Картрідер Viewcon VE262 не розпізнає картки пам’яті у Windows 8

Автор Pazan, 05 Березень 2013, 10:24:16

Попередня тема - Наступна тема

Pazan

Вітаю,
Встановлено даний  картідер. Флеш-накопичувачі працюють без проблем. Підключаю MicroSD картку -- реакції ніякої. Схожа проблема була у Windows 7, але там якимось чином вдалось вирішити за допомогою додатка "Вирішення проблем". А тут уже кілька днів не можу прочитати інформацію. Які ще можуть бути варіанти вирішення проблеми?

GA-EV3

Цитата: Pazan від 05 Березень 2013, 10:24:16Підключаю MicroSD картку -- реакції ніякої.
Может карта глючная?
А драйвера стоят? (правда я не вижу поддержки Виндовс8 ):http://viewcon.com.ua/cardreaders/0907023.html
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Pazan

Цитата: GA-EV3 від 05 Березень 2013, 14:07:26
Может карта глючная?
А драйвера стоят?..
Карта працює на іншому картрідері - VIEWCON INT VE152, правда під Win7. А які драйвера потрібні для картрідера? {іба він не Plug-n-Play?
Наскільки я зрозумів -- це проблема у самій операційній системі, щось тут із підтримкою SD-карт не те

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Pazan

max.sim

Я так понимаю, он у тебя через SATA подключается к материнке? Попробуй в BIOS переключить режим портов SATA(к которым подключён этот кардридер), там есть выбор "как IDE", "как SATA" и т.п. Ещё можно попробовать установить свежие драйвера на материнку(на чипсет), часто это не делают, ибо и так всё работает.
У меня была аналогичная проблема(не с таким кард-ридером, но с похожим), тоже работало-работало и перестало в какой-то момент(после переустановки ОС вроде). Так вот у меня всё заработало после того, как я поковырялся в BIOS и установил драйвера на чипсет, делал это одновременно, поєтому и не скажу причину.

Pazan

Цитата: max.sim від 05 Березень 2013, 17:24:16
Я так понимаю, он у тебя через SATA подключается к материнке?
Підключений він взагалі доволі цікаво -- в порт USB, але не внутрішній (!), а звичайний, довелося в задній стінці копуса витягувати кабель, щоб "втикнути" у вільний порт USB на "мамі"...

DXDZR DIMON

Попробуй перед установкой драйвера поставить режим совместимости с Windows XP SP3.
Мне ето помогало при установке драйверов на 7ку которые расчитаны на XPюшу.
Хотя в Windows 8 довольно плохо реализован режим совместимости у мня например кроме драйвера на екран в виртуалке не загрузилось больше ничего
Никогда не лги тому, кто тебе доверяет. Никогда не доверяй тому, кто тебе солгал.

Pazan

Цитата: DXDZR DIMON від 29 Березень 2013, 10:45:31
Попробуй перед установкой драйвера поставить режим совместимости с Windows XP SP3.
я це пробував, не йде. треба міняти на якийсь сучасніший або у вигляді флешки чи що...