Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Dmytro

Цитата: Миха від 02 Листопад 2023, 13:15:27я хочу свій зоопарк hdd хіба що замінити на 2 тихих 6-8 тб та 4tb sata ssd.
Так если там не система и не требовательные игры - то пусть пока хдд и остаются, какая разница?
Путь здсимера, как путь самурая - полон страданий и безрассудной отваги
(c) с одного чата

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

[Raymond]

Цитата: Mantikor від 02 Листопад 2023, 09:49:17Капець на SSD зараз ціни впали.
Собі взяв Samsung EVO 970 2 Tb з Ebay, так іще дешевше виходить. А загалом, краще зараз встигнути купити SSD. Виробники уже деякий час скорочують виробництво, щоб збільшити ціни. Тому скоро ця хвиля дойде і до нас 

graved1gger

Цитата: [Raymond] від 02 Листопад 2023, 22:46:52Собі взяв Samsung EVO 970 2 Tb з Ebay, так іще дешевше виходить. А загалом, краще зараз встигнути купити SSD. Виробники уже деякий час скорочують виробництво, щоб збільшити ціни. Тому скоро ця хвиля дойде і до нас 
хоч з норм магаза? чи в  того ж китайця що продає сдкарти під видом ссд?  ;D
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

[Raymond]

Цитата: graved1gger від 02 Листопад 2023, 23:12:08хоч з норм магаза? чи в  того ж китайця що продає сдкарти під видом ссд?  ;D
Організовував брат, тому не впевнений :)
Але приїхало і працює більше місяця

graved1gger

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Будулай ушел из Динамо. Коменты на футбол.юа насчет нового тренера просто агонь.
(c) с одного чата

Dmytro

‌"НАМ ТОЛЬКО ПОЧИСТИТЬ, HE РАЗБИРАЙТЕ НОУТ!"
@
"НУ ПЫЛЕСОСОМ ПО ЕГО ДЫРОЧКАМ ПОВОДИТЕ, КАК ЕЩЕ?!"
@
"СЫН ТУТ КАКИЕ-ТО ТАНКИ НОВЫЕ УСТАНОВИЛ. МНЕ ТАКИЕ ЖЕ ПОСТАВЬТЕ, ПОЖАЛУЙСТА"
@
"ДА ОТКУДА Я ЗНАЮ, КАКИЕ?! НОВЫЕ!"
@
"ЗДРАВСТВУЙТЕ, МНЕ НУЖЕН БРА..МУ..ЗЕ.. ЗУ... ЗЕР"
@
"НЕТ, ХРОМ, ФАЙРОФОКС И ОПЕРУ НЕ НАДО. ПОСТАВЬТЕ ИМЕННО БРО...ЗА...ЗИ..ЗЕР"
@
"СКОЛЬКО У ВАС ЧИCTKA CTOИТ?"
@
"МНЕ СЫН ЗА БЕСПЛАТНО ПОЧИСТИТ"
@
"В ТАНКИ ТУТ ИГРАЛ И ПО ЭКРАНУ УЕБАЛ РУКОЙ НЕ СИЛЬНО. НЕ РАБОТАЕТ ТЕПЕРЬ"
@
"блин, А ПОДЕШЕВЛЕ НЕЛЬЗЯ?"
@
"ПОЧЕМ СТОИТ НАБУК ПОЧИНИТЬ ТОЛЬКО НЕ РЕМОНТИРУЙТЕ А ПРОСТО ПОЧИСТИТЕ ЧТОБЫ РАБотал"
@
"НАШ КСЕРОКС НАЗЫВАЕТСЯ КЭНОН"
@
"У НАС ЛИЧИНКА СДЕЛАЛА СРЕНЬК СРЕНЬК НА НОБУК, ЧТО С НИМ?"
@
ПЕРВУЮ НЕДЕЛЮ ГОДА 99,9% НУБУКОВ С ОЛИВЬЕ и водкой внутри
@
"МОЙ BATYA ПОЛОЖИЛ ПАУКА АРКАДИЯ НА КЛАВИАТУРУ И СЛУЧАЙНО ЗАКРЫЛ НАТБУК. ЧТО МОЖЕТ БЫТЬ?"
@
ВСТАВЛЯЮТ С КОЛЕНА В ЮСБ ПОРТЫ КАБЕЛИ HDMI, ГВОЗДИ, АЛЕБАРДЫ, БАТИНЫ ТРАВЫ, АДРОННЫЙ КОЛЛАЙДЕР
@
"BOT MЫ BAM НАТАБУК ПРИНЕСЛИ, У НАС ПРИНТЕР ДОМА НЕ ПЕЧАТАЕТ"
@
"ПОТЕК ЭКРАН И СОСЕД СКАЗАЛ, ЧТО МЕНЯТЬ ДОРОГО, ЗАКЛЕЙТЕ ЧЕМ НИБУДЬ"
@
"Я КАКТРЕЖ ТРУСЮ-ТРУСЮ, ТРУСЮ ТРУСЮ, ТРУСЮ-ТРУСЮ, ТРУСЮ-ТРУСЮ, ТРУСЮ-ТРУСЮ, ТРУСЮ-ТРУСЮ, ТРУСЮ ТРУСЮ, А ОН НЕ ПЕЧАТАЕТ"
@
"ВОТ АЙФОН КУПИЛА, А НА НЕГО СТАС МИХАЙЛОВ НЕ ЗАКАЧИВАЕТСЯ, ПОЧИНИТЕ"
@
"ЗАРЯДИТЕ ПРИНТЕР"
@
"У НАС В НОБУКЕ ВАЙ-ФАЙ ЕСТЬ. А КОМУ ЗА ВАЙ-ФАЙ ПЛАТИТЬ? СОСЕДИ ВОТ 1000 РУБЛЕЙ ПЛАТЯТ ЗА ВАЙ-ФАЙ"
@
"Ў НАС КСЕРОКС НАЗЫВАЕТСЯ АПЩЬПИ ИЛИ ОЙЧПЧИ"
@
ПРИ НАЖАТИИ НА ЗЕЛЕНУЮ КНОПКУ ФАКСА РЕФЛЕКТОРНО КРИЧИТ ВО ВСЕ ГОРЛО "СТАРТУЮ!!!"
@
"ПОЧЕМУ НА ОДНОКЛАССНИКАХ ПРОПАЛИ МОИ РЕЦЕПТЫ ТОРТОВ, ПЛОВА, ПОДЛИВЫ, МАРИНОВАННОГО ВАРЕНЬЯ, ГОВНА?"
@
"ОХ, КАК ДОРОГО ВЫ ЧИНИТЕ, У НАС ПЛЕМЯШЕЧКА В ШКОЛЕ УЧИТ КАМПЛЮХТЕРЫ, ОН ВООБЩЕ НАМ БЕСПЛАТНО СДЕЛАЕТ"
@
"ПРОШЕЙТЕ МНЕ НУТБУК, ЧТОБЫ ИГРЫ С ИКСБОКСА ЗАРЯЖАТЬ ТУДА"
@
"НА ТЕЛЕВИЗОРЕ ЕСТЬ ЗВУК, НЕТ ИЗОБРАЖЕНИЯ. ТАМ ЧТО-ТО СЛОМАНО?"
@
"ХОЧУ СЕБЕ НА КОМПЬЮТЕР ПРОГРАММЫ КАК У БРАТА. НЕ ЗНАЮ КАКИЕ. НУ ПОСТАВЬТЕ ТАМ РАЗНЫЕ. Я В КОМПЛЮСТЕРАХ НЕ РАЗБИРАЮСЬ"
@
"ДАЙТЕ ПЕРЕХОДНИК С АНТЕННЫ НА НОБУК. МНЕ TV-ТЮНЕР НЕ НАДО, ТЕТЯ YOВА ЗА 50 РУБЛЕЙ ПОКУПАЛА ПЕРЕХОДНИК, У НЕЕ ПОКАЗЫВАЕТ ВСЁ"
@
"Я МЕНЯЛ ОПЕРАЦИОННУЮ ПАМЯТЬ НА КОПУХТЕРЕ, ТЕПЕРЬ ИЗСЧЕЛИ МОИ 1488 ФОТОГРАФИЙ С СОЧЕЙ, СВАДЬБЫ, ШКОЛЫ, АРМИИ"
@
"ХОЧУ ЧТОБЫ ФЛЕШКА С ТЕЛЕВИЗОРА ЧЕРЕЗ КАБЕЛЬ В НОБУК ВХОДИЛА"
@
"КУПИЛ У ВАС USB-УДЛИНИТЕЛЬ 450 МЕТРОВ, ЧТОБЫ ВЫВЕСТИ ЕГО В "СОСЕДНЕЕ СЕЛО", ТЕПЕРЬ МТС МОДЕМ НЕ РАБОТАЕТ"
@
УЛЕТАЕШЬ НА ФОРСАЖЕ В ШЕНЬЧЖЕНЬ СОБИРАТЬ НОВЫЕ АЙФОНЫ
(c) с одного чата

graved1gger

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Цитата: graved1gger від 04 Листопад 2023, 10:25:56https://www.digitaltrends.com/computing/samsung-flash-nand-chips-price-increase/
Закупайтесь))
Так а обычно типа 860 Эво или как его что, тоже поднимутся в цене несмотря не их устаревание? Мне террабайты не надо.
(c) с одного чата

Edd.Dragon

память всегда к зимн дорожает

Edd.Dragon

А я вже розповідав за хромбук lenovo, у якого аж 4 гб оперативки і всього 16 гб (eMMC впаяна на плату)? На якому встановили Win11, яка займає всього 12 гіг?

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 16:43:27А я вже розповідав за хромбук lenovo, у якого аж 4 гб оперативки і всього 16 гб (eMMC впаяна на плату)? На якому встановили Win11, яка займає всього 12 гіг?
ні, але по вводним я думаю там все погано)

Миха

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 16:43:27А я вже розповідав за хромбук lenovo, у якого аж 4 гб оперативки і всього 16 гб (eMMC впаяна на плату)? На якому встановили Win11, яка займає всього 12 гіг?
:o  :o  :o
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 04 Листопад 2023, 16:49:04ні, але по вводним я думаю там все погано)
тю, дивно...

ну короче

1) Дядька дружини мобілізували на якісь нові склади і кучу всього треба шукати самим. Від лопат, до ноутів з принтерами.

2) Поки їх возили туди-сюди в літній формі та розміщали в заброшцв без світла і газу, стало холодати і вони майже всі похворіли.

3) Дядько в лікарні, зимову форму видали. У волонтерів знайшли отой всратий хромбук, перероблений в вінбук. В них цього добра є з неробочими тачпадами, наприклад.

Що цікаво, у леново ці хромбуки йдуть з 2 або 4 опери та з 16 або 32 еммс. Логічно мати 2/16 і 4/32. Якого біса вони втулили 4/16? ))

Ну добре. Хз, шо то дистрибутив він11, але 12 гіг займає. Та навіть 11 гіг, якщо без свапа. І це - з офісом!

Насправді, нічого дивного, в вінді дійсно навіть після вирізки магазинних аплікух та чистки від хвостів він-апдейту все одно залишаються гігабайти "невидалюваного" критично важливого сміття.

Як мінус - там хз як і хз чим заблоковано сервіс він-апдейту. Ти його запускаєшь, а він зупиняється у тебе на очах. Тож якщо якийсь офісний девайс вінда вміє встановити сама, то навряд чи ця зможе.

Але кенон - без проблем. Як і в десятці з працюючим апдейтером. Вінда розпізнає девайс як принтер. Підтягує його фоточку, і залишає в стадії "встановлення", або "дрова недоступні". Видаляєш, ставиш кеноновскі - все ок. Але кенони нормальні дорогуваті.

А от що буде з принтером, на який у кенона нема дров під 10/11 і вся надія на саму вінду - хз.

А ще... Як натиснути алт-ктрл-дел, якщо кнопки дел немає?! ;D Екранною клавою?

Edd.Dragon

Я ще в інеті вичитав, що на такі ленови втикають м.2 ссд, але обов'язково 2х а не 4х. типу там є вільний слот.

Болт! У цього тільки один м.2 слот, який зайнятий вайфаєм (( Так що розширити до 128 гіг не вийшло.

Edd.Dragon

Ну хоч з принтером експеримент вишорів. Боявся, що кенон не розпізна цю вінду як 11, але ні. І розпізнав, і встановився.

Edd.Dragon

А, він-апдейт може зупиняється бо місця мало, а "пошук оновлень" в проблемах сервіса не розбирається і тупо пише, що у вас сервіс не працює... хз

Edd.Dragon

А процик там на 1.6 ггц інтел якийсьN. Ну скажімо так. Цей говнопроц, з говно еММС карткою і чотирма гігами краще вивозить, ніж норм проц на говно харді і 2 гігах. Хоча паузи є, але короткі.

Edd.Dragon

А процик там на 1.6 ггц інтел якийсьN. Ну скажімо так. Цей говнопроц, з говно еММС карткою і чотирма гігами краще вивозить, ніж норм проц на говно харді і 2 гігах. Хоча паузи є, але короткі. Давно хотів щось таке перевірити.

Edd.Dragon

Тобто, ска, він11 на говно ноут? Та нема питань! Ссд маст хев - єдине критичне правило. Ну оперативка логічно теж рекомендується.

aNGeL

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 17:30:01Тобто, ска, він11 на говно ноут? Та нема питань! Ссд маст хев - єдине критичне правило. Ну оперативка логічно теж рекомендується.
біль

aNGeL

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 17:17:18Я ще в інеті вичитав, що на такі ленови втикають м.2 ссд, але обов'язково 2х а не 4х. типу там є вільний слот.

Болт! У цього тільки один м.2 слот, який зайнятий вайфаєм (( Так що розширити до 128 гіг не вийшло.
Вайфай свисток і спробувати туди втулити м.2

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 17:30:01Тобто, ска, він11 на говно ноут? Та нема питань! Ссд маст хев - єдине критичне правило. Ну оперативка логічно теж рекомендується.
там ultra light є збірки і на десятку,

https://windowsxlite.com/ultralight/
я десь натикався то вигуглив, пишуть що 3ГБ установлена ))

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 04 Листопад 2023, 21:49:59там ultra light є збірки і на десятку,

https://windowsxlite.com/ultralight/
я десь натикався то вигуглив, пишуть що 3ГБ установлена ))
3gb - це офіційна мікро-вінда. Там вирізано занадто. Якщо я правильно зрозумів, на неї не можна встановлювати нічого окрім з магазину. Якщо так, то не дуже зручно. 

Але треба буде потягати якось.

Edd.Dragon

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 22:14:103gb - це офіційна мікро-вінда. Там вирізано занадто. Якщо я правильно зрозумів, на неї не можна встановлювати нічого окрім з магазину. Якщо так, то не дуже зручно. 

Але треба буде потягати якось.
Чи то я з чимось спутав, бо щось не нагуглю ту новину

Edd.Dragon

А, то може в мене з Windows S спуталось в голові.

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 04 Листопад 2023, 23:15:04Ти слідкуєш за мною? :D
А ти думав це ніхто не побачить?)))

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Vlad1

«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

Edd.Dragon

Есет додав скрипт активації до своєї бази:
BAT/RiskWare.HackTool.WinActivator

Vlad1

Перші дні (Сезон 1) (2023) WEB-DL 720p

Жанр: драма, комедія
Країна: Україна

Кінокомпанія: FILM.UA Group, Red Arrow Studios International
Режисер: Олексій Єсаков, Артем Литвиненко, Павло Остріков, Валентин Шпаков, Тала Пристаєцька, Катя Царик
Актори: Варченко Катерина Олександрівна, Самінін Андрій Миколайович, Узлюк Олена Анатоліївна, Ігнатуша Олександр Федорович, Олександр Рудинський, Тарас Цимбалюк, Роман Луцький, Антоніна Хижняк, Довженко В'ячеслав Валерійович

Сюжет:
Серіал розкриває події початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України 24 лютого 2022 року.

Кожен епізод «Перших днів» – це художній мініфільм, натхненний справжніми подіями, а деякі персонажі мають прототипів у реальному житті. Ольга з дітьми вимушена жити в одному домі з двома чоловіками – нинішнім і колишнім. Максима війна застає на роботі, у зоопарку, звідки він не може виїхати. Безхатько, що живе в машині, допомагає місцевій ТрО, а хлопчик Єгор заспокоюється тим, що у своїй уяві збиває ракети, як злих пташок. Німець Клаус приїжджає до Києва, щоб забрати дівчину, але опиняється серед волонтерів і долучається до їхньої праці, а легенда української естради, прототипом якої став Андрій Данилко, проводить стрими зі своєї столичної квартири – і стає натхненням для мільйонів. Головні герої мають врятуватися самі, врятувати своїх близьких і зберегти свою людяність та віру у перемогу

Тривалість: 1 серія: ~ 00:35:00 (цілком серій: 6)
Перелік серій
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Якість: WEBDLRip
Відео:
кодек: H.264
розмір кадру: 1280x720
бітрейт: 2500Kbps

Аудіо:
мова: українська
переклад: оригінал
кодек: AAC, 2.0ch
бітрейт: 128Kbps

Edd.Dragon

Залужний підтвердив загибель свого помічника

Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков.
В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині..., - розповів головнокомандувач.

Edd.Dragon

Бльо, так Маск уже колись намагався в x.com перейменувати PayPal  ;D  ;D От настирний...

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 06 Листопад 2023, 21:48:00Бльо, так Маск уже колись намагався в x.com перейменувати PayPal  ;D  ;D От настирний...
наркомани вони такі

Vlad1

Vlad1

aNGeL

aNGeL

aNGeL

Вони так і не зрозуміли що заманюючи розрабів вони не заманюють бажаючих щось купити)

Через майже 5 років після запуску Epic Games Store досі не приносить прибутку
https://mezha.media/2023/11/07/chepic-games-store-dosi-ne-prynosyt-prybutku/

Edd.Dragon

#hdd #шум #victoria

От вам ще байка на тему коли тріщать hdd

Сігейт 500 гб, 20к годин

Вінда 7 на етапі входу в профіль користувача довго шось не прочитати, ругається, повторює знову.

Підцепив на десятку, вона запустила перевірку. Нєт шоб скасувати... Коли почала один з розділів сканувати повністю, написала що це буде годин 20+. Ресетнув - розділи стали RAW.  >:(

Ну добре, запускаю Вікторію. В смарті:
- дофіга Uncorrectable ECC errors, оцінка параметра на одиничці;
- 3 pending sectors, але переназначених наразі нема.

Запускаю тест поверхні. Так от, на секторах з доступом до 25мс він безшумний. Чита підряд, нічого не перечитує. Тріску нема звідки взятись. А от періодично проходить купка секторів з доступом до 100мс - тріск! Тобто в очевидь або вони беруться з іншого місця (але це не переназначені беди, котрих - нуль), або не встигають прочитуватись і диск відводить головку в сторону, потім позіціонує заново і повторює читання.

А швидкість читання взагалі дивна. Перші 67 гіг - пряма лінія на рівні 116 гб/с. З періодичними точковими провалами (де багато повільних секторів). Тобто пластина дозволяє швидше, раз рівненька пряма, а не поступове спадання швидкості. А далі різко швидкість падає до 80 гб/с, прямої вже немає (пилкоподібна і поступово спадає) - це вже ліміт пластини. Що за дичину туди сігейт запхав?  ;D

Edd.Dragon

і як би його розділи відновити...

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 08 Листопад 2023, 13:02:12і як би його розділи відновити...
Легше дані з цих розділів витягнути і перерозмітити розділ.

Edd.Dragon

Та шось мені Recuva не пропонує вибрати raw розділи для сканування. Мабуть то платну версію треба...

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 08 Листопад 2023, 14:13:41Та шось мені Recuva не пропонує вибрати raw розділи для сканування. Мабуть то платну версію треба...
Спробуй ломану версію R-Studio

Vlad1