Найбільша (весела) дурниця яку ви зробили в своєму житті

Автор Romko, 02 Березень 2008, 16:24:31

Попередня тема - Наступна тема

Romko

Найбільша (весела) дурниця яку ви зробили в своєму житті(не повязана з комп'ютерною технікою)
Якщо почнеш сперечатися з ідіотом,ти опустишся до його рівня,де він задавить тебе своїм досвідом.

Mils

٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶

Nikolai

If you do what you have always done, you'll get what you have always got

IDENI

Нажмите на кнопку "плюс" над моим аватаром плиз.

Romko

Це не дурниця!!! Я наприклад від одного "дядька" літровим пивом по голові не получив церез те, що коли він виходив з ліфта я вмстрибнув з-за кута з криком:"сумочку і гроші"(я думав що в ліфті їде моя мама) :D
Якщо почнеш сперечатися з ідіотом,ти опустишся до його рівня,де він задавить тебе своїм досвідом.

pelik911™

Цитата: Romko від 10 Березень 2008, 15:10:36
Це не дурниця!!! Я наприклад від одного "дядька" літровим пивом по голові не получив церез те, що коли він виходив з ліфта я вмстрибнув з-за кута з криком:"сумочку і гроші"(я думав що в ліфті їде моя мама) :D
Ты счастливый человек, если это самая большая глупость. Сейчас на фоне не смешных глупостей о смешном даже чёт не припоню...  :'(

Static-X

Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

Nikolai

If you do what you have always done, you'll get what you have always got