 32мм плоссл
це виходить 23 рази збільшення, менше дефолтного з крутілкою, але картинка прям набагато краще. перевіряв на листочках на фоні ліхтаря.
це якраз взяв перевірить чи варто брати інші окуляри, бо в коментах на алі і на форумах так і пишуть, що цінність цієї труби в тому шо можна свої окуляри ставити, а не як в більшості інших воно приварене і хуйове)

з мінусів цієї конструкції труби - 70мм апертура з чим нічого не зробиш і вузький фов - тут можна купити редьюсер фокусної відстань. звісно менше збільшення буда, але більше видно! для наземних втикань - то шо треба

graved1gger

попередньо... з того як це працює можно дійсно захотіти норм телескоп купити))) хочу на юпітер втикати і шоб його кольорові полоси видно було доки він в мене з вікна є)

graved1gger

штатив в цієї труби спочатку здався норм, тугий і наче міцний... а потім коли намагаєшся трубу крутити розумієш чого народ каже шо одразу в сміття. ну я не згоден, в принципі піде, але да...

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 01 Жовтень 2025, 22:19:59штатив в цієї труби спочатку здався норм, тугий і наче міцний... а потім коли намагаєшся трубу крутити розумієш чого народ каже шо одразу в сміття. ну я не згоден, в принципі піде, але да...
допрацюй

graved1gger

хто запитає що я хочу побачити? в ідеалі товсті пальці голого ангела у вікні на іншому березі!  :P

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 01 Жовтень 2025, 22:28:41хто запитає що я хочу побачити? в ідеалі товсті пальці голого ангела у вікні на іншому березі!  :P
а нахєра він пальці у вікно суне

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 01 Жовтень 2025, 22:28:16допрацюй
не допрацюю, там механізм повороту вверх-вниз і вліво-вправо єбаний.

graved1gger

ось китайський телескоп цієї конструкції. 127 апертура.
https://www.svbony.com/products/mk127-maksutov-cassegrain-telescope?srsltid=AfmBOopBJ0m2SUqvXhdlkoT7pJ2oipFRrVFCKUskdH1T5z3TWgeedPIz

ця контрукція типу ідеально щоб втикати на планети і місяць, але така собі щоб на зорі і галактики дивитись, хоч звісно і можна.

проблема в тому, що дорого виходить.

graved1gger

а в ідеалі треба ось це
https://www.skywatcherusa.com/products/virtuoso-gti-150p
і комп наведення і норм оптика і ціна ок

Edd.Dragon

graved1gger

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 01 Жовтень 2025, 22:49:27а цей шо - хужеє?

https://www.skywatcherusa.com/products/skymax-127-az-gti
ну перше це добсон
друге максутов, як труба в мене

перше універсальне
друге по суті для планет

ах да, якщо тобі пряма відповідь про хужєє треба - то можеш міліметрами апертури міряти!

Миха

Цитата: graved1gger від 30 Вересень 2025, 09:40:34Я вже протер під великим пальцем.  Минула 502 без х,  за 2 роки не протиралась.  Але глюків нема і це радує
Схоже що нормальна резина тільки в перших партіях була  :'( 
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

graved1gger

Цитата: Миха від 03 Жовтень 2025, 13:53:02Схоже що нормальна резина тільки в перших партіях була  :'( 
яких перших партіях?

graved1gger

Цитата: graved1gger від 30 Вересень 2025, 09:40:34Я вже протер під великим пальцем.  Минула 502 без х,  за 2 роки не протиралась.  Але глюків нема і це радує
апдейт. за ще два роки мою 502 без х таки протерли до дірки)

але інші пальці. інші умови.

але явно що минула 502 протиралась повільніше за 502х

finalplayer

мыши плакали, кололись, но продолжали покупать райзеры

Razer Basilisk V3

Очевидно, лучше сделана чем V1, и думал подсветка по периметру будет мешать, но при взгляде сверху смотрится приятно.

graved1gger

Цитата: finalplayer від 03 Жовтень 2025, 21:33:02мыши плакали, кололись, но продолжали покупать райзеры

Razer Basilisk V3
рейзери*

райзери то трошки інше.

graved1gger

Подовжувач на 8 дірок.
Мережевий фільтр Brennenstuhl Super-Solid 2.5 м 8 розеток.
Здоровенний пздц.
Але. Тепер є вільні розетки.  Відстань між розетками норм і коли перемикав деякі речі між розетками,  це не були таким гемором як на старому

причепив, як і старий, до ніжки стола, він в принципі всю ніжку і зайняв)

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 22:31:06Подовжувач на 8 дірок.
Мережевий фільтр Brennenstuhl Super-Solid 2.5 м 8 розеток.
Здоровенний пздц.
Але. Тепер є вільні розетки.  Відстань між розетками норм і коли перемикав деякі речі між розетками,  це не були таким гемором як на старому

причепив, як і старий, до ніжки стола, він в принципі всю ніжку і зайняв)

можна зробити стіл з ніжками із таких фільтрів!

Обамка

Edd.Dragon

Цитата: Обамка від 05 Жовтень 2025, 17:23:26Dell S2725QC

https://hotline.ua/ua/computer-monitory/dell-s2725qc-210-bqws/

PD 65W
найс зарядка!
Ми вбудували тобі тєлік в зарядку, шоб ти міг переглянути кінчик поки заряжаєш плоншик!