Україна и її майбутнє

Автор Sanьka, 24 Січень 2014, 16:35:34

Попередня тема - Наступна тема

Какую зарплату должны получать депутаты?

Высокую - антикоррупционную
Как все - среднюю по стране
Нормальную, достаточно высокую для высокой должности
Работать за идею

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

aNGeL

Настойка боярышника попала в тройку самых популярных лекарств в Украине
https://strana.ua/news/248394-bojaryshnik-popal-v-trojku-samykh-populjarnykh-lekarstv-v-ukraine.html
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Эту страну нипабидить!

У КИЄВІ ВИКРИЛИ ГРУПУ ШАХРАЇВ, ЯКІ ЗАВОЛОДІЛИ НЕРУХОМІСТЮ НА 170 МЛН ГРИВЕНЬ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/kyiv/u-kiyevi-vikrili-grupu-shahrayiv-yaki-zavolodili-neruhomistyu-na-170-mln-griven-1488255.html

Серед привласненого майна злочинців – будівля Державної податкової інспекції.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Xella

Цитата: aNGeL від 08 Лютий 2020, 22:26:33У КИЄВІ ВИКРИЛИ ГРУПУ ШАХРАЇВ, ЯКІ ЗАВОЛОДІЛИ НЕРУХОМІСТЮ НА 170 МЛН ГРИВЕНЬ
так они против этих дилетанты
У Боснії троє українців "обчистили" 23 банкомати Сбербанку за 53 години -

37 млн грн, третьего с большей частью этой суммы и не нашли, да и вообще чуваки толи патриоты, толи именно в ПО сбербанка рашки были баги

Prol

Бывшие сотрудники спецподразделения «Беркут» Александр Маринченко и Сергей Тамтура вернулись в Киев, после их обмена в рамках Нормандских договорённостей.

Они обратились к Президенту Украины:

Ми, екс-співробітники Київського спецпідрозділу міліції «Беркут» Олександр Маринченко та Сергій Тамтура, заявляємо свою позицію відносно раніше здійсненого обміну і нашого сьогоднішнього повернення до Києва.
Більше 5 років нас тримали за гратами за злочини, яких ми не вчиняли. Винуватими нас призначив політичний режим, що прийшов до влади шляхом збройного державного перевороту у 2014 році.
Увесь цей час керівництво України використовувало нас щоб «звітувати» перед частиною українського народу про притягнення до відповідальності винних у розстрілах протестувальників на Майдані. Це дозволяло цим політикам приховувати справжніх організаторів убивств правоохоронців та мітингувальників у лютому 2014 року.
Також ми розуміли, що цей обмін дозволить привернути увагу влади та громадськості до питання об'єктивної оцінки подій 2014 року. Це був державний переворот. А частина протестувальників не були мирними - вони були озброєними злочинцями. Вони закидували правоохоронців камінням, катували, палили «коктейлями Молотова», розстрілювали їх з вогнепальної зброї!
Про яке справедливе розслідування тих подій може йти мова, якщо цим злочинцям дозволили уникнути покарання?! Їхні спільники у владі у 2014 році прийняли закон про амністію з єдиною метою – приховати від українського народу правду.
Правда - це причина нашого повернення до Києва. Протягом п'яти років судовий процес був основним джерелом правди про Майдан і повинен продовжитися. Ми і надалі будемо приймати участь у судових засіданнях.
Нам нічого приховувати - ми не скоювали злочинів. Ми хочемо відновити чесне ім'я спецпідрозділу "Беркут". Ми хочемо, щоб по-справжньому винні у вбивствах правоохоронців і протестувальників були покарані.
Ми закликаємо Президента України, Генерального прокурора України та депутатів Верховної Ради України негайно скасувати закон про амністію майданівців та забезпечити справедливе та неупереджене розслідування подій 2014 року за участі міжнародних спостерігачів та експертів.

GA-EV3

А які злочини їм інкримінували?
І ще питання: вияснили, хто стріляв у правоохоронців?
Навіть не "Беркут", а звичайних солдатиків?

Xella

Цитата: GA-EV3 від 09 Лютий 2020, 10:30:08
А які злочини їм інкримінували?
І ще питання: вияснили, хто стріляв у правоохоронців?
Навіть не "Беркут", а звичайних солдатиків?
Сакральные жертвы? Шоб менты злее были? Но Порох да за пять лет нихуя не расследовал, и нихуя судовую реформу не провел.. один из его основных проебов

GA-EV3

Цитата: Xella від 09 Лютий 2020, 10:44:47
Сакральные жертвы? Шоб менты злее были? Но Порох да за пять лет нихуя не расследовал, и нихуя судовую реформу не провел.. один из его основных проебов
Вот именно! Пять лет! И нихаунга! Совпадение?
У меня знакомый парень там был. 19 лет. Просто пошёл в армию. Просто попал в ВВ. Просто попал на Майдан. Просто получил огнестрельное ранение. Не Беркут, не спецназ, не поклонник Януковича или Кулявлобив.

Xella

Цитата: GA-EV3 від 09 Лютий 2020, 14:09:40
Вот именно! Пять лет! И нихаунга! Совпадение?
У меня знакомый парень там был. 19 лет. Просто пошёл в армию. Просто попал в ВВ. Просто попал на Майдан. Просто получил огнестрельное ранение. Не Беркут, не спецназ, не поклонник Януковича или Кулявлобив.
Ну зеля за год тоже нихуя не расследовал, или яник зачистил следи или порох, хотя рука москвы тоже может быть - если медали зза крым с 20.02, то может есть секретныые медали за Киев с 30.11

Xella

Но логично искать кому выгодно в тот конкретный момент -- а это тройка майдановская, порох выскочил потом, янык - что бы ментов повязать кровью и что бы поняли что работать надо с кровью, ну и третья сторона котторая в результате приобрела крым

Prol

Цитата: GA-EV3 від 09 Лютий 2020, 10:30:08А які злочини їм інкримінували?
Розстріли протестувальників. З одного боку, усю зброю, з якої стріляли беркути, передбачливо зібрали та сховали/знищили. Тобто немає знаряддя злочину - немає злочину. Точніше, надзвичайно проблематично довести сам злочин: як мінімум, неможливо провести балістичну експертизу. З іншого боку, на відео рота беркута, що відстрілює майданівців. Деяких з беркутів можна легко ідентифікувати на відео. Зокрема командира роти. Тобто уся рота приймала участь у злочині. Звичайно, стріляли не усі але хто саме з них стріляв не коляться. Довести злочин важко, тому що... читай вище. Ось і виникає така колізія. Плюс судді, пов'язані з усілякими подєльніками Януковича...

aNGeL

Цитата: Prol від 09 Лютий 2020, 17:47:49
Розстріли протестувальникців. З одного боку, усю зброю, з якої стріляли беркути, передбачливо зібрали та сховали/знищили. Тобто немає знаряддя злочину - немає злочину. Точніше, надзвичайно проблематично довести сам злочин: як мінімум, нможливо провести балістичну експертизу. З іншого боку, на відео рота беркута, що відстрілює майданівців. Деяких з беркутів можна легко ідентифікувати на відео. Зокрема командира роти. Тобто уся рота приймала участь у злочині. Звичайно, стріляли не усі але хто саме з них стріляв не коляться. Довести злочин важко, тому що... читай вище. Ось і виникає така колізія. Плюс судді, пов'язані з усілякими подєльніками Януковича...
Я больше угорал когда они на институтской єкспертизу проводили через пару лет после майдана...

GA-EV3

Цитата: Prol від 09 Лютий 2020, 17:47:49Розстріли протестувальників.
Заколотників?
Силовики - це люди, що виконують наказ.
Якщо довести, що наказ був злочинний, то можливо тут постає провина силовиків, які повинні були відмовитися виконувати завідомо злочинний наказ.
Історія, яку я розповів вище, якраз на користь припущення про правомірність застосування зброї силовиками.

Prol

Цитата: GA-EV3 від 09 Лютий 2020, 21:29:00Силовики - це люди, що виконують наказ.
Злочинний наказ.

aNGeL

Цитата: Prol від 09 Лютий 2020, 22:32:05
Злочинний наказ.
Это зависит всегда от того какая сторона победит  :D ;D

Prol

Цитата: GA-EV3 від 09 Лютий 2020, 21:29:00Якщо довести, що наказ був злочинний, то можливо тут постає провина силовиків
Відстрілювати беззбройних протестувальників як мішені у тирі - це що?

aNGeL

Цитата: Prol від 09 Лютий 2020, 22:52:18
Там за ними были не безоружны. И в прямом эфире со сцены волали - посоны - смотрите стреляя по своим в спины не попадите)

GA-EV3

Цитата: Prol від 09 Лютий 2020, 22:32:05Злочинний наказ.
Чому злочинний? Ці люди посягли на святе - нашу державу! Це заколотники, маріонетки ЦРУ!

Цитата: Prol від 09 Лютий 2020, 22:52:18Відстрілювати беззбройних протестувальників як мішені у тирі - це що?
Цитата: GA-EV3 від 09 Лютий 2020, 14:09:40У меня знакомый парень там был. 19 лет. Просто пошёл в армию. Просто попал в ВВ. Просто попал на Майдан. Просто получил огнестрельное ранение. Не Беркут, не спецназ, не поклонник Януковича или Кулявлобив.

Prol

Цитата: GA-EV3 від 09 Лютий 2020, 23:16:29Чому злочинний? Ці люди посягли на святе - нашу державу! Це заколотники, маріонетки ЦРУ!
Не треба вести себе як блазень. акторські здібності у тебе не дуже. Хоча якщо ти серйозно, то тут наука безсила.

Prol

Про главу "Партии Шария"

GA-EV3

Цитата: Prol від 10 Лютий 2020, 01:25:04
Не треба вести себе як блазень. акторські здібності у тебе не дуже. Хоча якщо ти серйозно, то тут наука безсила.
Наука безсила також у встановленні винних у злочинах на Майдані.
Тому про блазнів розкажеш людям, які задають "обычные детства вопросы": "Якщо немає жодного судового вирока, то напевне Майдан - то переворот, здійснений рукрою Заходу, щоб посварити два наші братські народи?"

Prol

Цитата: GA-EV3 від 10 Лютий 2020, 15:22:47Якщо немає жодного судового вирока, то напевне Майдан - то переворот, здійснений рукрою Заходу, щоб посварити два наші братські народи?
пить надо меньше смотреть рашаТВ.
Ти читав, що я написав про складнощі у розслідуванні розстрілів на Майдані і нічого не зрозумів, чи зрозумів але вирішив дурня поваляти? А може у тебя є заперечення по суті? Тобто ти впевнений, що зброя, з якої стріляли беркутівці насправді є, проведено балістичну еспертизу, встановлено хто її видав, встановлено хто видав набої але слідчі просто не хочуть займатися подальшим розслідуванням? А може ти переконаний, що люди в чорному, які стріляли прицільно по протестувальникам і є перевдягнені протестувальники які вирішили повбивати своїх побратимів для хайпу?

Hit_man

Цитата: Prol від 09 Лютий 2020, 22:52:18
Это традиционная братская помощь. Собственно такая же, как: в Польше 1956-го года (57 человек убито), Венгрии 1956-го года (3000 человек убито), Новочеркасске 1962-го года (26 человек убито), Чехословакии 1968-го года (108 убитых).
Удивительно, что никто не хочет иметь такого мощного и надёжного союзника.
Очень странно, что никто не хочет иметь ничего общего с этой ублюдочной веткой развития общества.
Очень грустно, что в Украине таких много осталось.

GA-EV3

Цитата: Prol від 10 Лютий 2020, 15:51:59Ти читав, що я написав про складнощі у розслідуванні розстрілів на Майдані і нічого не зрозумів, чи зрозумів але вирішив дурня поваляти?
Не валяй дурня ти, бо програєш. Власне кажучи - вже програв. РашаТВ перемогло, бо воно задає прості питання, а у відповідь: мямлення про складнощі. Хаха, та ви просто вчинили госпереворот, щоб грабувати нас замість Януоквича. Так при ньому був мир, був Крим і долляр по 8! Шах і мат, кулявлоби!

Цитата: Hit_man від 10 Лютий 2020, 16:21:16Очень грустно, что в Украине таких много осталось.
Ага:
Не прикидывайтесь глупцом и других не пытайтесь сделать таковыми: нет национальности русскоязычные. Есть национальность русские, есть - украинцы.
Здесь не идет речь о национальностях. Речь идет о родном языке. Миллионы украинцев по национальности говорят о том, что их родной язык русский.
Евгений, прошу, не уподобляйтесь некоторым дамам тут. Если будет продолжать ерничать и подтрунивать, я не буду общаться. Мне это не интересно. Для демонстрации урапатриотизма есть много других страниц. Здесь все таки ведется конструктивное общение.

Hit_man

Цитата: GA-EV3 від 10 Лютий 2020, 18:24:25
Не прикидывайтесь глупцом и других не пытайтесь сделать таковыми: нет национальности русскоязычные. Есть национальность русские, есть - украинцы.
Здесь не идет речь о национальностях. Речь идет о родном языке. Миллионы украинцев по национальности говорят о том, что их родной язык русский.
Евгений, прошу, не уподобляйтесь некоторым дамам тут. Если будет продолжать ерничать и подтрунивать, я не буду общаться. Мне это не интересно. Для демонстрации урапатриотизма есть много других страниц. Здесь все таки ведется конструктивное общение.

Что особо интересно, то я не говорил там о русских. Но, очевидно, на воре и шапка горит.

GA-EV3

Цитата: Hit_man від 10 Лютий 2020, 18:55:19
Что особо интересно, то я не говорил там о русских. Но, очевидно, на воре и шапка горит.
Это из моей переписки сегодня с защитницей права миллионов украинцев обучаться на их родном русском языке. Вернее наверное - их детей.

GA-EV3

l1nk

Цитата: GA-EV3 від 10 Лютий 2020, 19:00:47
Это из моей переписки сегодня с защитницей права миллионов украинцев обучаться на их родном русском языке. Вернее наверное - их детей.
ясн, очередная поехавшая кукухой. у нас фактически двуязычная страна. да, одни говорят на русском, другие - на украинском, но друг друга вполне себе понимают. отбитых, которые принципиально делают вид, что не знают одного или другого языка, в расчет не берем.
If I had a second chance, I'd make amends
Only to find myself losing in the end

GA-EV3

Цитата: l1nk від 10 Лютий 2020, 20:26:48
ясн, очередная поехавшая кукухой. у нас фактически двуязычная страна. да, одни говорят на русском, другие - на украинском, но друг друга вполне себе понимают. отбитых, которые принципиально делают вид, что не знают одного или другого языка, в расчет не берем.
Я всё таки за усиление влияния украинского языка среди подрастающего поколения.
Потому как реально многие украинцы выросли в среде преднамеренной руссификации.

Prol

Цитата: GA-EV3 від 10 Лютий 2020, 18:24:25Власне кажучи - вже програв. РашаТВ перемогло, бо воно задає прості питання, а у відповідь: мямлення про складнощі
Ага. "Доказательств российской агрессии нет, МН17 сбили ВСУ, вы ничего не докажите".

l1nk

Цитата: GA-EV3 від 10 Лютий 2020, 21:17:38Я всё таки за усиление влияния украинского языка среди подрастающего поколения
я где-то читал неплохую статейку, где вся суть заключалась в том, что у нас нет спроса на украиноязычных спецов во всех сферах. мол, сделай им надбавку к зп в 20-30% и внезапно украинский станет модным и нужным, люди сами потянутся

GA-EV3

Цитата: l1nk від 10 Лютий 2020, 21:42:37
я где-то читал неплохую статейку, где вся суть заключалась в том, что у нас нет спроса на украиноязычных спецов во всех сферах. мол, сделай им надбавку к зп в 20-30% и внезапно украинский станет модным и нужным, люди сами потянутся
Вот с этим согласен. Руссификация в УССР безусловно была подкреплена русскоязычной наукой и промышленностью)
Цитата: Prol від 10 Лютий 2020, 21:25:05Ага. "Доказательств российской агрессии нет, МН17 сбили ВСУ, вы ничего не докажите".
Кстати, да - где же мировая обчественность? Обеспокоенна? А мы любим простые решения и решительных парней! Немцы не дадут соврать.

aNGeL

Шулявский мост опять дорожает  :D

"Новый проект корректировки сметы находится в Укргосстройэкспертизе. Новая стоимость будет больше 1,05 млрд грн, но пока неизвестна точная сумма. Выйдет проект экспертизы – увидим", – заявил Поворозник.
Тендер на реконструкцию путепровода выиграла компания Северо-украинский строительный альянс, предложив 598,5 млн грн. В результате заключения дополнительных соглашений стоимость реконструкции выросла до 814,5 млн грн.
Виталий Кличко 7 октября 2019 года своим распоряжением переутвердил проект реконструкции и увеличил сметную стоимость работ до 1,05 млрд грн.
Новая цена ремонта путепровода может составить 1,726 млрд грн.

DEAD_RAT

Цитата: aNGeL від 10 Лютий 2020, 23:12:54Шулявский мост опять дорожает 
Завидуешь?  :D

aNGeL

Edd.Dragon

Цитата: GA-EV3 від 10 Лютий 2020, 21:17:38
Я всё таки за усиление влияния украинского языка среди подрастающего поколения.
Потому как реально многие украинцы выросли в среде преднамеренной руссификации.
а я - за усиление содержания, а не языка

прокрутите в голове амеров - каша из топора
а одна из наиболее патриотичных держав и без убертоталитаризма

Hit_man

Цитата: l1nk від 10 Лютий 2020, 21:42:37
Минвайл являюсь участником ТК-168, где мы для Украинской промышленности в качестве технических специалистов выполняем переводы стандарты ISO. Действительно — очень часто возникают сложности с переводом из-за того, что на украинском языке отсутствуют некоторые специфические термины, а в некоторых моментах некоторые особенности украинского языка делают переведённую версию труднодоступной, а текущие правила создания перевода не дают необходимой свободы в адаптации перевода. Но несмотря на это и оригинальные английские версии стандартов страдают ровно от тех же проблем и есть множество примеров, когда используемая терминология абсолютно неуместна и являет собой какие-то бытовые слова, которые даже суть описываемого явления неправильно передают, в то время как на украинском существуют гораздо более подходящие и точные для этих явлений названия.
Язык это отражение культуры и развития народа. И наш язык несмотря на свою красоту, к сожалению, несёт на себе всё бремя наглухо убитой науки, инвариантность рабского мышления, импотенцию государственного строя и прочие печальные вещи, о которых и говорить не хочется.
Безусловно, можно начать активно создавать язык с нуля можно, можно выдумывать новые слова, как в каких-нибудь ложбане или токипоне. Но такая синтетическая структура всегда будет оставаться чужеродной для людей и они не будут её использовать. Поэтому как бы там не пыжились ведущие новостей никто "автомобиль—автівкой", а "аварию—автотрощей" называть не будет ни сегодня, ни через 50 лет. Единственный способ развивать язык это развивать себя. Учится, читать, практиковаться в своих отраслях не только на украинском или русском, но и на немецком, английском, польском и.т.п. Сколько языков ты знаешь — столько раз ты и человек. И если у кого-то личный максимум владения это всего лишь один язык, возможно, стоит делать для себя какие-то выводы. А там уже и язык подтянется — умный, развитый и красивый.

l1nk

Цитата: Hit_man від 11 Лютий 2020, 09:28:49Минвайл являюсь участником ТК-168
ах, вот оно шо... я же вижу, больно складно пишешь.

GA-EV3

Цитата: Edd.Dragon від 11 Лютий 2020, 06:53:02а я - за усиление содержания, а не языка
Так мы тоже за, а то от украинского пустопорожнего новояза хочется убеждать к Путину.
Цитата: Hit_man від 11 Лютий 2020, 09:28:49И наш язык несмотря на свою красоту, к сожалению, несёт на себе всё бремя наглухо убитой науки, инвариантность рабского мышления, импотенцию государственного строя и прочие печальные вещи, о которых и говорить не хочется.
Научно-промышленная терминология отсутствует в украинском языке в связи с отсутствием государства.
Мы даже не уверенны в том, что украинский язык стандарта 1990 г - это украинский язык.

Hit_man

Цитата: GA-EV3 від 11 Лютий 2020, 12:19:14
Научно-промышленная терминология отсутствует в украинском языке в связи с отсутствием государства.
Мы даже не уверенны в том, что украинский язык стандарта 1990 г - это украинский язык.
Вот, кажется, ты меня совсем не понял. Попробую иначе. Язык без носителей - ничего из себя не представляет. Просто пустое место. Какие носители - такой и язык.

Prol

У Києві ініціюють перейменування станції метро "Дорогожичі" на станцію "Бабин Яр".

Дебіли чи що?

aNGeL

Цитата: Prol від 11 Лютий 2020, 14:37:52
У Києві ініціюють перейменування станції метро "Дорогожичі" на станцію "Бабин Яр".

Дебіли чи що?
Да надоели...

aNGeL

@DEAD_RAT возвращайся в Украину)

ЗЕЛЕНСЬКИЙ АНОНСУВАВ ЗНИЖЕННЯ ІПОТЕЧНОЇ СТАВКИ ДО 10%
Більше читайте тут: https://tsn.ua/groshi/zelenskiy-anonsuvav-znizhennya-stavki-z-ipoteki-do-10-1489530.html

DEAD_RAT

Цитата: aNGeL від 11 Лютий 2020, 14:39:27
@DEAD_RAT возвращайся в Украину)

ЗЕЛЕНСЬКИЙ АНОНСУВАВ ЗНИЖЕННЯ ІПОТЕЧНОЇ СТАВКИ ДО 10%
Більше читайте тут: https://tsn.ua/groshi/zelenskiy-anonsuvav-znizhennya-stavki-z-ipoteki-do-10-1489530.html
Класс, но у меня 0,8%
Ноль целых и восемь десятых процента в год.

aNGeL

Какие идиоты...

Метро на Троещину нужно начинать со станции «Вокзальная», — замглавы КГГА
https://nashkiev.ua/novosti/metro-na-troeschinou-nouzhno-nachinat-so-stantsii-vokzalnaya-zamglavy-kgga.html?in_parent=novosti

GA-EV3

Цитата: Hit_man від 11 Лютий 2020, 13:12:11
Вот, кажется, ты меня совсем не понял. Попробую иначе. Язык без носителей - ничего из себя не представляет. Просто пустое место. Какие носители - такой и язык.
Понял, мы дополняем друг друга. :)

aNGeL

Украинский роскомпозор начал действовать

В Україні розпочалось блокування Інтернет-ЗМІ
https://naspravdi.today/2020/02/11/v-ukraini-rozpochalos-blokuvannia-internet-zmi/

GA-EV3

Цитата: aNGeL від 11 Лютий 2020, 19:15:03
Украинский роскомпозор начал действовать

В Україні розпочалось блокування Інтернет-ЗМІ
https://naspravdi.today/2020/02/11/v-ukraini-rozpochalos-blokuvannia-internet-zmi/
Судая по потоку канализации, которую выливають в Фейсбуках и Телегах, постя ссылки на статьи сомнительного, манипулятивного, провокационного содержания с хз каких сайтов - адабряю!

Prol

Prol

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія погодився би пустити воду в анексований Крим в обмін на поступки з боку президента РФ Володимира Путіна по Донбасу.
Якщо це буде отакий обмін на те, що вони відходять з усіма своїми збройними формуваннями до Ростова, а ми встановлюємо повний контроль над нашим кордоном і за це треба подати воду в Крим, я б на таке точно пішов