Проблема з HDD (мабуть)

Автор SilverK, 04 Березень 2013, 22:31:08

Попередня тема - Наступна тема

SilverK

Любі друзі ;D
Є така проблемка. Після переходу на нову систему (мається на увазі ЦП, МП, ОЗП) стара версія Acronis Disk Director не запускалася (чесно вже не пам'ятаю яка версія програми була). Довелося використовувати нову 11-у версію даної програми. Після покупки вдало записав на завантажувальний диск і все запрацювало. Я поділив ЖД як мені було потрібно і т.д.
Але буквально декілька днів тому мені довелося поставити Лінукс і він поставився з помилками. Почав нарікати на жорсткий диск. Запустив Victoria, щоб перевірити на помилки і тут...

При натиску на закладку "Тест" і "Запустити" вибиває таке:

Думаю, запущу я знову Акроніс і може він мені щось та і скаже. Запихаю диск а воно мені..

І на клавіатурі лампочки Капс- і Скрол-лок починають мигати з інтервалом так у пів секунди.

Після, думаю, подивлюся, що скаже HD Tune на рахунок "здоров'я". Він мені показав таке:
Диск, на якому стоїть ОС

Диск, на який я поставив Лінукс і зберігаю інсталяшки ігор та програм

І тут я офігів... Як це помилка через пошкоджений кабель, якщо я дані з цього ЖД можу і зчитувати, і записувати без втрати даних ???

Коротше головне питання стоїть в тому, чому Вікторія видає помилки та чому Акроніс не запускається.

Дякую за увагу :D

LoRDEP

Цитата: Катарина Сергій від 04 Березень 2013, 22:31:08Коротше головне питання стоїть в тому, чому Вікторія видає помилки
Ти запускаєш її з х64 ОС.
Цитата: Катарина Сергій від 04 Березень 2013, 22:31:08чому Акроніс не запускається.
Таке буває, якщо я не помиляюсь то він не може створити диск в ОП.
Вікторію краще запускати з ЛІВ-СД. 

l3868ki

Вообще-то, все реальные тесты оборудования надо производить утилитами DOS.
Помощь по сборке, ремонту, модернизации ПК. Киев. Отвечу через ЛС.

Edd.Dragon

Цитата: l3868ki від 07 Березень 2013, 08:18:37
Вообще-то, все реальные тесты оборудования надо производить утилитами DOS.
И много нам таких тестов известно?

demokrrat

Здравствуйте.Не стал создавать новую тему, так как не знаюб что именно за проблемма.
Тоже возможно проблема с ХДД. Прошу разъяснить суть ошибки.

Edd.Dragon

Предположительно проблемы со шлейфами. А на деле - может и дальше, к примеру контроллер на материнке подглючивает.

GA-EV3

Цитата: demokrrat від 18 Березень 2013, 14:30:28Прошу разъяснить суть ошибки.
Ошибки передачи данных: может шлейф, может контакты, может сами контакты отходят от платы и их нужно прогреть феном (мне так однажды советовал misha2).
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

demokrrat

за ответы благодарен)буду разбираться дальше