Україна и її майбутнє

Автор Sanьka, 24 Січень 2014, 16:35:34

Попередня тема - Наступна тема

Какую зарплату должны получать депутаты?

Высокую - антикоррупционную
Как все - среднюю по стране
Нормальную, достаточно высокую для высокой должности
Работать за идею

graved1gger

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2023, 14:47:35Что значит справки с военкомата? У него что, военного билета не было и приписки к своему военкомату?
я не знаю деталей. знаю шо він пішов за справкою і опинився не на роботі)
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 14:50:17нє, за курку він вибачився і визнав що не правий.
за пост вище - поки що не визнає..
Ну за його пост де він розповідав що Україна не потрібна і в ЗСУ йти не треба він досі так вважає. У мене навіть свідок жінка є яка це теж прочитала і охуїла з цього дна від Озіка.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 14:51:39я не знаю деталей. знаю шо він пішов за справкою і опинився не на роботі)
А в вакансії може був мілкий шрифт і він таки попав туди куди пропонували?)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

OzzyZig

Мені подобається патріотизм місцевих, що ангел, що едд.
Що Дмитро.

У таких дві фрази. Не подобається? Тікай.
Тікаєш? Погано.

Вони вчать як треба любити країну, що робити і як себе поводити. А, ще мати чітку позицію. Тільки куди чіткіше? Окрім фінала та вибач демократа, всі інші достатньо зрозуміло висловилися. Модна прийняти, або не прийняти. Але люди не є ворогами, як деяким хочеться це малювати.

Дякую, що не совок у повній мірі, у людей є право вибору. Лишитись чи виїхати.
Але хто критикує за виїзд з країни, той пенис. Інакше йдіть в окоп, ідіть в політику та робіть ті серйозні зміни та любіть державу, як вчите на форумі.
Ніхто не зобов'язаний бути як один. Умовний Едік як еталон громадянина України. Козаки клони атакують

aNGeL

Цитата: OzzyZig від 15 Липень 2023, 14:54:42Мені подобається патріотизм місцевих, що ангел, що едд.
Що Дмитро.

Тікаєш? Погано.

Вони вчать як треба любити країну, що робити і як себе поводити. А, ще мати чітку позицію. Тільки куди чіткіше? Окрім фінала та вибач демократа, всі інші достатньо зрозуміло висловилися. Модна прийняти, або не прийняти. Але люди не є ворогами, як деяким хочеться це малювати.

Але хто критикує за виїзд з країни, той пенис. Інакше йдіть в окоп, ідіть в політику та робіть ті серйозні зміни та любіть державу, як вчите на форумі.
Ніхто не зобов'язаний бути як один. Умовний Едік як еталон громадянина України. Козаки клони атакують
Саме цікаве що ти такий героєм став опинившись у європі і постійно підгавкувати став як все не так тобі і кому що робити. Майже еталлоний закордонний патріот, який тільки будучи не в України дізнається що і як треба робити тим хто в Україні.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 14:37:20кучма кращий пріпіздєнт! бо бланас!!111 диви, он лукашенко вже добалансувався
Кучма не добалансувався

aNGeL

Ось як треба втікати від мобілізації!

World's Largest Nuclear Fusion Rocket Engine Begins Construction
https://www.sciencealert.com/worlds-largest-nuclear-fusion-rocket-engine-begins-construction

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 15 Липень 2023, 14:54:42Мені подобається патріотизм місцевих, що ангел, що едд.
Що Дмитро.

Тікаєш? Погано.

А у Оззі стара звичка дописувати те, що не говорили

кому я казав, що виїзжати погано?
я кажу, що треба розуміти, якщо ти тікаєшь, то ти щось накосячів і з чимось не впорався. якщо ти цього не зрозумієшь і не зробиш висновків, то куди ти втечешь від своїх проблем? це відноситься до всьго, а не тільки виїзду з країни. відносини з батьками, сім'я, робота...

а коли мова про країну то у багатьох від масштабу зразу клинить і вони починають створювати якусь іншу модель. типу все від мене не залежить, я можу тільки покритикувати. а мені нахуя твоя критика? я й сам бачу як чинуші охуєли чи ще щось таке. але як їх розстріляти - я не знаю. Допомогти можеш? Ні? Краще втекти? Все ясно...

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 15 Липень 2023, 14:54:42Інакше йдіть в окоп, ідіть в політику та робіть ті серйозні зміни та любіть державу, як вчите на форумі.
Зачем? Мы себе спокойно сидим на работах, скажут в армию - ну пойдем. Перемены делать - не наше дело, для этого есть люди поумней - власть. Пусть она решает, а наше дело выполнять.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Vlad

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2023, 14:47:35У него что, военного билета не было и приписки к своему военкомату?
У меня есть военный билет образца СССР. Последняя запись за 1989 год. Сейчас конает? :)
Ryzen 2700, MSI B450-A PRO, DDR4 32GB 3200Mhz, 512GB SSD NWMe +1Tb SSD Samsung+ SEAGATE 6Tb, GIGABYTE Radeon RX 5700XT 8Gb, Монитор 32", Vinga 750W

Edd.Dragon

А і за патріотизм я ще ні слова не написав теж, доречі...  :%)

Dmytro

Цитата: Vlad від 15 Липень 2023, 15:07:48У меня есть военный билет образца СССР. Последняя запись за 1989 год. Сейчас конает? :)
У меня с института еще нормальный действующий билет. Я все делал как положено и вовремя, не делил что-либо на "это нужно, а это нет".
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 15 Липень 2023, 15:01:45Кучма не добалансувався
тому кучма захуярив чорновола, тому кучма ставив яника як пріємніка...
як він цей  баланс тримав... ммм а ота мутна історія з ізраїльским літаком?
та блин
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2023, 15:09:02У меня с института еще нормальный действующий билет. Я все делал как положено и вовремя, не делил что-либо на "это нужно, а это нет".
в 2022-2023 ходив?

Dmytro

Я бы вообще всем запретил выезд. Так теряется работоспособное и репродуктивное население, очень важный ресурс.

graved1gger

Цитата: aNGeL від 15 Липень 2023, 15:03:04Ось як треба втікати від мобілізації!

World's Largest Nuclear Fusion Rocket Engine Begins Construction
https://www.sciencealert.com/worlds-largest-nuclear-fusion-rocket-engine-begins-construction
на марс? на марс я згоден, чи взагалі лесом кудись на альфацентавру

graved1gger

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2023, 15:10:26Я бы вообще всем запретил выезд. Так теряется работоспособное и репродуктивное население, очень важный ресурс.
сказала низькокваліфікована і асексуальна людина, ага

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 15 Липень 2023, 14:54:42Дякую, що не совок у повній мірі, у людей є право вибору. Лишитись чи виїхати.
А значить ті хто критикує країну, яку засрали і тепер покидають, - ті норм. Ті не йдіть нікуди і не робіть нічого, критикуйте на здоров'я. А критику у відповідь - ніззя!

Аймаладєц!

aNGeL

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 15:11:17на марс? на марс я згоден, чи взагалі лесом кудись на альфацентавру
На марс може русня долетіти. Краще в іншу галактіку.

graved1gger

Цитата: aNGeL від 15 Липень 2023, 15:12:46На марс може русня долетіти. Краще в іншу галактіку.
го, поїхали

Dmytro

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 15:10:16в 2022-2023 ходив?
Нет, раньше. На работу как устраивался в конце 2021 - там это ж все проверяется, сказали все ОК. И когда вот отсрочку давали на каждые полгода - также все ОК. И выдается тебе документ где указано что главный военкомат Киева или как его там (на Соломенке), мой районный военкомат, Держспецзвязку и мой работодатель решили дать отсрочку от мобилизацйии на полгода.
Типа мое мобилизационное место - это есть мое рабочее местою

aNGeL

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 15:13:09го, поїхали
Заводьте двигун пане, я поки відкоркую пляшку рому!

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 15:09:28тому кучма захуярив чорновола, тому кучма ставив яника як пріємніка...
та блин
Іще раз, Кучма вчасно відійшов. На відміну від путіних, лукашенків і їм подібних. Більш того, це вже сталося. І закінчилося. А ти приводиш лукашенка в приклад як наче він показує майбутнє кучми. То як раз навпаки. Лукашенко може сподівався вийти сухим як кучма

Dmytro

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 15:11:43сказала низькокваліфікована і асексуальна людина, ага
Ну так потому и говорю. Что страна должна держать квалифицированных и репродуктивных. Иначе останутся такие как я и пенсионеры. И хана...

graved1gger

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2023, 15:13:21Нет, раньше. На работу как устраивался в конце 2021 - там это ж все проверяется, сказали все ОК. И когда вот отсрочку давали на каждые полгода - также все ОК. И выдается тебе документ где указано что главный военкомат Киева или как его там (на Соломенке), мой районный военкомат, Держспецзвязку и мой работодатель решили дать отсрочку от мобилизацйии на полгода.
Типа мое мобилизационное место - это есть мое рабочее местою
ну от ти сам підтвердив, що коли брали на роботу треба було сходити.
ось так людина сходила в 2023 і потрапила не на роботу. бо зараз трошки різні ситуації і політики воєнкоматів

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 15 Липень 2023, 15:14:19Іще раз, Кучма вчасно відійшов. На відміну від путіних, лукашенків і їм подібних. Більш того, це вже сталося. І закінчилося. А ти приводиш лукашенка в приклад як наче він показує майбутнє кучми
так, посидів на руснявому баблі і купив віллу в монтекарло)
кучма ідельний, любов, ага

graved1gger

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2023, 15:14:52Ну так потому и говорю. Что страна должна держать квалифицированных и репродуктивных. Иначе останутся такие как я и пенсионеры. И хана...
зрозумів, вибачаюсь.

Wolf256

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 15:09:28тому кучма захуярив чорновола, тому кучма ставив яника як пріємніка...
та блин
На мою думку там таки вина Українського ППО, С-200 дуже далекобійна система, і не факт що її ттх збігаються з реальними можливостями.
Інше цікаво що як Кучма і Путєн один одного намагались прикрити в тій історії. Все ж навчання були на полігоні який належав ЧФ РФ.
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 15:15:02ну от ти сам підтвердив, що коли брали на роботу треба було сходити.
ось так людина сходила в 2023 і потрапила не на роботу. бо зараз трошки різні ситуації і політики воєнкоматів
Я не ходил. Работодателю даются данные, он делает запрос в в/к все ли у этого кадра в порядке. Ну или просто смотрит чтоб все документы были актуальные. Как-то так.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2023, 15:10:26Я бы вообще всем запретил выезд. Так теряется работоспособное и репродуктивное население, очень важный ресурс.
Ага, можно потерять безполезного оператора телефона, не собирающегося иметь детей.

Кстати, цигане когда повыедут уже?!!

graved1gger

Цитата: aNGeL від 15 Липень 2023, 15:13:47Заводьте двигун пане, я поки відкоркую пляшку рому!

ну не космічні, але підходить

крю оф дранкен пайлотс

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 15 Липень 2023, 15:17:16Кстати, цигане когда повыедут уже?!!
У піч їх.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 15 Липень 2023, 15:17:16Ага, можно потерять безполезного оператора телефона, не собирающегося иметь детей.
Можно потерять врачей и педагогов.

Dmytro

Надо пиво допить что со смены осталось.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 15 Липень 2023, 15:18:20ну не космічні, але підходить
Не вистача трохи кіберпанкової ізюмінки.

Dmytro

Цитата: aNGeL від 15 Липень 2023, 15:20:08Не вистача трохи кіберпанкової ізюмінки.
Я его кстати таки не буду покупать. Там по акции до 1 августа есть Дед Спейс и Елден Ринг. Ухбля!

graved1gger

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2023, 15:22:33Я его кстати таки не буду покупать. Там по акции до 1 августа есть Дед Спейс и Елден Ринг. Ухбля!
а дарма.
in night city you can be cum

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2023, 15:19:38Можно потерять врачей и педагогов.
Педагоги и так уже потерялись. Читатели учебников онлайн больше, чем педагоги.  :D

OzzyZig

Цитата: aNGeL від 15 Липень 2023, 14:57:08Саме цікаве що ти такий героєм став опинившись у європі і постійно підгавкувати став як все не так тобі і кому що робити. Майже еталлоний закордонний патріот, який тільки будучи не в України дізнається що і як треба робити тим хто в Україні.
от тільки я не патріот.
А просто громадянин. Котрий шукає більш сприятливі умови.

Але тобі пам'ять алкашкою відбило, але незадоволення безладом було й раніше. Наливай по сотці!

OzzyZig

але в обидва табори не потрапляєш.  ;D

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 15 Липень 2023, 15:54:47але в обидва табори не потрапляєш.  ;D
він взагалі ні в який табір окрім армії відновлення не потрапляє...

aNGeL

Цитата: OzzyZig від 15 Липень 2023, 15:52:35от тільки я не патріот.
А просто громадянин. Котрий шукає більш сприятливі умови.

Але тобі пам'ять алкашкою відбило, але незадоволення безладом було й раніше. Наливай по сотці!
Так що ти так на лайно сходиш за Україну? Вона ж тобі не потрібна, забудь що така країна існує і вали вже куди там ти знайшов сприятливі умови і влаштовуй життя. Але ні, ти обмазуєшся лайном і всім розповідаєш як все погано, пиздецьь і т.д.

OzzyZig

Цитата: aNGeL від 15 Липень 2023, 16:00:35Так що ти так на лайно сходиш за Україну? Вона ж тобі не потрібна, забудь що така країна існує і вали вже куди там ти знайшов сприятливі умови і влаштовуй життя. Але ні, ти обмазуєшся лайном і всім розповідаєш як все погано, пиздецьь і т.д.
ти вже багато зусиль приклав до відновлення країни?  ;)

OzzyZig

Ура, нарешті Європа. Священна земля, рай для можливостей та сенс життя. Щоб сало та борщ були у кожній хаті, та пампушки з часником роздавали негри-браття.

aNGeL

Цитата: OzzyZig від 15 Липень 2023, 16:02:00ти вже багато зусиль приклав до відновлення країни?  ;)

На відміну від тебе - так.

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 15 Липень 2023, 15:54:47але в обидва табори не потрапляєш.  ;D
Так потому и говорю что тех надо держать в стране. Потому что есть такие как я.

OzzyZig

вітаю, ти можеш замінити лукаша чи путлера.

Умов для лишитися нема, але заборонимо, бо все просрали, але не визнаємо.

OzzyZig

Цитата: Dmytro від 15 Липень 2023, 15:06:28Зачем? Мы себе спокойно сидим на работах, скажут в армию - ну пойдем. Перемены делать - не наше дело, для этого есть люди поумней - власть. Пусть она решает, а наше дело выполнять.
а влада обрана народом.
А критикувати владу не можна. Не на часі.
 ;)  Діма, їдь у білорусь. А.Г. кашляє, може й помре скоро.
А колю викинеш

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 15 Липень 2023, 16:11:31;)  Діма, їдь у білорусь. А.Г. кашляє, може й помре скоро.
Я считаю что Родину не выбирают. Не обязательно её любить, но предавать нельзя.

OzzyZig

Цитата: Edd.Dragon від 15 Липень 2023, 15:03:09А у Оззі стара звичка дописувати те, що не говорили

кому я казав, що виїзжати погано?
я кажу, що треба розуміти, якщо ти тікаєшь, то ти щось накосячів і з чимось не впорався. якщо ти цього не зрозумієшь і не зробиш висновків, то куди ти втечешь від своїх проблем? це відноситься до всьго, а не тільки виїзду з країни. відносини з батьками, сім'я, робота...

а коли мова про країну то у багатьох від масштабу зразу клинить і вони починають створювати якусь іншу модель. типу все від мене не залежить, я можу тільки покритикувати. а мені нахуя твоя критика? я й сам бачу як чинуші охуєли чи ще щось таке. але як їх розстріляти - я не знаю. Допомогти можеш? Ні? Краще втекти? Все ясно...

ну в тебе ще є здоровий погляд і розуміння на деякі речі.

Але я вважав в умовах війни очевидно, чому люди бажають втекти. Безпека, та відсутність перспектив в Україні.
Особливо якщо не бачиш перспектив у боротьбі і не готовий всирати життя на боротьбу з гнилою системою держави, щоб потім потім мати боротьбу з ворогом.

Просто деяким персонажам невтямки подібна позиція у багатьох людей і вони "упражняются" в патріотизмі, десь з бару чи ресторану  :D