Милан или Манчестер Юнайтед

Автор Globe, 23 Лютий 2008, 21:52:55

Попередня тема - Наступна тема

Кто лучше?

Манчестер Юнайтед
10 (41.7%)
Милан
8 (33.3%)
обе нравяться
0 (0%)
обе не нравяться
3 (12.5%)
мне все равно
3 (12.5%)
не знаю
0 (0%)

Всього голосів: 24

Globe

итак.давайте наконец узнаем кот лучше?
я считаю-Манчестер Юнайтед!
теперь ваши мнения
Top Gear.........the best TV show for sure!

DadDy_DRG

KJIuM

Из этих двух - Милан!  ;)
Может все клубы Европы по парам разобъем и темы по создаем.  :-\
Жить - значит мыслить.
                             Марк Туллий Цицерон

Globe

ну кто хочет пусть создает,а я эту тему создал потому,что на мой взгляд МЮ и Милан два не только европейских но и мировых лидера
Top Gear.........the best TV show for sure!

Dronic

МЮ краще,це моя думка,поперше ця команда показує неймовірний футбол у всіх чемпіонатах,подруге в неї класний склад який не буде зникати через 1-2 роки як в Мілана.Дуже досвідчений тренер МЮ також +.Манчестер показує результативний , красивий футбол , Червоні Дияволи часто радують своїх фанатів розгромними рахунками.А МЮ програв йому тому що Мілан весь основний склад ставив в ЛЧ і саме на цьому ставив акцент,а МЮ боровся у всіх чемпіонатах як  АПЛ і ЛЧ... 8) в осьтаньому не повезло і за маленьких проблем захисту... :'(
The purpose of music - to touch the hurt!

r3

Сейчас здесь война начнется.

demonF1

Для меня "Манчестер Юнайтед" лучше, давно болею за эту команду, а "Милан"... Не нравятся они мне. Вообще почти все итальянцы мне не по душе.

P.S. Не многовато ли мягких знаков в вариантах?:)

Корсар II

Мілан чемпіон.  8)

Dronic

Ну все часи Мілана минули,продули Арсеналу.МЮ виграє з легкістю у Арсенала 4-0 а Арсенал виграв у Мілана 2-0, висновкі робіть самі. ;D
The purpose of music - to touch the hurt!

Sir_Lanselot

Цитата: Dronic від 05 Березень 2008, 17:23:26
Ну все часи Мілана минули,продули Арсеналу.МЮ виграє з легкістю у Арсенала 4-0 а Арсенал виграв у Мілана 2-0, висновкі робіть самі. ;D
Цікава логіка. Якби все так робилось, то навіщо взагалі дивитьсь футбол?
В оцікуванні дива.....

Корсар II

Хлопці м'яч круглий і перемогти може люба команда. Це доказав Арсенал коли переміг Мілан 2:0. І не говоріть, що МЮ перемагаз Арсенал із рахунком 4:0. Це не Англія. Це ЛЧ і тут бувають різні дива. Доживем побачим. Якщо МЮ зустрінеться із Арсеналом хто виграє.

Yarya UA

Werty

Core 2 Duo E6750/MB ASUS P5K/GPU:GeForce 8600GT 512Mb/256bit /HDD Samsung 250 Gb/RAM:1Gbx2 Goodram/Case:A+ monolize midi tower

Ellington

Milan!
Ненавижу Манчестер(ИМХО) из Англии нравится только Ливерпуль :P
CPU:AMD Semron 3000-1800@2400Мhz/MB:ASRock K8NF6G-VSTA/RAM:1 Gb DDR 400/HDD:2x80 Gb Seagate+40 Gb IBM/GPU:Sapphire Radeon X1800 GTO/Case:AeroCool M40-300W