Как убрать удалённую ОС из списка загрузки?

Автор pohgejib, 07 Лютий 2008, 13:37:15

Попередня тема - Наступна тема

pohgejib

мета нищесказаного-ФОРМАТУВАННЯ В НТФС
щоб було все зрозуміло почну з далека...
з 4 віртуальних дисків які я маю я вирішив форматнути диск Д:/ (з ФАТ32 на НТФС)

мені порадили відмовитися від віндовських програм і форматнути утилітою яка є стандартно при установці віндовса. отже після форматування вищесказаним методом автоматично почалось копіювання на вінч файлів (на той самий диск Д) і віндовс почав установлюватися в автоматичному режимі. (отже получалося що зараз буде в мене дві вінди).
комп пішов сам на перезагрузку. і тут вмішався я. запустив АКРОНІС БУТ СД. і вирішив форматнути ті скопійовані файли (цим самим не давши установитися вінді до кінця). пішов на перезагрузку...

і тут сталася проблема при загрузці. на самому початку вибиває повідомлення:
короч "файл system32/hal.dll видозмінений чи видалений. установіть заново копію указаного файла"

проблема рішається лише тоді коли при загрузці натиснути F8 і вибрати "звичайний режим загрузки" і дальше вибрати з двох вінд ту яка є другою в списку.

поможіть як з цим поборотися, як зробити загрузку нормальною? дуже прошу
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

Vixendi

Ппц :o Хочешь что бы тебе ответили - исправь ошибки
Ну, да поможет вам F1, да сохранит вас F2, во имя Control'a, Alt'a, и святого Delet'a. Enter

grouzen

Antivirus

1. Слова іншомовного походження пишуться на оригінальній мові (неофіційне правило форуму).
2. Виправ помилки, а саме: лексичні, синтаксичні, пунктуаційні, граматичні.
3. Наскільки я знаю, якщо хочеш форматувати якісь віртуальні диски (С:/ D:/....), треба форматувати весь HDD.
Модератори зверніть на це увагу.

pohgejib

ви що смієтеся? що я не ясно пояснив? ???
хотів переформатувати диск, а випадково інстальнув вінду (то був ЗВЕР-СД, який автоматично все копіює і загружає). і получилося так що на середині установки цієї нової вінди я помішав їй інстальнутся до кінця(бо нащо мені здалося дві вінди) і тупо форматнув диск вдруге, але з допомогою АКРОНІС"а..
от і тепер парюся. а тут і ви допомогти не хочете/можете
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

Static-X

От этого можно избавится форматнув опять раздел "D". Или просто отключить ручной выбор системы так:
Правой кнопкой мыши на "Мой компьютер"\свойства\вкладка дополнительно\выбираем в списке нужную винду\снимаем галочку с  "отображать список операционных систем"\применить\Ок.
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

pohgejib

форматування як я вже казав не помогло. а за другу пораду ВЕЛИКЕ тобі СПАСИБІ! )