Україна и її майбутнє

Автор Sanьka, 24 Січень 2014, 16:35:34

Попередня тема - Наступна тема

Какую зарплату должны получать депутаты?

Высокую - антикоррупционную
Как все - среднюю по стране
Нормальную, достаточно высокую для высокой должности
Работать за идею

GA-EV3

Цитата: aNGeL від 10 Травень 2020, 14:38:10
мммм, как неожиданно. А то как будто у нас по другому партии финансируются)

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Продолжение следует....[/i]
А шо там вообще происходит?
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

aNGeL

Roman Sinicyn
11 hours ago
Зараз буде особисто для мене важкий але дуже потрібний лонгрід, який давно назрівав.

Як і РЯД ЗАПИТАНЬ ДО АНДРІЯ БІЛЕЦЬКОГО ТА КЕРІВНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНОГО КОРПУСУ, а також до рядових учасників руху.

Для того щоб почати, мені треба дещо пояснити.
Пояснити, що я з неймовірною прихильністю ставлюсь до всіх, хто захищав Батьківщину. Бо я її, нажаль, не захищав зі зброєю в руках.

А щодо А30Ву - у мене навіть ще більша прихильність. Бо багато моїх друзів чи знайомих пройшли через цей підрозділ, декілька моїх знайомих загинули, кількох було важко поранено. І я об'єктивно вважаю цей підрозділ одним з наймотивованіших та боєздатніших в Україні.

У 2014-2017 я особисто та мої друзі намагались максимально допомогти цьому підрозділу. Ми шукали кошти і от буквально купували ці патрони снайперам, приціли, снарягу. Вчили ваших літунів літати і привозили «крила», а снайперів релоадити 338 калібр. Шили і передавали сотні кевларових жилетів, завозили автомобілі з Європи, медицину. І навіть одного разу пробивали з Криму сироватку від укусів гадюк, бо попросили полкові медики)

Я багато разів був та навіть ночував на ваших базах в Урзуфі, Юр'ївці і на школі і у мене направду дуже багато друзів та знайомих з цього підрозділу. Простим знайомством з окремими з яких - неймовірно пишаюсь.
Коротше, ми робили все, щоб допомогти зберегти ваші життя і забрати побільше життів у ворогів.

При цьому ні я ні мої друзі особливо не контактували з керівництвом полку, ні з Андрієм Білецькиим, ні з Мосе та іншими керівниками. Ми особисто навіть не знайомі толком. Все працювало і так, як годинник і це ми робили не заради заради спільних фоточок чи грамот, а забезпеченням та волонтерами там займались та займаються інші люди.
Я це пишу не для того щоб донести «дивіться який, я красавчік» мені навіть трохи ніяково через той факт, що доводиться це підіймати, але в даному контексті це потрібно. Ні, не красвчік. Красавчіки ті хто воювали і били та продовжують бити ворога. А нам було і завжди буде за честь їм у цьому допомагати.

Так от. Я хочу звернутись передусім до керівництва А30Вського руху.
Але не як до бійців, а як до політиків та представників «громадянського суспільства».

І я маю на це право, оскільки останні пару днів був дещо "в середині" всім відомої ситуації з Стерненко та побиттям Маляра, Жури та Філі, тобто я тут не зовсім сторонній спостерігач.

Почну з того, що ситуацію конфлітку Білецького зі Стерненком (тому що у Стерненка з Білецьким конфлікту не було ніколи) ми намагались «розрулити» по-людськи і це очевидно.

Тобто навіть після того як Андрій Білецький в ефірі каналу ЗІК сказав, що «вся Одеса знає, що ця людина займалася публічними домами та наркопритонами» (що є тупо неправдою і повторенням шаріївсько-портновських мантр) - ми перші пішли на діалог і пішли розмовляти.

Я особисто чув, які гарантії давались по зустрічі Стерненка з Анрдієм Білецьким і знаю що ці гарантії були порушені відразу на АТЕКу (база НК у Києві), а потім у відозверненні Андрій порушив вже не гарантії, а домовленості.
Принагідно хочу запитати у Собера: Сергію, Ви давали слово, я був свідком. Як тепер?

Казати, що прийдеш на суд, але при цьому поливати Стерненка брудом, потім сварити фанатів за те, що публічно підтримали Сергія - це не допомога йому, це допомога його ворогам і всі це розуміють.

Озвучені пред'яви до Філі - смішні. Брати в полон і забивати побратимів через твіт дівчини третьої людини - я не вірю що це реальна причина конфлікту і залякувань. І не вірю, тому що був в процесі з самого початку і чув купу інших слів. Реальна причина - підтримка Стерненка пацанами з Гонору і якась дивна ненависть до Стерненка у Білецького.

Стерненко відкрито бореться з росіянами, Аваковим, Портновим, Шарієм, Трухановим, сепаратистами, мусорами і ще купою мразоти.
Хіба це не наші з вами спільні вороги?

Якщо в критичній ситуації ви йдете проти Сергія і атакуєте і забиваєте тих, хто перший пішов його захищати - ніхто не повірить, що причина у якомусь твіті дівчини.

Якщо ж причина не в тому, що хтось вирішив стати на сторону ворогів Сергія, то тепер всім притомним людям потрібні дії з вашої сторони. Ви ж не з ворогами? Я особисто не хочу в це вірити навіть зараз.

І це явно не мають бути дії з аргументами в під'їздах чи «поговорити» на чергових братніх розмовах 30 на 3 з тими, хто відкрито підтримав Сергія проти мусорського бєзпредєла.

Дії дуже прості, часом достатньо навіть слів.

Аваков - чорт. Всі чекають позицію тих, хто забивав Філю та Назара по цій очевидній тезі. Чорт чи не чорт? Аваков особисто і офіційно заборонив і Філі, і Назару і Маляру виїзд з України в країни ЄС за акцію протесту під своєю віллою в Італії. Аваков чорт?
Організуємо разом акцію під будинком Чорта? Ви ж, як і ми, бачите загрозу в Авакові? Я готовий їхати і закликати людей приходити, бо їздили вже туди неодноразово, з спецефектами. Правда Національного Корпуса там минулі рази не було, але сподіваюсь вони просто не знали.

Портнов - це російська поторочена шльондра і ригівська відрижка чи ефективний юрист?
Я зрозумів, що брати в полон Філю з Маляром і вирубати їх з порогу це для вас нормально.
В чому тоді проблема з вирішенням питання з Портновим ефективно?
Чому Портнов почуває себе нормально, в той час як ветерани АТО не можуть спокійно поговорити навіть з побратимами?

Бо я вже неодноразово чув від людей з НК, що Портнов нормально комунікує з окремим вашим керівництвом, формальним чи не формальним. Брешуть? То може прийшов час довести, що це брехня? Запросите Портнова вкупі з його мусорською і бєніною «лічкою» в той самий банний комплекс, куди ви запросили «на дружню розмову» хлопців? Хлопці, до речі, рівно рік тому знайшли та пікетували будинок Портнова у Відні, у них є досвід протистояння з цією мразотою.

Підтримка ветеранів. Коли чекати підтримку бійця ССО Андрія Антоненка у фальсифікованій Аваковим справі Шеремета? Вкупі з волонтером Юлією Кузьменко, дитячим хірургом. Антоненко та Кузьменко вже 5 місяців за ґратами, нуль доказів, Аваков особисто дискредетує ветеранів, волонтерів та бійців своєю бездоказовою маячнею. І саме Аваков тримає невинних людей за гратами.

Труханов російський чорт? Я чув як Андрій в ефірі особисто казав, що Стерненка не підтримали всі фанати і навів приклад одеської Сегедки. Я впевнений, що Андрій просто не знав, що це люди, яких фанати з київського блоку Родичі били через те, що Сегедка у дружніх відносинах з російськими фанатами, а частина з людей звідти "годується з рук" місцевого криміналітету, працюючи в силовому крилі проросійського ОЗУ Труханова-Галантерника-Ангерта. Родичі забивали їх під час офіційного фанатського перемир'я. І ніхто не звинувачував їх у порушені перемир'я, бо всі розуміють, що там де Москва - там смерть України. То як сприймати ці згадки?

Атаки на своїх через Стерненка. Я навіть не про Філю та Назара з Маляром. Хто і навіщо тиснув на фанатів, з вимогою видаляти заяви на підтримку Стерненка? Ви ж збирались підтримувати право Сергія на самозахист, чому заяви ультрас стали такою проблемою?
Підтримувати можете лише ви і лише тоді коли вас просять?

Підтримка Стерненка. В чому була проблема підтримати Сергія відпочатку? Чому він мав просити про підтримку? Чому після його прохання, його продовжили і далі продовжують поливати брудом?

Канали Медведчука. Я особисто бачив Нацкорпус на акціях з вимогами зачинити канали кума Путіна в Україні, ми там стояли поруч. І на акціях під телеканалом Інтер бачив. Чому тепер лідери Нацкорпусу прописались на Зіку та Ньюзвану?Що сталося з попередніми вимогами? Чому Медведчук став нормою?

Зробите хоч щось з цього? Портнов як? Якщо ви з ним вирішите проблему - я особисто буду проситись в волонтери вашої партії і роздавати газети з палатки на Виноградарі. Обіцяю. Давайте!

Але от якщо я отримаю відповідь на ці запитання, у вигляді того, що когось приб'ють під під'їздом, вивезуть на сауну з вашою «метеослужбою» чи будуть явно провокувати ваші або афілійовані з вами люди, в тому числі і на майбутніх судах по Сергію – буде зрозуміло, що ви не з нами.
Ви з ними.

Але йдемо далі, це ще не все.

Вам заважає чи дратує «медійний Стерненко» і купа лайків та підписників та «хайп навколо нього»? Йому медійність рекомендували та допомагали прокачувати я особисто та його друзі. Без вливань в рекламу та розкрутку. І він органічно «прокачався» за рік, бо говорить правильні речі і люди це сприймають.
Бо в ситуації коли проти тебе уже два роки підряд – цілий дивізіон російських, аваківських, портновських, ригівських ЗМІ, блогерів, експертів та просто ватних довбойобів - зрозуміло, що для того щоб відповідати, треба самому ставати медійним.
Він грамотно вибудовує свій канал, що потребує важкої праці та досвіду, краще б він працював за фахом - проте має займатися медійкою, бо це його єдина зброя.

Так в чому проблема?

Можливо в ілюзорному «політичному проекті Сергія» ?
Сергій не піде в політику, він про це заявляв публічно, його завдання – не дати закрити себе по безпредєлу, бо він був правий в тій ситуації.
Все.

Це безвідносно до постаті Сергія і вашого особистого до нього відношення.
Байдуже.

Є одна позиція - проукраїнського чувака збираються закрити мусора по 115 статті (умисне вбивство) під улюлюкання рсні, а ви в цьому допомагаєте.
Чи не допомагаєте?

Дякую, що прочитали і поширили. Знаю такі запитання виникли не тільки в мене.

p.s. Враховуючи мої обширні контакти в «А30Вському русі» - я багато знаю та чув, часто надто багато. Особливо про методи роботи і якісь окремі ситуації та вчинки керівного складу. І розумію, що може прилетіти і мені і родині і оточенню.

Але тут я, у всьому вище написаному, перед собою чесний!

А ви чесні, пацани?
Як вам з цим?!
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

GA-EV3

Цитата: aNGeL від 11 Травень 2020, 00:30:16Да судя по всему нацкорпус выполнил свою зачаду и сильно зашкварился. И его начали сливать.
А какая у него была задача? Я как-то не вникал никогда в дела этой организации, кроме их военных действий на Донбассе.
А так назревает аналогия с Моторолой, Гиви...

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 11 Травень 2020, 11:47:23
А какая у него была задача? Я как-то не вникал никогда в дела этой организации, кроме их военных действий на Донбассе.
А так назревает аналогия с Моторолой, Гиви...
Ну ура-патриотичские лозунги, под которыми прятались обычные рейдеры и рекет
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

GA-EV3

Цитата: aNGeL від 11 Травень 2020, 12:42:43
Ну ура-патриотичские лозунги, под которыми прятались обычные рейдеры и рекет
Но судя по известности и весу Нацкорпуса и Билецкого, рейдерсто и рекет там были наверное не на уровне отжать колхоз или харчевню у дороги?

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 11 Травень 2020, 20:27:12
Но судя по известности и весу Нацкорпуса и Билецкого, рейдерсто и рекет там были наверное не на уровне отжать колхоз или харчевню у дороги?
Конечно

GA-EV3

Цитата: aNGeL від 11 Травень 2020, 23:35:08
Конечно
И есть конкретные факты? Фирмы, даты?

aNGeL

ЗАЗ буде випускати сучасні "легковики" після скасування карантину
http://mmr.net.ua/autoworld/news/124211

GA-EV3

Так, ясно. Теперь можно ездить на Жигулях и не боятся, что диды воевали.
Ну может и воевали, но на  Somua S35 :D

Prol

Нардепи підтримали за основу та в цілому виключення з числа членів сім'ї суб'єкта декларування дітей, які з ним не проживають, що передбачено проєктом закону № 3355-1.

За підтримку законопроєкту проголосували 244 нардепи.

Голоси "ЗА":

Слуга народу - 190
ОПЗЖ - 19
ЄС - 0
Батьківщина - 11
За майбутнє - 7
Голос - 0
Довіра - 2
Позафракційні - 7

Xella

О не надо уже хату на кота писать, можно ребенка ))

GA-EV3

Цитата: Prol від 13 Травень 2020, 19:22:15
Нардепи підтримали за основу та в цілому виключення з числа членів сім'ї суб'єкта декларування дітей, які з ним не проживають, що передбачено проєктом закону № 3355-1.

За підтримку законопроєкту проголосували 244 нардепи.

Голоси "ЗА":

Слуга народу - 190
ОПЗЖ - 19
ЄС - 0
Батьківщина - 11
За майбутнє - 7
Голос - 0
Довіра - 2
Позафракційні - 7

В принципі це логічно.
А те, що не треба хату на кота писати...а що взагалі їм заважало красти раніше, чи зараз, чи завтра?
Змогу красти їм дають не закони, а суспільство крадіїв.

aNGeL

aNGeL

В Минсоцполитики заявили, что средства на выплаты пенсий заканчиваются
https://socportal.info/ru/news/v-minsotcpolitiki-zayavili-chto-sredstva-na-vyplaty-pensii-zakanchivaiutsya/

T1000

AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Xella

Цитата: T1000 від 13 Травень 2020, 20:54:05
Шоты народ пугаешь?
Так тут может один пенс и то не точно

GA-EV3

Пенсионный фонд остро ощущает нехватку поступлений. В связи с этим есть нужно ввести накопительную пенсионную систему с посильными взносами от работников и работодателей.

Поставь под этой фразой любой год - не промахнёшься)

Xella

Цитата: GA-EV3 від 13 Травень 2020, 22:41:48
Пенсионный фонд остро ощущает нехватку поступлений. В связи с этим есть нужно ввести накопительную пенсионную систему с посильными взносами от работников и работодателей.

Поставь под этой фразой любой год - не промахнёшься)
1981

GA-EV3

Цитата: Xella від 13 Травень 2020, 22:43:23
1981
Это год другой страны. Страны, в которой были нефтедоллары и пустые полки магазинов.

Xella

Цитата: GA-EV3 від 13 Травень 2020, 22:59:38
Это год другой страны. Страны, в которой были нефтедоллары и пустые полки магазинов.
Ну ты сам просил, я поставил))

Prol

Державних земель менше ніж є на папері, цифри бралися зі стелі — голова Держегокадастру

Почавши інвентаризацію, ми побачили, що похибка дуже велика. Причина – ніхто не стежив за цією статистикою.

Інколи цифри бралися зі стелі. Постійно називають таку цифру: 10,2 млн га. Проте статистика не ведеться з 2016 року, вона не має нічого спільного з фактичним станом речей/

За словам Башлика, приватні землі ростуть, а державні не змінюється, що може свідчити про тіньові схеми приватизації земель.

"Безплатна приватизація існує давно, але її результати статистика не фіксує. Була динаміка, яка показувала, що приватні землі ростуть, а державні – константа 10,2 млн га. Звідки ці приватні землі з'являються? Де-факто – зрозуміло, де-юре – залишалися на папері.

..Є землі Академії наук, є землі державних підприємств, є землі оборони, які через тіньові схеми виводилися в приватну власність. Тобто це не тільки безплатна приватизація. Тому утворилися така ситуація. Де-юре і де-факто не існує 10,2 млн га державної землі", - резюмує Башлик.

GA-EV3

Цитата: Prol від 14 Травень 2020, 16:01:22Державних земель менше ніж є на папері, цифри бралися зі стелі — голова Держегокадастру
У нас есть два спеца, ждём комментов!
@Xella
@finalplayer

finalplayer

Цитата: Prol від 14 Травень 2020, 16:01:22
Почавши інвентаризацію, ми побачили, що похибка дуже велика. Причина – ніхто не стежив за цією статистикою.

Цитата: GA-EV3 від 14 Травень 2020, 16:31:13
У нас есть два спеца, ждём комментов!
@Xella
@finalplayer

нет причин сомневаться в погрешности

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Xella

Но есть причины сомневатся в Башлыке, я в принципе даже не понимаю о чем он, еще и бред про то сто статистика не ведется с 2016)) статистика ихняя всегда был сферический конь в вакууме на основе карт колхозов конца 60х.
Ее кто как хотел так и вертел, девочки что делают установление границ нас. пунктов до сих пор пляшут от этих карт, и им приходится подганять фактическую границу к тому коню который нарисовали в начале 90х. Нормального разграничения государственной и комунальной земли не произведено

Xella

Президент США Дональд Трамп у четвер, 14 травня, вніс у Сенат кандидатуру Кіта Дейтона як нового американського посла в Україні. Раніше відставний генерал-лейтенант Дейтон обіймав посаду військового аташе в посольстві США в Росії.
Дейтон вийшов у відставку 2010 року. Зараз він очолює Європейський центр з вивчення питань безпеки імені Джорджа Маршалла в німецькому місті Гарміш-Партенкірхен. Кіт Дейтон також є американським радником з питань оборони в Україні. Крім англійської, володіє російською та німецькою мовами.

Это назначение видимо ненадолго - Народився    7 березня 1949 (71 рік), вроде не гуманитарий, артилерист, но всяких универов хз когда успел позаканчивать.

aNGeL

Сивохо обвинил украинских военных в мародерстве на Донбассе
https://inforesist.org/sivoho-obvinil-ukrainskih-voennyh-v-maroderstve-na-donbasse/

GA-EV3

Цитата: aNGeL від 16 Травень 2020, 09:34:56
Сивохо обвинил украинских военных в мародерстве на Донбассе
https://inforesist.org/sivoho-obvinil-ukrainskih-voennyh-v-maroderstve-na-donbasse/
Почему обвинил? Он констатировал факт. Я бы тоже брал. Я и на гражданке беру, что плохо лежит. Мы все берём. Мы, это те, кто придумали крылатую фразу: "Что бы ты жил на одну зарплату!"
Мы дети совка, мы дети "Закона о трёх колосках".

aNGeL

16/05/2020 - Украинское издательство "Центр учебной литературы", которое занимается печатью учебников и пособий, выпустило сборник сочинений Ольги Кобилянской, однако на обложке книги размещена фотография писательницы Марко Вовчок

aNGeL

МЕТРО НА ВИНОГРАДАР І СТОЛИЧНИЙ "ДІСНЕЙЛЕНД": КЛИЧКО РОЗПОВІВ ПРО СВОЇ ПЛАНИ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/metro-na-vinogradar-i-stolichniy-disneylend-klichko-rozpoviv-pro-svoyi-plani-1546782.html

aNGeL

;D ;D ;D ;D

Бывший мэр Нью-Йорка и личный адвокат Дональда Трампа, как и обещал несколькими часами ранее, начал публиковать у себя в Twitter доказательства того, что власть в Украине была захвачена администрацией экс-президента США Барака Обамы и их агентурной сетью в Украине во главе с экс-президентом Украины Петром Порошенко.

Он утверждает, что из Украины было украдено и выведено за границу более 100 миллиардов долларов. "Это больше, чем состояние Била Гейтса и Марка Цукурберга вместе взятых", — утверждает Джулиани.

Порошенко и членам его режима не просто разрешали воровать, они воровали и делились со своими покровителями Байденом, Клинтон и другими членами демпартии. Дележка украденного происходила по принципу: 70% отправлялось покровителям в США, 30% оставлял себе Порошенко и члены его режима".

Prol

Лучший вирусолог года

aNGeL

черт, я угорел)

Prol

Квартал 95 и уважаемый Игорь Валерьевич  :D

Миха

В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

Prol

Цитата: Миха від 19 Травень 2020, 16:41:11https://kmr.gov.ua/uk/content/misto-gotuyetsya-do-vidnovlennya-roboty-nazemnogo-gromadskogo-transportu-u-zvychaynomu

ЦитатаВодії та кондуктори зобов'язані носити маску або респіратор, рукавички. У масках повинні бути і пасажири. А також – не нехтувати рукавичками.
Те кто придумал про перчатки, хоть один может объяснить зачем они нужны?

Xella

Цитата: Prol від 19 Травень 2020, 18:18:32
В основном потому что ты не будеш лезть в перчатках в глаза, рот и нос))

Prol

Цитата: Xella від 19 Травень 2020, 18:55:25В основном потому что ты не будеш лезть в перчатках в глаза, рот и нос))
Почему нет? Запросто!

Xella

Цитата: Prol від 19 Травень 2020, 19:15:31
Почему нет? Запросто!
Ну ты тогда можеш не носить перчатки

Prol

Цитата: Xella від 19 Травень 2020, 19:29:51Ну ты тогда можеш не носить перчатки

Обманчивое ощущение стерильности

Одноразовые перчатки из винила, латекса или нитрила создают ощущение стерильности, однако это впечатление крайне обманчиво. В то время как многие люди, надев перчатки, более тщательно следят за тем, чтобы не дотрагиваться до лица, они все равно довольно часто это ненароком делают.

Более того, врачи предупреждают, что ношение перчаток может даже увеличить риск заражения. В одноразовых перчатках кожа начинает очень быстро потеть. А теплый и влажный климат - идеальная среда для бактерий и вирусов всех видов.

Немецкий врач-терапевт Марк Ханефельд (Marc Hanefeld) в Twitter и Facebook призывает население перестать носить медицинские перчатки в быту. "В теплой и влажной среде под перчаткой бактерии охотно размножаются. Самое позднее после снятия перчаток у вас на руках образуется настоящая клоака, с чем вас и поздравляю", - написал Ханефельд.

Похожего мнения придерживается и пульмонолог Йенс Мэтью (Jens Mathews). В интервью немецкой медиакомпании SWR он заявил, что перчатки не только не защищают от заражения коронавирусом, но даже могут этому способствовать. "За очень короткое время одноразовая перчатка собирает на своей поверхности гораздо больше бактерий, чем недавно вымытая рука", - поясняет врач.

Глава Австрийского общества по инфекционному контролю (ÖGKH) Оян Ассадиан уже на протяжении многих лет предостерегает людей от нецелесообразного использования медицинских перчаток.

"Я бы вообще не рекомендовал людям без знаний в области медицины носить одноразовые перчатки в быту. Требуются определенные знания и тренировка, чтобы при снятии одноразовых перчаток приставшие к ним микроорганизмы там и оставались, а не оказывались бы потом на руках, запястьях или рукавах верхней одежды", - объясняет инфекционист в интервью онлайн-журналу pflegen-online.de

Поэтому, если вы хотите защитить от коронавируса себя и своих близких, нужно придерживаться традиционных профилактических мер - тщательно мыть руки с мылом и по возможности воздерживаться от посещения общественных мест. А надевать одноразовые перчатки при походе в магазин уж точно не стоит.

Xella

Цитата: Prol від 19 Травень 2020, 19:34:10
Обманчивое ощущение стерильности

Одноразовые перчатки из винила, латекса или нитрила создают ощущение стерильности, однако это впечатление крайне обманчиво. В то время как многие люди, надев перчатки, более тщательно следят за тем, чтобы не дотрагиваться до лица, они все равно довольно часто это ненароком делают.

Более того, врачи предупреждают, что ношение перчаток может даже увеличить риск заражения. В одноразовых перчатках кожа начинает очень быстро потеть. А теплый и влажный климат - идеальная среда для бактерий и вирусов всех видов.

Немецкий врач-терапевт Марк Ханефельд (Marc Hanefeld) в Twitter и Facebook призывает население перестать носить медицинские перчатки в быту. "В теплой и влажной среде под перчаткой бактерии охотно размножаются. Самое позднее после снятия перчаток у вас на руках образуется настоящая клоака, с чем вас и поздравляю", - написал Ханефельд.

Похожего мнения придерживается и пульмонолог Йенс Мэтью (Jens Mathews). В интервью немецкой медиакомпании SWR он заявил, что перчатки не только не защищают от заражения коронавирусом, но даже могут этому способствовать. "За очень короткое время одноразовая перчатка собирает на своей поверхности гораздо больше бактерий, чем недавно вымытая рука", - поясняет врач.

Глава Австрийского общества по инфекционному контролю (ÖGKH) Оян Ассадиан уже на протяжении многих лет предостерегает людей от нецелесообразного использования медицинских перчаток.

"Я бы вообще не рекомендовал людям без знаний в области медицины носить одноразовые перчатки в быту. Требуются определенные знания и тренировка, чтобы при снятии одноразовых перчаток приставшие к ним микроорганизмы там и оставались, а не оказывались бы потом на руках, запястьях или рукавах верхней одежды", - объясняет инфекционист в интервью онлайн-журналу pflegen-online.de

Поэтому, если вы хотите защитить от коронавируса себя и своих близких, нужно придерживаться традиционных профилактических мер - тщательно мыть руки с мылом и по возможности воздерживаться от посещения общественных мест. А надевать одноразовые перчатки при походе в магазин уж точно не стоит.

И че?  Зачем мне этот лонгрид? С тем же о чем я тебе написал выше. Статья немножко дибильная, я носил перчи только в супермаркете, и то минут за 20 их уже было невозможно использовать, так как рука вспотела и было неприятно, но как раз за эти 20 минут, я и не лез себе в лицо. А они тут чето разказывают про развитие бактерий и хуер маер.

aNGeL

Ух как забористо!

Повідомлення про проведення публічного громадського обговорення проєкту Закону України «Про віртуальні активи»
https://thedigital.gov.ua/regulations/povidomlennya-pro-provedennya-publichnogo-gromadskogo-obgovorennya-proyektu-zakonu-ukrayini-pro-virtualni-aktivi

Edd.Dragon

Цитата: Prol від 19 Травень 2020, 18:18:32
Ну они ж бабло мацают из чужих рук. Потом руль и печатки химикатами обработал и снимай. Руки чистые почти

Edd.Dragon

а под перчатками множатся родные бактерии. Что такого?

GA-EV3

Цитата: Xella від 19 Травень 2020, 19:58:46И че?  Зачем мне этот лонгрид? С тем же о чем я тебе написал выше. Статья немножко дибильная, я носил перчи только в супермаркете, и то минут за 20 их уже было невозможно использовать, так как рука вспотела и было неприятно, но как раз за эти 20 минут, я и не лез себе в лицо. А они тут чето разказывают про развитие бактерий и хуер маер.
Хз, у меня какие-то тонкие, эластичные и руки не потеют.

Xella

Цитата: GA-EV3 від 20 Травень 2020, 09:01:28
Хз, у меня какие-то тонкие, эластичные и руки не потеют.
я еще строительных с прорезиненой частью на ладонях ходил, но то безразлично, я две недели уже и в супермаркетах не одеваю

finalplayer

в атб повесили одноразовые перчатки-пакеты для набирания себе овощей

Prol

Цитата: Edd.Dragon від 20 Травень 2020, 00:08:12Ну они ж бабло мацают из чужих рук. Потом руль и печатки химикатами обработал и снимай. Руки чистые почти
Вспотевшие от перчаток руки тоже надо обрабатывать. Руки без перчаток так же надо обрабатывать как и перчатки на руках.
Цитата: Edd.Dragon від 20 Травень 2020, 00:10:04а под перчатками множатся родные бактерии. Что такого?
Ага, все полезное.
Цитата: GA-EV3 від 20 Травень 2020, 09:01:28Хз, у меня какие-то тонкие, эластичные и руки не потеют.
Мож ты вампир? Пульс у себя пощупай.
Цитата: finalplayer від 20 Травень 2020, 11:03:01в атб повесили одноразовые перчатки-пакеты для набирания себе овощей
Ну, такие точно ни от чего не защищают.

Prol

Цитата-Чим ви відрізняєтеся від Порошенка?
-Усім. По-перше, я чесна і порядна людина.

;D

Prol

20 травня 2019 року Зеленський склав присягу президента України.
Під час президентської кампанії він запевняв, що йде лише на одну каденцію.

Цитата: 20.05.20Щиро? Однієї (каденції) не вистачить... Я йду на один термін, як і казав. Я бачу, що робота складна, ніхто "спасибі" не скаже, але якщо буде велилка підтримка народу України, я зможу про це думати... Буду думати, у мене є чим.

Цитата"Я чесна і порядна людина"

/с начала прессухи раза четыре это повторил разными словами/