Доска поздравлений

Автор ricardo, 23 Лютий 2008, 21:30:47

Попередня тема - Наступна тема

Hryak

Гена Букин,  не зря тут в последнее время "шкрябает". Сегодня "наступил" на свой ДР. Поздравляю ;D
Поменьше свинства - побольше свинины

N17

Цитата: Hryak від 04 Січень 2010, 08:46:56
Гена Букин,  не зря тут в последнее время "шкрябает". Сегодня "наступил" на свой ДР. Поздравляю ;D
Присоединяюсь. С днюхой)

Tranceliker

Вітаю Гену Букіна, неординарну особу..  :) Щастя тобі і здоров'я!
Господь не помиляється

Andrii

Також приєднуюся!!!! З Днем Народження!!!

DRONEWARE

C днём рождения Гена Букин, счастья тебе и здоровья :D

Factiosus

Гена Букин,с днюхой!
i7-7700K\Zalman CNPS10X Optima\MSI Z270 Krait Gaming\MSI GTX 1080 Ti GAMING X\2X8 Patriot Viper 4\SSD Kingston SUV400\HDD Seagate Barracuda ST1000+Toshiba HDWD110\Razer BlackWidow Ultimate\Razer Abyssus Mirror\LG 24UD58 24"\Be Quite Pure Power L8 CM 730 W

ramon_666

Поздравляю Джима Керри! Ему сегодня 48 лет!!
Хотя он немного не с нашего форума :)
Мой самый-самый любимый актер.
Время - не деньги, время - песок!..

N17

Цитата: ramon_666 від 17 Січень 2010, 15:12:21
Да уж, супер актер! С днюхой его! ^_^

Ivanko1

Сегодня свой День Рождения отмечют

Grey Viper (17)

anarh(31)

Ваше здоровье Именинники!

P.s.
Цитата: Nikolay17 від 17 Січень 2010, 19:00:54
Да уж, супер актер! С днюхой его! ^_^
Цитата: ramon_666 від 17 Січень 2010, 15:12:21
Присоединяюсь!

LIK

поздравляю c Днем Рождения, самого главного флудильщика - SiN

желаю всего самого лучшего - но самое главное это крепкого здоровья, чтобы удача не покидала, и много денег.....

Кто-то ищет выход, кто-то ищет клад, Кто-то любит бабки, а кто-то автомат.
А кто-то бежит, а кто-то стреляет, Кто-то находит, а кто-то теряет.

ramon_666

Цитата: LIK від 08 Лютий 2010, 08:23:30

желаю всего самого лучшего - но самое главное это крепкого здоровья, чтобы удача не покидала, и много денег.....
+666
Время - не деньги, время - песок!..

pelik911™

Tranceliker

Ну і щоб щастя ти відчував без грошей.. Вітаю! :)
Господь не помиляється

Hryak

Папашу флудилки, грех не поздравить ;D

Klaxonn

Цитата: Tranceliker від 08 Лютий 2010, 16:42:20
Ну і щоб щастя ти відчував без грошей.. Вітаю! :)
Это не хорошо звучит. :D

Miron_Y

SiN, с Днём рождения!
Здоровья, удачи и больше времени для любимых увлечений!

фред

SiN, С ДНЮХОЙ!!!
презент от меня:
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

¯\_(ツ)_/¯

Гордон

Син, с Днюхой! Желаю всего наилучшего и побольше флуда во Флудилке!
i7-10700-32Gb-RTX4070 Ti Super

N17

SliCk

Цитата: LIK від 08 Лютий 2010, 08:23:30

+1  присоединяюсь
Алкоголь - это анестезия, позволяющая перенести операцию под названием жизнь ^^

Lexusiw

S!N, с Днём Рождения! Желаем всего самого-самого лучшего! :)

S!N

Всем огромное СПАСИБО за поздравления!  :%)
High tech. Low life.

rayven

Всех, кто относится к празднику 23 февраля, поздравляю:

Желаю Вам мира и дней самых ясных,
Друзей, чтоб достойных, подруг безотказных,
Начальников умных, врагов самых разных:
Но лучше ослабленных и безопасных.
Машин – иномарок, соседей нормальных,
Компьютеров мощных, знакомств виртуальных,
Проблем лишь условных, успехов реальных,
Задачек несложных, но сплошь актуальных.
Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

Garfield

А так же поздравляем Богдана с 17-летеем :)

graved1gger

Цитата: Garfield від 23 Лютий 2010, 11:18:38
А так же поздравляем Богдана с 17-летеем :)
ага, вот и я о чем...
и желаем перестать посылать меня нацензурий! :'(
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Lexusiw

N17

graved1gger

Цитата: Lexusiw від 23 Лютий 2010, 14:00:36
Всех с 23 февраля!
Цитата: Nikolay17 від 23 Лютий 2010, 16:16:50
Присоединяюсь.
отсоендиняюсь  :P

хотя развешо можно всех поздравить с днюхой богдана, но он пошлет меня нацензуру :'(
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Tranceliker

23 лютого - радянсько-російське свято.. При чому тут ми? Може ще день незалежності росії святкувати?? ;D
Господь не помиляється

graved1gger

Цитата: Tranceliker від 24 Лютий 2010, 10:27:54При чому тут ми?
ну как, вот на форуме было 3 или 4 именинника  ;)

Tranceliker

Та будь-ласка.. Вітайте поіменно.. А
ЦитатаВсех с 23 февраля!
в окрему тему в ізоляторі нехай-би кричали.. :)
Господь не помиляється

graved1gger

Цитата: Tranceliker від 24 Лютий 2010, 10:44:42Вітайте поіменно
шо значит "витайте"? я поздравлял тут кого-то, кроме богдана с 23м? шо за предъявы?

Tranceliker

Я тобі?  :)

прекращаем оффтоп
Господь не помиляється

pelik911™

Цитата: Tranceliker від 24 Лютий 2010, 10:27:54
23 лютого - радянсько-російське свято.. При чому тут ми? Може ще день незалежності росії святкувати?? ;D
Мой отец служил в Советской армии, дед воевал за СССР, в котором, кстати, мы родились. Почему бы и не отпразновать? Даже если у тебя хроническая русофобия и воинствующий национализм, то это не повод засирать ветку нездоровой философией

Tranceliker

Засирають параші. А я повідомлення написав. І нехай святкують 23 лютого наші батьки, які мають пряме відношення, та ми ніякого відношення до нього не маємо. Нехай я ще одни мінус отримаю, але зарди вас же. В 1999році Кучма підписав наказ про заходи щодо святкування 23 лютого як день захисника вітчизни. Чому? За багаточисленними проханнями. Цікаво, хто ж там прохав? От в росії 23 лютого - день великої битви із, здається німцями, 1918 року. А в Україні ніхто ніколи не вигравав великих битв? Якщо ви таких не знаєте, то згадайте хоча б поразки. Бій під крутами. 300 студентів протистоять 2500 більшовикам. 3дні. Хіба не привід для пишання і приклад для молоді? Яка тільки пиво і по-українськи навіть пів-години говорити не можуть.. А СРСР - самі репресії, голодомор, приниження людини. Рабство.
Господь не помиляється

ManDrake

Цитата: Tranceliker від 24 Лютий 2010, 13:15:22
Засирають параші. А я повідомлення написав. І нехай святкують 23 лютого наші батьки, які мають пряме відношення, та ми ніякого відношення до нього не маємо. Нехай я ще одни мінус отримаю, але зарди вас же. В 1999році Кучма підписав наказ про заходи щодо святкування 23 лютого як день захисника вітчизни. Чому? За багаточисленними проханнями. Цікаво, хто ж там прохав? От в росії 23 лютого - день великої битви із, здається німцями, 1918 року. А в Україні ніхто ніколи не вигравав великих битв? Якщо ви таких не знаєте, то згадайте хоча б поразки. Бій під крутами. 300 студентів протистоять 2500 більшовикам. 3дні. Хіба не привід для пишання і приклад для молоді? Яка тільки пиво і по-українськи навіть пів-години говорити не можуть.. А СРСР - самі репресії, голодомор, приниження людини. Рабство.
Пройшло рівно два роки з часу створення теми (до речі чим не привід привітати ДПК-шників із цією подією?), як думаєш чому "бандерівець", західняк з діда-прадіда, родина якого пережила немало бід за радянського режиму започаткував цю тему? Якщо тебе це дійсно зацікавить прочитай перший пост УВАЖНО! Доречі тоді ситуація була аналогічною, тему намагались перетворити в срач, але дякуючи спільним зусиллям модераторів та користувачів форуму, вона була припинена. Ми відповідаємо за тих, кого обирали і хочемо чи ні, але 23 число державне свято, мені це може подобатись, чи не подобатись, але принаймні із поваги до старшого покоління, котре його святкувало пів життя я готовий із цим миритись. І 8 березня, "їхній", "жіночий день" був активно розпропагований саме в радянські часи і до приходу радянської влади взагалі не святкувався, може скажемо жінкам нехай забудуть про подарунки, бо це свято спадщина старого режиму? Знак запитання в кінці реченя - не привід на це запитання відповідати (принаймні не тут), оскільки:
Цитата: Tranceliker від 24 Лютий 2010, 10:44:42
Та будь-ласка.. Вітайте поіменно.. А  в окрему тему в ізоляторі нехай-би кричали.. :)
Аналогічно - стосовно обговорення треба-нетреба святкувати 23 число, ласкаво просимо в ізолятор, повторюю, ще раз уважно прочитай перший пост та назву теми.

З. І. Вітаю всіх іменинників, бажаю всього найкращого, і щоб у вашому житті якомога менше траплялось непорозумінь та проблем.
- В чому правда, брат?
- Правда в тому, що немає ніякої ложки.

Ivanko1

Сегодня наш главный Wunderkinder Форума ДПК будет обмывать свой новенький пасспорт!!!

Ведь ему сегодня исполняется 16 лет!!!
Встречайте!

Миша Воронич!!!!!

Так же свой День Рождения сегодня отмечают

drapchik (23)

Mr.Maddog (31)

Наши поздравления Именинникам!!!!!

MishaM

Дякую за привітання! :)

Garfield

Миха

Міша Воронич, поздравляю с днюхой!
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

Pathfinder

Міша Воронич з днем народження. Велику кількість веселих миттєвостей, та якнайменьше сумних.
Даунхаус - это не фильм, это - страна находящаяся в географическом центре Европы.

Antivirus

Мішаня, з 16 річчям тебе! Я не знаю чого тобі побажати, і говорити гарно теж не дуже вмію, але прийми мої привітання!
ПС Яка остання цифра в паспорті?

MishaM

Всім дякую за привітання :)
Цитата: Antivirus від 26 Лютий 2010, 17:01:33
ПС Яка остання цифра в паспорті?
Ще нема паспорту.

DMX

Міша, бажаю тобі веселого, довгого та щасливого життя, радості і нових відкриттів!!! :)
Position Of Power

MishaM

Ndakota

Миша с ДР тебя! Всего тебе наилучшего и чего только душа пожелает!
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Hryak

Ого какие люди "наступили" на ДР :o Меня вчера не было, поэтому догоняю сейчас.

Міша Воронич,  тебе желаю много "железа"  хорошего и дорогого, чтобы гналось и не горело ;) :D

MishaM

Гордон

Поздравляю всех с 23 февраля прошедшим, а также с прошедшими Днюхами ВСЕХ!
i7-10700-32Gb-RTX4070 Ti Super

graved1gger

днюха у Транслайкера? о_О ну что же, поздравляю и желаю меньше быть фанатиком, или хотя бы научиться этот фанатизм контролировать и  так же слегка повысить качество "советов"

Добавлено: 04 Березень 2010, 12:24:21

и чуть не забыл, чуть поменьше "дывакуватости"

Добавлено: 04 Березень 2010, 12:42:40

собсно в тему еще и демотиватор:

так, вот, чтоб тебе фанатизм меньше сносил голову)