Доска поздравлений

Автор ricardo, 23 Лютий 2008, 21:30:47

Попередня тема - Наступна тема

Volan

Пеликаша! С Днем Рождения!
Надежных друзей, счастливых моментов, любимой половинки, удивительных встреч))))
Всего тебе самого!

Sanьka

Пелик с днюхой ;)
Цитата: Mr_Volan від 21 Вересень 2012, 19:36:10Надежных друзей, счастливых моментов, любимой половинки, удивительных встреч))))Всего тебе самого!
+1
Главный эксперт во всем!!!

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

DMX

Position Of Power

WEBLegolas

Цитата: Sanьka від 21 Вересень 2012, 19:46:37С Днем Рождения!
Цитата: GA-EV3 від 21 Вересень 2012, 20:18:07pelik911™
Приєднуюсь до всіх побажань та додам:
частіше на форумі бувай, частіше проводь час з друзями, частіше розважайся.Але завжди поводь себе гідно й завжди будь здоровим.

WEBLegolas

Катарина Сергій  З Днем Народження Тебе!
Всього найкращого у особистому житті, багато міцного здоров'я, найкращих друзів поряд та здоров'я близьким тобі людям.
А ще надійних комплектуючих, які навіть якщо відійдуть у кращий світ-ти їх зумієш повернути і щоб комплектуючі розганялись найкраще  та блока живлення завжди хватало. Файних написаних програм, швидких інтернетів та незабутніх рейвів під улюблену музику.

SilverK

Цитата: WEBLegolas від 22 Вересень 2012, 11:36:05
Катарина Сергій  З Днем Народження Тебе!
Всього найкращого у особистому житті, багато міцного здоров'я, найкращих друзів поряд та здоров'я близьким тобі людям.
А ще надійних комплектуючих, які навіть якщо відійдуть у кращий світ-ти їх зумієш повернути і щоб комплектуючі розганялись найкраще  та блока живлення завжди хватало. Файних написаних програм, швидких інтернетів та незабутніх рейвів під улюблену музику.

Дякую, мужик... приємно... тобі також всього найкращого :) :)

DMX

Сергію!

Незабутніх вражень, щасливих подій,
Здійснення задумів, втілення мрій!
Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє,
Справджуються завжди заповітні мрії.
Хай палають в серці почуття високі,
А доля дарує повні щастям роки.
Position Of Power

SilverK

Дякую!!!!!

Капець... ще ранок, а мене вже поздоровленнями закидали.... Дуже дякую. :)

Scorpion2

Главное из Катарини не превратись в Катерину, а в остальном удачи. ;)

SilverK

Цитата: Scorpion2 від 22 Вересень 2012, 12:06:22
Главное из Катарини не превратись в Катерину, а в остальном удачи. ;)
Тоже правильно :) Дякую.

GA-EV3

dezmond

Цитата: GA-EV3 від 22 Вересень 2012, 13:10:19Сергію, хай щастить!
Цитата: DMX від 22 Вересень 2012, 11:58:36Незабутніх вражень, щасливих подій,
Здійснення задумів, втілення мрій!
Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє,
Справджуються завжди заповітні мрії.
 Хай палають в серці почуття високі,
А доля дарує повні щастям роки.
Цитата: WEBLegolas від 22 Вересень 2012, 11:36:05Всього найкращого у особистому житті, багато міцного здоров'я, найкращих друзів поряд та здоров'я близьким тобі людям.
Приєднуюся, всього найкращого.

Sanьka

Катарина Сергій поздравляю с днем рождения !!!

SilverK

Дякую, мужики... дякую, що не забуваєте :)

White Cat

Спасибо большое, друзья! Спасибо, что не забыли ещё, очень приятно! Извините, что так поздно, просто праздновал, потом работа... Только кто не в курсе, почему я немного не такой - это тоже я, только другая учётка :)

WEBLegolas

Edd.Dragon З Днем Народження тебе!
Успіхів у професійні діяльності та щастя у особистому. Грошей щоб не турбуватись про них та вірних друзів поряд. Кохану людину поруч та взаєморозуміння з нею. Щоб ти завжди розвивався та дізнавався щось нове та цікаве для тебе у цьому світі й ніколи не втрачав здатність дивуватись, приємно дивуватись.
А ще комп'ютерного й технічного добробуту  та щастя!

Edd.Dragon

Спасибо!

И Пелика с Сергеем с прошедшим!
Совсем запамятовал ))

Scorpion2

Величайшему форумскому философу и критику Эдду Драгоновичу, мои поздравления и наилучшие пожелания в День Рождения(вылупливания из яйца)! Пусть удача преследует тебя с упорством маньяка во всех твоих начинаниях, а крепкое здоровье позволит дожить до возраста дракона в расцвете лет, ну где-то 1000-1500 лет. :)

DMX

Position Of Power

SilverK

Приєднуюся до поздоровлень "Елітного" Еда! Всього найкращого, успіхів в роботі, житті і всього того, що, можливо, забудуть побажати... Вітаю! :)

GA-EV3

Miron_Y

Edd.Dragon
Поздравляю с Днем Рождения!
Здоровья и благополучия!
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Edd.Dragon

Спасибо за поздравления ))

Miron_Y, в мемориз  ;D
Еще одна:

Sanьka

Едд поздравляю с Днем рождения!

Hryak

Ахренеть. Ещё одно чудо флудилки (да что там флудилки, всего форума) празднует свой очередной...
Поздравляю
Поменьше свинства - побольше свинины

Edd.Dragon

Цитата: Hryak від 27 Вересень 2012, 15:46:29
Анатомия Дракона
А где писялокакало и урчало?  :%)

Hryak

Цитата: Edd.Dragon від 27 Вересень 2012, 15:48:19
А где писялокакало и урчало?  :%)
Не знаю. Не я рисовал, не меня и спрашивать :D

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Factiosus

Эдд, С днём рождения!!!
i7-7700K\Zalman CNPS10X Optima\MSI Z270 Krait Gaming\MSI GTX 1080 Ti GAMING X\2X8 Patriot Viper 4\SSD Kingston SUV400\HDD Seagate Barracuda ST1000+Toshiba HDWD110\Razer BlackWidow Ultimate\Razer Abyssus Mirror\LG 24UD58 24"\Be Quite Pure Power L8 CM 730 W

Volan

Эдд, с Днем Рождения!
Счастья, любви, удач, везения, верный друзей)))

Dmytro

Всех с Международным днем диареи!
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Sanьka

Поздравляю самого диарейного завсегдатая флудилки Дмытра с Днем рождения и желаю ему поскорее найти ДЕВУШКУ!!!
;)

WEBLegolas

Цитата: Sanьka від 05 Жовтень 2012, 20:50:10
Поздравляю самого диарейного завсегдатая флудилки Дмытра с Днем рождения и желаю ему поскорее найти ДЕВУШКУ!!!
;)
Приєднуюсь до слів Саньки!

Volan

С Днем! Побольше клизм огромных, и жоп податливых, и воды кристально чистой!

Hryak

У Дмытра днюха? Ну, в таком случае побед в шмахатных турнирах!
Ктулху фтанг! :D

Dmytro

Вот Хряк шарит, а ты, Санька, нет.

Только не фхтанг, а фхтагн.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

GA-EV3

dezmond

Цитата: GA-EV3 від 12 Жовтень 2012, 18:38:04LoRDEP, хай щастить!
Приєднуюсь, всього найкращого!

WEBLegolas

LoRDEP З Днем Народження Тебе! Щоб небезпека в твоєму житті траплялась лише у комп'ютерних іграх по ту сторону монітору. А у житті було б місце тільки для хорошого! Більше часу для ігор та ще більше на друзів і родину!

Hryak

LoRDEP! Чтобы был долго тут и радовал нас своими "сказками" про железо :D

Scorpion2

LoRDEP! Мои поздравления! Пиши больше отзывов! А в качестве подарка - плюсану тебя в Хотлайне. :)

W. Z. Vulso

LoRDEP С днем рождения тебя и всего тебе наилучшего :).

SilverK

LoRDEP... десь я про нього чув... а то це ж старожил форуму!! :D ;D
Вітаю з Днюхою. Всього тобі найкращого, успіхів в житті, роботі і завершення початих справ!

Volan

Лордеп! чтобы все в жизни складывалось! и не только с железом ;)

Scorpion2

Миха! Вот и пришел твой день! И хотя он выпал на понедельник в этом свои плюсы. Как неделю начнёшь, так она и пройдёт. Хорошо отпраздновать и запастись здоровьем и удачей ещё лет на 60. С Днём Рождения!           

WEBLegolas

Миха З Днем народження! Цілого життя щастя. Вічних миттєвостей кохання,безперервно світлої лінії життя, успіхів увесь час! Всього найкращого тобі! 

Sanьka

Миха поздравляю с Днем рождения, побольше тебе хороших людей на жизненном пути и поменьше неадекватов ;)

DMX

LoRDEP, вітаю з минулим, Миха, з сьогоднішнім  Днем Народження! Бажаю добра, здоровя, щастя, успіхів у житті та миру й злагоди в сімї.
Position Of Power