Наши новые девайсы (и не только)

Автор Dintex, 14 Січень 2013, 11:29:44

Попередня тема - Наступна тема

Edd.Dragon

:o  ???
неочікувано

graved1gger

Цитата: Обама від 05 Липень 2026, 17:39:06Зварювальний апарат Dnipro-M i120 Mini
я вже навіть забув який в мене зварювальний апарат)
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: graved1gger від 01 Липень 2026, 17:58:59Акум Deye SE-F12-C 11.8kw*h
https://hotline.ua/ua/computer-akkumulyatory-dlya-ibp/deye-se-f12-c/
Цитата: graved1gger від 04 Липень 2026, 15:23:18Гібридний сонячний інвертор
LuxPower SNA-PRO-EU6.5K

https://hotline.ua/ua/dacha_sad-invertory-dlya-solnechnyh-batarej/luxpower-sna-pro-eu65k/

Довелось підштуктурити, пофарбувати... потім підлогу робити ще
Повісити 90кг акум було важко. Але кантував і піднімав кожну сторону по черзі підкладаючи цеглинки і дощечки. Потім молотком вибив підкладачки і він сів на кронштейни.
Мікро щиточик з входом-виходом з інвертора перероблю пізніше. Він в принципі не потрібен, бо на щитку ввода є розумні з віфі, але зручно мати під рукою вимикачі.

Підвальні технології, щоб запхати в підвал довелось кабель до інвертора і кабель з інвертора вести. по 10 метрів кожен, плюси від підвалу - взимку +8+10, влітку от коли була спека адова, там було 22, ідеальні умови для інвертора і акума:

Вхідний автомат, розумна релешка на авр "з міста", авр, релюшка на інвертор в обхід авр з вхідного автомату, релюшка з інвертора на авр. Потім буду автоматизацію мутити:

Старий щиток, звідки був вийнятий вхідний автомат. Релюшка оця з екраном (який на фото чорний, кек) піде під заміну, бо вона безтолкова, також хочу ще окрему лінію прокласти на індукційну плитку:

Ну і під ним бонусом інтернети:

під ними мікротік вхідний і два міні-упса марсріви кп2 ультра, але вони тепер по ідеї і не треба
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.