Поможіть вибрати монітор для ігор 19 від Samsung

Автор Romko, 14 Січень 2008, 12:32:22

Попередня тема - Наступна тема

Romko

Поможіть вибрати монітор!!! В магазині є такі:
Samsung 920NW
Samsung 931BF   
Samsung 931C
Samsung 932B Black
Samsung 932BF Black
Samsung 940N
Samsung 940NW
Samsung 941MP (TV-Tuner)
Samsung 941MW (TV-Tuner)
Samsung 961BF
Samsung 971
Якщо почнеш сперечатися з ідіотом,ти опустишся до його рівня,де він задавить тебе своїм досвідом.

vaDOOM

971, или 961.
У первого хорошая картинка. Хотя для игр может он и не идеален, но вполне пристойный, а для других задач вообще 5+

Klenner

Я бы посоветовал не зацикливаться на одном магазине. Лучше искать определенную модель. К тому же за те же деньги, что каждый отдельно взятый монитор из твоего списка. К примеру, даже дешевле, чем 961BF, можно взять Belinea 1980 S2, который намного лучше(его даже в ДПК отметили).
Если выбирать именно из списка, то лучшим будет 971Р, правда и самым дорогим. ;)

Romko

Цитата: Klenner від 14 Січень 2008, 18:27:31
Я бы посоветовал не зацикливаться на одном магазине. Лучше искать определенную модель. К тому же за те же деньги, что каждый отдельно взятый монитор из твоего списка. К примеру, даже дешевле, чем 961BF, можно взять Belinea 1980 S2, который намного лучше(его даже в ДПК отметили).
Если выбирать именно из списка, то лучшим будет 971Р, правда и самым дорогим. ;)
Просто я вважаю що в Тернополі занього кращаго нема!!!
Якщо почнеш сперечатися з ідіотом,ти опустишся до його рівня,де він задавить тебе своїм досвідом.

Romko

Цитата: vaDOOM від 14 Січень 2008, 12:54:38
971, или 961.
У первого хорошая картинка. Хотя для игр может он и не идеален, но вполне пристойный, а для других задач вообще 5+
Дуже дякую :D

Garfield

Romko, писать два сообщения подряд правилами форума запрещено. Исправь.

Romko

Цитата: Garfield від 15 Січень 2008, 16:43:29
Romko, писать два сообщения подряд правилами форума запрещено. Исправь.
Не знав!!! :o

OnEg1n

я бы советовал купить  Samsung 971. Т. к. в нем идет PVA матрица, а значит ты получаешь хорошую цветопередачу, плюс отличный дизаин (он есть в двух цветах белый и черный). Остальные просто и рядом не стоят ;)
--------------------------------------------
Гораздо важнее не что мы читаем, а как и с какой целью. Эдмунд Бёрк

Romko

Цитата: OnEg1n від 17 Січень 2008, 22:11:13
я бы советовал купить  Samsung 971. Т. к. в нем идет PVA матрица, а значит ты получаешь хорошую цветопередачу, плюс отличный дизаин (он есть в двух цветах белый и черный). Остальные просто и рядом не стоят ;)
Хочу чорний але не знаю чи буде легко його знайти

OnEg1n

Цитата: Romko від 18 Січень 2008, 11:18:26
Хочу чорний але не знаю чи буде легко його знайти

Посторайсо, сразу предупреждаю что черный будет стоить, как правило, на 100-120грн. больше....За красоту нада платить :D
--------------------------------------------
Гораздо важнее не что мы читаем, а как и с какой целью. Эдмунд Бёрк

Romko

Цитата: OnEg1n від 18 Січень 2008, 11:31:49
Посторайсо, сразу предупреждаю что черный будет стоить, как правило, на 100-120грн. больше....За красоту нада платить :D
Я знаю приблизно 2300 грн.

Dronic

Samsung 971 - з усіх вищевизначених моделей раджу цей..... ;)
The purpose of music - to touch the hurt!

Romko

На якому з цих моніторів круче зображення??? За якістю а не за розміром SAMSUNG 971p чи LG1751SQ.

Penguin-Cluber

Цитата: Romko від 30 Січень 2008, 13:21:32
На якому з цих моніторів круче зображення??? За якістю а не за розміром SAMSUNG 971p чи LG1751SQ.
Ха ха ха !!!!! :D ;D!!! Звичайно у SAMSUNG 971p!LG я тобі взагалі не раджу купувати!!!!!! 
Play hard go PRO)

Edd.Dragon

Цитата: Penguin-Cluber від 30 Січень 2008, 14:23:01
Ха ха ха !!!!! :D ;D!!! Звичайно у SAMSUNG 971p!LG я тобі взагалі не раджу купувати!!!!!! 
А че такой дикий смех и столько восклицательных знаков? 1 апреля?  8)

Romko

Penguin-Cluber

Play hard go PRO)

Ekvilibrum

Раджу брати 971P останньої ревізії, там виправлено багато дрібних недоліків, що були в перших партіях(в мене такий, моніку вже півтора роки).Монік оправдовує свою ціну на 100%.

Romko

Цитата: Ekvilibrum від 02 Лютий 2008, 19:11:47
Раджу брати 971P останньої ревізії, там виправлено багато дрібних недоліків, що були в перших партіях(в мене такий, моніку вже півтора роки).Монік оправдовує свою ціну на 100%.
А як взнати???

Ekvilibrum

Romko

matsupa

Цитата: Romko від 02 Лютий 2008, 14:51:31
ДЯкую всм за допомогу буду брати 971P.
Дарма ти береш 971Р-це монітор для професійної роботи з зображеннями, а для ігор він аж ніяк не годиться. В підтвердження моїх слів подивись ось це: http://www.thg.ru/display/samsung_971p_nec_1990fxp/samsung_971p_3.html
P.S. Як на мене краще візьми SyncMaster 961BF :)
Intel Core 2 Quad Q6600; Asus P5K Premium;4x1 GB Geil Ultra; Palit GeForce GTX275; Thermaltake Toughpower 700W.

Romko

Цитата: matsupa від 06 Лютий 2008, 15:52:08
Дарма ти береш 971Р-це монітор для професійної роботи з зображеннями, а для ігор він аж ніяк не годиться. В підтвердження моїх слів подивись ось це: http://www.thg.ru/display/samsung_971p_nec_1990fxp/samsung_971p_3.html
P.S. Як на мене краще візьми SyncMaster 961BF :)
Я крім ігор ще в фотошопі працюю а там пише що він хоч і для ігор не найкращий но для фотографій. А час відзиву матриці що 2 що 8 мс для ока не замітно.

egorkin

У меня стоит 961bf- качество картинки отличное, да и по виду вполне пристойный + время отклика 2мс gtg.

Vintorez

Цитата: Romko від 06 Лютий 2008, 16:58:08
Я крім ігор ще в фотошопі працюю а там пише що він хоч і для ігор не найкращий но для фотографій. А час відзиву матриці що 2 що 8 мс для ока не замітно.

У мя 970р.Впринципе 971 это предшественник.Оч доволен.Я сам не геймер но недавно крайзис таки меня увлек.И что?можна подумать моник не справился?ещё как справился!Никаких нареканий на качество и скорость картинки!все нормально!таксто бери 971р и не пожалееш никогда!
п.с.Дружище,я конечно оч извеняюсь,я не имею никакого права тебе указывать чтото по поводу твоей речи.Я уважаю родной язык,кторый я знаю даж лучше чем русский,и оч огорчаюсь слыша такие фразы как "не замiтно".Серьёзно,режет слух не по децки :(
В будущем обрати на это немножко больше внимания,хорошо?
Я понимаю,что форум этот не для любителей красноречия,полеглотства или прочей речевой примудрости,поэтому ещё раз,прошу прощения если чтото не то или не так сказал.

shakhtar82

Phenom II X4 965 3.4 GHz; Asus AM3 M4A89GTD PRO (AMD 890GX); Samsung 2x2048 MB DDR3-1333; MSI 6850 Cyclone; 160 GB Seagate SATA2; NEC 4550A; БП Chieftec 500W, Windows 7 Ultimate SP1 x64

Ya-Sashka

У меня тоже Samsung 971P - вполне доволен И в Кризисе Всё нормально.
Одна проблема управление в нём программное, а у меня Magic Tune говорит что несовместим с моей ОС -на веб-сайте самсунга скачивал разные версии-ноль.
Но на заводских установках тоже неплохо.

Romko

Цитата: Ya-Sashka від 13 Лютий 2008, 15:47:11
У меня тоже Samsung 971P - вполне доволен И в Кризисе Всё нормально.
Одна проблема управление в нём программное, а у меня Magic Tune говорит что несовместим с моей ОС -на веб-сайте самсунга скачивал разные версии-ноль.
Но на заводских установках тоже неплохо.
В тому що в мене зараз є не поставлено Magic Tune і все нормально.

Romko

Дійсно картинка в 971р класна но грати ігри на ньому жахливо. Мусив замінити на 961 і в ньому не розачарувався.
Но кілька питань буде:
1.Кнопка яка відповідає за зміну режиму не хоче працювати(як її розблокувати?)
2. З'явився дифектний піксель червоного кольору. Скільки їх має бути щоб здати на гарантійний ремонт монітор?(чув що в Samsung монітори можна замінювати на нові, але які саме не знаю.)