Графіті

Автор Joy32, 11 Квітень 2008, 15:09:27

Попередня тема - Наступна тема

Joy32

Хто з нас райте ?Повивішуйте свої роботи,якщо є Мої малюнки  червня 2007.
"Right bastards,POLICE SHIT!!!!!"
...........the Exploited

NoRT

Круто, чувак! Нажаль, не можу запостити свої роботи... Немає нічого пристойного  :D Ось тільки стікери є...

[вложение удалено ради получения свободного места]
Модератор такой же человек, как и все остальные, только он об этом не знает.

Nikolai

If you do what you have always done, you'll get what you have always got

dojik

Я сам, нет, но мой двоюродный брат по городу самый знатный художник, как зайдет, я с его телефона тоже фотки выложу, можно? Права, заходит он нечасто. Очень нечасто... :(

Globe

Top Gear.........the best TV show for sure!

Joy32

Ще одна моя робота
...........the Exploited

AK-47

руки бы поотбивать >:(
We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy... it is unworthy of the gift of life...

Joy32

Цитата: AK-47 від 12 Квітень 2008, 15:05:35
руки бы поотбивать >:(
Це легально довелось 3 неділі дозволу з жека чикати
...........the Exploited

firefire

как ЖЕК можно такое разрешать?! Я бы и ЖЕКу руки поотбивал >:( .

Dronic

Цитата: firefire від 12 Квітень 2008, 16:14:02
как ЖЕК можно такое разрешать?! Я бы и ЖЕКу руки поотбивал >:( .
біля мого дому в 2 рази більше і центр міста. Дозволили також. ;D
The purpose of music - to touch the hurt!

Static-X

Чего вы так разошлись?!
Нарисовали на стене, так нарисовали.
Подумайте логически, вам дай в руки балончики и чистую стену, неужели не возникнет желания оставить на ней автограф, или какой нибуть рисуночек (в том числе и меня касается)?
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

Vader066

Joy32 адресок можна схожу подивлюсь вживу
Наглость его не имела предела, производной и не выражалась через элементарные функции.

Dronic

Цитата: Vader066 від 12 Квітень 2008, 16:53:58
Joy32 адресок можна схожу подивлюсь вживу
з Луцька?
The purpose of music - to touch the hurt!

Bismark

Цитата: Static-X від 12 Квітень 2008, 16:27:36
Чего вы так разошлись?!
Нарисовали на стене, так нарисовали.
Подумайте логически, вам дай в руки балончики и чистую стену, неужели не возникнет желания оставить на ней автограф, или какой нибуть рисуночек (в том числе и меня касается)?
Дивлячись який це автограф.
Графіті - це мистецтво, яким володіють справжні художники. А ті, хто просто малюють якісь коряві літери - то просто невдахи, які вважають свої каракулі нормальним графіті, хоча насправді нічого намалювати не можуть.

Vader066

Наглость его не имела предела, производной и не выражалась через элементарные функции.

Joy32

Тоді  вул.8 березня в дворі девяти поверхового будинку.
...........the Exploited

Vader066

Цитата: Bismark від 12 Квітень 2008, 16:59:03
Дивлячись який це автограф.
Графіті - це мистецтво, яким володіють справжні художники. А ті, хто просто малюють якісь коряві літери - то просто невдахи, які вважають свої каракулі нормальним графіті, хоча насправді нічого намалювати не можуть.
І вбиває те що ці каракулі скрізь де не глянь
Цитата: Joy32 від 12 Квітень 2008, 17:05:14
Тоді  вул.8 березня в дворі девяти поверхового будинку.
Зайду колись

NoRT

Народ, все начинают с каракуль! Ведь учится где-то надо! Ну не на бумаге же! Вот и учатся! И за это не надо руки отрывать, это исскуство. Попробуйте сами такое нарисовать! Респект райтерам!

Joy32

Ну а це мого знайомого
...........the Exploited

Bismark

Цитата: NoRT від 12 Квітень 2008, 18:13:23
Народ, все начинают с каракуль! Ведь учится где-то надо! Ну не на бумаге же! Вот и учатся! И за это не надо руки отрывать, это исскуство. Попробуйте сами такое нарисовать! Респект райтерам!
Нехай тренуються на папері, або на стінах у себе вдома! >:(
За каракулі на вулиці треба руки відривати! >:(

NoRT

Ты не понимаешь... Бумага и карандаш это не то же самое, что стена и баллон. Поверь мне, я же тоже райтер... Да, каракули раздражают... Но ведь мы не в силах что-то изменить...

nols

Так це мистецтво, але <cencored> всюди тежити <cencored>

Попрошу не выражаться.

Bismark

Цитата: NoRT від 12 Квітень 2008, 21:43:18
Ты не понимаешь... Бумага и карандаш это не то же самое, что стена и баллон. Поверь мне, я же тоже райтер... Да, каракули раздражают... Но ведь мы не в силах что-то изменить...
Вдома теж є стіни - ніхто не забороняє малювати у себе в квартирі.

Edd.Dragon

Цитата: Bismark від 12 Квітень 2008, 23:52:14
Вдома теж є стіни - ніхто не забороняє малювати у себе в квартирі.
Где видел писателя, который пишет чисто для себя?

Bismark

Цитата: edd_k від 13 Квітень 2008, 00:05:34
Где видел писателя, который пишет чисто для себя?
Я ж не кажу розмальовувати стіну для себе. Хай тренуються у себе вдома, а на вулицю виходять лише тоді, коли будуть здатні намалювати дійсно щось гарне, а не тупі каракулі.

Lagovas

Я если чесно тоже не любитель граффити, если уж красиво нарисовано, то да. А просто свои ники писать тупо. Народ, все кто этим интересуются, приезжайте в Киев и пройдитесь по берегу Днепра с правой стороны с Метро Днепро, там пару километров разрисовано.

sam_fisher

Попросили ж,на форумі викладувати ТІЛЬКИ thumbnails!
До каракуль на стінах відношусь негативно.
Если руки золотые - неважно откуда они растут

nols

Цитата: nols від 12 Квітень 2008, 23:40:55
Так це мистецтво, але <cencored> всюди тежити <cencored>

Попрошу не выражаться.
Вибачаюсь.
Я проти графіті не маю нічого проти, брат райтер, і я якщо чесно з ним пару раз малював ;). Але мене бісить коли тежать для кількості ане для красоти.

Joy32

Згоден тегатись треба після вдалого бомбінга остаткама краскі в балоні!!! 8)
...........the Exploited

Joy32

...........the Exploited

Globe

таке графіті за 2 хв.? :o ого!!!! майстри!!!! +1
Top Gear.........the best TV show for sure!

Static-X

я немного не пойму, это же метро, он же высадил\набрал людей и уехал, а там он ждет пару минут, какбудто все свои за "рулем".
Или они "стоп кран" дергают? Это же штрафуется, и их сразу же б на выходе повязали б.
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

IK91

Я еще не вехал что том полицай в конце видео ходил и лишь смотрел как они рисуют на вагоне.
Звонишь мэру в офис, и он высвечивает сигнал в небе, в виде <мораль не позволяет>.

Joy32

Що ви хочите 20 райтерів 3-4 мінта
...........the Exploited

meΛkuu

Юрец

Цитата: Joy32 від 12 Квітень 2008, 14:52:34
Ще одна моя робота
"Молодець" хлопче ;D,непоганий початок.На перед запам"ятай це:перед малюванням треба зробити набросок на стiнцi крейдою або чорною краскою для взуття,а потiм просто обводиш усе аерозолью.Також можна взяти тонку капу для балона щоб робити наброски.Не слiд було засоряти сторiнки форуму дитячими малюнками.