Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: Sanьka від 14 Вересень 2022, 19:28:54Плеер казав до працюэ на кацапів і отримує рублями.
Після звільнення він може піти на зону як колаборант.
Головне що би без конфіскації.... Саундбара.
шо за маразм?))
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

finalplayer

Цитата: Sanьka від 14 Вересень 2022, 19:28:54Плеер казав до працюэ на кацапів і отримує рублями.
Після звільнення він може піти на зону як колаборант.
Головне що би без конфіскації.... Саундбара.
прекрати писать бред

OzzyZig

Санука лохпідр.

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: Sanьka від 14 Вересень 2022, 19:28:54Ув. finalplayer, прошу простить меня за клевету, бес попутал, Путин приснился, доллар вырос ещё на одну гривну. Больше не буду.
Санука, не так треба звільняти фіналпа від саундбара, не так...
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Mantikor

Цитата: graved1gger від 29 Серпень 2022, 00:16:09На цей навіть не дивився,  бо він маленький. Невже він не люфтить і не хитається якщо хитати вздовж?

Проти ікеі одразу це стільниці з лайна і палок картона.
В них там норм розміру тіки якийсь типу геймерський є (хоча геймерським його робить сітка для кабелів). Але він тупо дрищавий і в оглядах чомусь жоден оглядач не хоче його взяти і тупо "я твой стол нага шатал"
Там був на той час такий самий тільки більший(зараз продаються моделі BEKANT та TROTTEN, обидва 160х80, є кутові). І ні, він не хитається і не люфтить, там каркас з товстого металу і багато болтів, стоїть надійно вже рік. Стільниця поки також виглядає як нова, хоча я спочатку також переживав за її якість. Можна купити сам каркас, а стільницю собі окремо зробити, на щастя стільницю можна багато де замовити.

Цитата: Mantikor від 23 Липень 2022, 15:04:10Помітив що Хотлайн роздає термокружки і парасолі за бонусні бали, можливо хтось не знав.
Прийшла мені термокружка з бракованим написом Hotline (останні 2 букви наїжджають одна на одну), але це не критично. Ймовірно десь на аліекспресі замовляють.

graved1gger

ой, не вірю шо не хитається) я б похитав)
а стільниця ну мабуть ок, якщо ноги не затискати

Edd.Dragon

если чо, сегодня с утра эфир больше не майнится

майнеры попробуют вернуться на бесполезный эфир классик, но в целом это уже не  орт для них. на эфире основаны все лохотроны, включая НФТ. За счет чего были огромные обороты, генерирующие комиссию за майнинг. На устаревшем говне движняка нет

Edd.Dragon

вчера впервые увидел изнутри брендовый Дэлл. Вот это они заморочились. Там буквально каждый сантиметр с какой-то задумкой. Задвижки, пружинки, зажимы. Даже датчик открытого корпуса. На морде только павер, ресет сзади на блоке питания. Зато рубильника на БП нет... Весит - как гроб вместе с покойником!

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Edd.Dragon

А еще обновил рекорд потребления оперативки в десятке с Эсетом вместо Дефендера: 1.1-1.2 Гб

Разумеется на старом железе без дискретки (G410 чипсет)

finalplayer

В деле накопился слой благородной пыли

finalplayer

в hwinfo можно вывести в ОСД наименование датчика? А то значения есть, а какой это вентилятор - не помню.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 15 Вересень 2022, 19:23:22если чо, сегодня с утра эфир больше не майнится

майнеры попробуют вернуться на бесполезный эфир классик, но в целом это уже не  орт для них. на эфире основаны все лохотроны, включая НФТ. За счет чего были огромные обороты, генерирующие комиссию за майнинг. На устаревшем говне движняка нет
Та роздують якийсь шіткоїн і все по колу)

Vlad1

«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Sanьka

А навіщо мене банили  ???
Ваша поведінка мені не зрозуміла. Поводьте себе трішки адекватніше  :P
Главный эксперт во всем!!!

Vlad1

Вчені дізналися, як тихоходи можуть пережити зневоднення

У Південній Кореї вченим вдалося зробити значний крок до стійких реакцій ядерного синтезу

Міноборони США створює з ракетними компаніями проєкт надшвидкої доставки вантажів по всьому світу

У Пентагоні стверджують, що всі відео НЛО засекречені, а їх оприлюднення зашкодить нацбезпеці

Мінус 100 одиниць техніки за день. Найбільші щоденні втрати російської армії з початку вторгнення

Як буде виглядати завод Baykar в Україні. Плюс можливий зовнішній вигляд БПЛА Bayraktar TB4

Вчені виявили мутації у ДНК клітин астронавтів

Китайські вчені заявили, що знайшли новий мінерал у зразках пилу з Місяця

Forbes: визволено 9 000 кв. км, знищено техніки РФ на $670 млн

Вчені дослідили, що пластик може призвести до ожиріння

Компанія Google запускає секретний телекомунікаційний стартап під назвою Aalyria

Українські астрономи пишуть, що бачили над Києвом безліч НЛО

Україна приєднається до зони вільного роумінгу ЄС

Rheinmetall хоче продати Україні 16 БМП Marder, але уряд Німеччини знову не дозволяє

Прийнятий законопроєкт №7487 значно спрощує роботу операторам мобільного зв'язку та інтернет-провайдерам

ЗСУ захопили перший танк T-62 – Росія жене на війну металобрухт

Винахідник хоче розмістити в космосі дзеркала, щоб виробляти сонячну енергію навіть вночі

У 2030 році 10% доходів виробника тракторів John Deere складуть доходи від продажу софта

Армія США вражена ефективністю M142 HIMARS в Україні й замовляє ще 480 таких систем

У звіті про зміни клімату йдеться про те, що світ рухається до «незвіданої території знищення»

Sanьka

Блін, у нас на форумі спам-бот Vlad1 і його не банять.

OzzyZig

Цитата: Sanьka від 16 Вересень 2022, 14:27:05А навіщо мене банили  ???
Ваша поведінка мені не зрозуміла. Поводьте себе трішки адекватніше  :P

Ого, санука заговорив українською.
Нічосі

Vlad1

Цитата: Sanьka від 16 Вересень 2022, 16:23:36Блін, у нас на форумі спам-бот Vlad1 і його не банять.
Ти казковий довбойоб, а банили тебе за твою піздьож

Sanьka

Цитата: OzzyZig від 16 Вересень 2022, 18:21:17Ого, санука заговорив українською.
Нічосі
Що? Я ще в чаті почав.
І повністю перейшов на укр зі всіма своїми клієнтами.
Цитата: Vlad1 від 16 Вересень 2022, 18:54:12Ти казковий довбойоб, а банили тебе за твою піздьож
О спам- бот виявляється живий. Думав просто спам програма.
Довбойоб той хто постить різні новини в необмеженій кількості на іт форумі де живе 3.5 людини.

Vlad1

Цитата: Sanьka від 16 Вересень 2022, 19:15:36новини в необмеженій кількості на іт форумі де живе 3.5 людини
Цитата: Vlad1 від 16 Вересень 2022, 18:54:12піздьож
Кількість обмежена, людей більше десяти
Цитата: Vlad1 від 16 Вересень 2022, 18:54:12Ти казковий довбойоб

Sanьka

спамбот зламався. несіть нового  :D

Sanьka

Стоп, а то не ти той додік, що засирав і чат усілякими новинами у необмеженій кількості? Чи то інший бот  ???
Просто я не запамятовую тих кого не варто запамятовувати.

Sanьka

А що то за фігня в профілі наприклад у Оззіка "удаліть із бєлого спіска"
Я не заносив Оззіка ні в які списки, але можу видаляти.
Інших навпаки можу заносити. І що конкретно дає цей список?

Vlad1

Sanьka

Ромка , а тут є можливість додати в ЧС, що би не бачити спам деяких неадекватів?
Така опція була би дуже доречна.

aNGeL

Санука товсто накидуэ

Sanьka

Тільки разок на плеера  :-*
А той бот мені не цікавий.
Дякую що підсказав, він вже в ЧС  8)

OzzyZig

Осіннє загострення. Терміново кличте лікаря

Edd.Dragon

а шо, фіналп сюди заходив?

aNGeL

Обамка

Цитата: aNGeL від 16 Вересень 2022, 21:45:11Санука товсто накидуэ
нічого не змінюється

Xella

Ого хто прийшов :o

T1000

Хтось прийшов? :)
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

T1000

После перехода блокчейна Ethereum на алгоритм Proof-of-Stake, произошедшего в рамках события The Merge, майнинг этой криптовалюты на видеокартах стал невозможен. А спустя сутки после события катастрофически упала и доходность добычи других альткоинов — майнинг перестал приносить доход практически полностью.

В результате The Merge у майнеров, которые были заняты добычей Ethereum, высвободилось гигантское количество видеокарт. Ещё несколько дней назад хешрейт сети Ethereum составлял 900 Тхеш/с, что эквивалентно 9,5 млн видеокарт уровня RTX 3080 или 20 млн видеокарт среднего уровня. Теперь же майнерам приходится искать другое применение этим ускорителям.
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Vlad1

Vlad1

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 15 Вересень 2022, 19:29:54вчера впервые увидел изнутри брендовый Дэлл. Вот это они заморочились. Там буквально каждый сантиметр с какой-то задумкой. Задвижки, пружинки, зажимы. Даже датчик открытого корпуса. На морде только павер, ресет сзади на блоке питания. Зато рубильника на БП нет... Весит - как гроб вместе с покойником!

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Едд!! Це ти часом не мій офісний комп розібрав? Бо в нас такі чи схожі делли.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 17 Вересень 2022, 23:25:01Едд!! Це ти часом не мій офісний комп розібрав? Бо в нас такі чи схожі делли.
не твій  :D

OzzyZig

Цитата: graved1gger від 17 Вересень 2022, 23:25:01Едд!! Це ти часом не мій офісний комп розібрав? Бо в нас такі чи схожі делли.
то з сусіднього столу

OzzyZig

Усім доброго гарного ранку.

T1000

aNGeL

Нажерся молодих горіхів)

Г О Ш А

Цитата: aNGeL від 18 Вересень 2022, 16:42:15Нажерся молодих горіхів)
тепер пальці будуть коричневі як у дідугана що самосад з піонерських років смалить )
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Vlad1

фред

что эти самки делают! дуют на посадки между Марьинкой и Донецком, мы на взводе, они там окапываются, разворачивают минометы и лупят по Донецку до тех пор пока мы их не накроем! на каналах Донецка каждый день инфа о о пачке новых прилетов...
как этих смертников назвать?
при чем никто живой обратно не возвращается, все там и ложаться! там уже тремя слоями вся посадка остатки этих расчетов размазана а новые приходят, отодвигают трупы, устанавливают минометы, лупят и ложаться рядом! это че вообще?
¯\_(ツ)_/¯

фред

почему я снова захотел поставить фолыч 2 на андроид?
¯\_(ツ)_/¯

Edd.Dragon

Цитата: фред від 18 Вересень 2022, 23:27:07это че вообще?
Фред, у вас там как силы? В 93-ей говорят, уже выдохлись все, ротации не обещают, некоторые пишут рапорты под угрозой последующих неприятностей, бо не можуть уже