Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Dmytro

Цитата: Миха від 02 Листопад 2023, 13:15:27я хочу свій зоопарк hdd хіба що замінити на 2 тихих 6-8 тб та 4tb sata ssd.
Так если там не система и не требовательные игры - то пусть пока хдд и остаются, какая разница?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

[Raymond]

Цитата: Mantikor від 02 Листопад 2023, 09:49:17Капець на SSD зараз ціни впали.
Собі взяв Samsung EVO 970 2 Tb з Ebay, так іще дешевше виходить. А загалом, краще зараз встигнути купити SSD. Виробники уже деякий час скорочують виробництво, щоб збільшити ціни. Тому скоро ця хвиля дойде і до нас 

graved1gger

Цитата: [Raymond] від 02 Листопад 2023, 22:46:52Собі взяв Samsung EVO 970 2 Tb з Ebay, так іще дешевше виходить. А загалом, краще зараз встигнути купити SSD. Виробники уже деякий час скорочують виробництво, щоб збільшити ціни. Тому скоро ця хвиля дойде і до нас 
хоч з норм магаза? чи в  того ж китайця що продає сдкарти під видом ссд?  ;D
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

[Raymond]

Цитата: graved1gger від 02 Листопад 2023, 23:12:08хоч з норм магаза? чи в  того ж китайця що продає сдкарти під видом ссд?  ;D
Організовував брат, тому не впевнений :)
Але приїхало і працює більше місяця

graved1gger

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Будулай ушел из Динамо. Коменты на футбол.юа насчет нового тренера просто агонь.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

‌"НАМ ТОЛЬКО ПОЧИСТИТЬ, HE РАЗБИРАЙТЕ НОУТ!"
@
"НУ ПЫЛЕСОСОМ ПО ЕГО ДЫРОЧКАМ ПОВОДИТЕ, КАК ЕЩЕ?!"
@
"СЫН ТУТ КАКИЕ-ТО ТАНКИ НОВЫЕ УСТАНОВИЛ. МНЕ ТАКИЕ ЖЕ ПОСТАВЬТЕ, ПОЖАЛУЙСТА"
@
"ДА ОТКУДА Я ЗНАЮ, КАКИЕ?! НОВЫЕ!"
@
"ЗДРАВСТВУЙТЕ, МНЕ НУЖЕН БРА..МУ..ЗЕ.. ЗУ... ЗЕР"
@
"НЕТ, ХРОМ, ФАЙРОФОКС И ОПЕРУ НЕ НАДО. ПОСТАВЬТЕ ИМЕННО БРО...ЗА...ЗИ..ЗЕР"
@
"СКОЛЬКО У ВАС ЧИCTKA CTOИТ?"
@
"МНЕ СЫН ЗА БЕСПЛАТНО ПОЧИСТИТ"
@
"В ТАНКИ ТУТ ИГРАЛ И ПО ЭКРАНУ УЕБАЛ РУКОЙ НЕ СИЛЬНО. НЕ РАБОТАЕТ ТЕПЕРЬ"
@
"блин, А ПОДЕШЕВЛЕ НЕЛЬЗЯ?"
@
"ПОЧЕМ СТОИТ НАБУК ПОЧИНИТЬ ТОЛЬКО НЕ РЕМОНТИРУЙТЕ А ПРОСТО ПОЧИСТИТЕ ЧТОБЫ РАБотал"
@
"НАШ КСЕРОКС НАЗЫВАЕТСЯ КЭНОН"
@
"У НАС ЛИЧИНКА СДЕЛАЛА СРЕНЬК СРЕНЬК НА НОБУК, ЧТО С НИМ?"
@
ПЕРВУЮ НЕДЕЛЮ ГОДА 99,9% НУБУКОВ С ОЛИВЬЕ и водкой внутри
@
"МОЙ BATYA ПОЛОЖИЛ ПАУКА АРКАДИЯ НА КЛАВИАТУРУ И СЛУЧАЙНО ЗАКРЫЛ НАТБУК. ЧТО МОЖЕТ БЫТЬ?"
@
ВСТАВЛЯЮТ С КОЛЕНА В ЮСБ ПОРТЫ КАБЕЛИ HDMI, ГВОЗДИ, АЛЕБАРДЫ, БАТИНЫ ТРАВЫ, АДРОННЫЙ КОЛЛАЙДЕР
@
"BOT MЫ BAM НАТАБУК ПРИНЕСЛИ, У НАС ПРИНТЕР ДОМА НЕ ПЕЧАТАЕТ"
@
"ПОТЕК ЭКРАН И СОСЕД СКАЗАЛ, ЧТО МЕНЯТЬ ДОРОГО, ЗАКЛЕЙТЕ ЧЕМ НИБУДЬ"
@
"Я КАКТРЕЖ ТРУСЮ-ТРУСЮ, ТРУСЮ ТРУСЮ, ТРУСЮ-ТРУСЮ, ТРУСЮ-ТРУСЮ, ТРУСЮ-ТРУСЮ, ТРУСЮ-ТРУСЮ, ТРУСЮ ТРУСЮ, А ОН НЕ ПЕЧАТАЕТ"
@
"ВОТ АЙФОН КУПИЛА, А НА НЕГО СТАС МИХАЙЛОВ НЕ ЗАКАЧИВАЕТСЯ, ПОЧИНИТЕ"
@
"ЗАРЯДИТЕ ПРИНТЕР"
@
"У НАС В НОБУКЕ ВАЙ-ФАЙ ЕСТЬ. А КОМУ ЗА ВАЙ-ФАЙ ПЛАТИТЬ? СОСЕДИ ВОТ 1000 РУБЛЕЙ ПЛАТЯТ ЗА ВАЙ-ФАЙ"
@
"Ў НАС КСЕРОКС НАЗЫВАЕТСЯ АПЩЬПИ ИЛИ ОЙЧПЧИ"
@
ПРИ НАЖАТИИ НА ЗЕЛЕНУЮ КНОПКУ ФАКСА РЕФЛЕКТОРНО КРИЧИТ ВО ВСЕ ГОРЛО "СТАРТУЮ!!!"
@
"ПОЧЕМУ НА ОДНОКЛАССНИКАХ ПРОПАЛИ МОИ РЕЦЕПТЫ ТОРТОВ, ПЛОВА, ПОДЛИВЫ, МАРИНОВАННОГО ВАРЕНЬЯ, ГОВНА?"
@
"ОХ, КАК ДОРОГО ВЫ ЧИНИТЕ, У НАС ПЛЕМЯШЕЧКА В ШКОЛЕ УЧИТ КАМПЛЮХТЕРЫ, ОН ВООБЩЕ НАМ БЕСПЛАТНО СДЕЛАЕТ"
@
"ПРОШЕЙТЕ МНЕ НУТБУК, ЧТОБЫ ИГРЫ С ИКСБОКСА ЗАРЯЖАТЬ ТУДА"
@
"НА ТЕЛЕВИЗОРЕ ЕСТЬ ЗВУК, НЕТ ИЗОБРАЖЕНИЯ. ТАМ ЧТО-ТО СЛОМАНО?"
@
"ХОЧУ СЕБЕ НА КОМПЬЮТЕР ПРОГРАММЫ КАК У БРАТА. НЕ ЗНАЮ КАКИЕ. НУ ПОСТАВЬТЕ ТАМ РАЗНЫЕ. Я В КОМПЛЮСТЕРАХ НЕ РАЗБИРАЮСЬ"
@
"ДАЙТЕ ПЕРЕХОДНИК С АНТЕННЫ НА НОБУК. МНЕ TV-ТЮНЕР НЕ НАДО, ТЕТЯ YOВА ЗА 50 РУБЛЕЙ ПОКУПАЛА ПЕРЕХОДНИК, У НЕЕ ПОКАЗЫВАЕТ ВСЁ"
@
"Я МЕНЯЛ ОПЕРАЦИОННУЮ ПАМЯТЬ НА КОПУХТЕРЕ, ТЕПЕРЬ ИЗСЧЕЛИ МОИ 1488 ФОТОГРАФИЙ С СОЧЕЙ, СВАДЬБЫ, ШКОЛЫ, АРМИИ"
@
"ХОЧУ ЧТОБЫ ФЛЕШКА С ТЕЛЕВИЗОРА ЧЕРЕЗ КАБЕЛЬ В НОБУК ВХОДИЛА"
@
"КУПИЛ У ВАС USB-УДЛИНИТЕЛЬ 450 МЕТРОВ, ЧТОБЫ ВЫВЕСТИ ЕГО В "СОСЕДНЕЕ СЕЛО", ТЕПЕРЬ МТС МОДЕМ НЕ РАБОТАЕТ"
@
УЛЕТАЕШЬ НА ФОРСАЖЕ В ШЕНЬЧЖЕНЬ СОБИРАТЬ НОВЫЕ АЙФОНЫ

graved1gger

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Цитата: graved1gger від 04 Листопад 2023, 10:25:56https://www.digitaltrends.com/computing/samsung-flash-nand-chips-price-increase/
Закупайтесь))
Так а обычно типа 860 Эво или как его что, тоже поднимутся в цене несмотря не их устаревание? Мне террабайты не надо.

Edd.Dragon

память всегда к зимн дорожает

Edd.Dragon

А я вже розповідав за хромбук lenovo, у якого аж 4 гб оперативки і всього 16 гб (eMMC впаяна на плату)? На якому встановили Win11, яка займає всього 12 гіг?

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 16:43:27А я вже розповідав за хромбук lenovo, у якого аж 4 гб оперативки і всього 16 гб (eMMC впаяна на плату)? На якому встановили Win11, яка займає всього 12 гіг?
ні, але по вводним я думаю там все погано)

Миха

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 16:43:27А я вже розповідав за хромбук lenovo, у якого аж 4 гб оперативки і всього 16 гб (eMMC впаяна на плату)? На якому встановили Win11, яка займає всього 12 гіг?
:o  :o  :o
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 04 Листопад 2023, 16:49:04ні, але по вводним я думаю там все погано)
тю, дивно...

ну короче

1) Дядька дружини мобілізували на якісь нові склади і кучу всього треба шукати самим. Від лопат, до ноутів з принтерами.

2) Поки їх возили туди-сюди в літній формі та розміщали в заброшцв без світла і газу, стало холодати і вони майже всі похворіли.

3) Дядько в лікарні, зимову форму видали. У волонтерів знайшли отой всратий хромбук, перероблений в вінбук. В них цього добра є з неробочими тачпадами, наприклад.

Що цікаво, у леново ці хромбуки йдуть з 2 або 4 опери та з 16 або 32 еммс. Логічно мати 2/16 і 4/32. Якого біса вони втулили 4/16? ))

Ну добре. Хз, шо то дистрибутив він11, але 12 гіг займає. Та навіть 11 гіг, якщо без свапа. І це - з офісом!

Насправді, нічого дивного, в вінді дійсно навіть після вирізки магазинних аплікух та чистки від хвостів він-апдейту все одно залишаються гігабайти "невидалюваного" критично важливого сміття.

Як мінус - там хз як і хз чим заблоковано сервіс він-апдейту. Ти його запускаєшь, а він зупиняється у тебе на очах. Тож якщо якийсь офісний девайс вінда вміє встановити сама, то навряд чи ця зможе.

Але кенон - без проблем. Як і в десятці з працюючим апдейтером. Вінда розпізнає девайс як принтер. Підтягує його фоточку, і залишає в стадії "встановлення", або "дрова недоступні". Видаляєш, ставиш кеноновскі - все ок. Але кенони нормальні дорогуваті.

А от що буде з принтером, на який у кенона нема дров під 10/11 і вся надія на саму вінду - хз.

А ще... Як натиснути алт-ктрл-дел, якщо кнопки дел немає?! ;D Екранною клавою?

Edd.Dragon

Я ще в інеті вичитав, що на такі ленови втикають м.2 ссд, але обов'язково 2х а не 4х. типу там є вільний слот.

Болт! У цього тільки один м.2 слот, який зайнятий вайфаєм (( Так що розширити до 128 гіг не вийшло.

Edd.Dragon

Ну хоч з принтером експеримент вишорів. Боявся, що кенон не розпізна цю вінду як 11, але ні. І розпізнав, і встановився.

Edd.Dragon

А, він-апдейт може зупиняється бо місця мало, а "пошук оновлень" в проблемах сервіса не розбирається і тупо пише, що у вас сервіс не працює... хз

Edd.Dragon

А процик там на 1.6 ггц інтел якийсьN. Ну скажімо так. Цей говнопроц, з говно еММС карткою і чотирма гігами краще вивозить, ніж норм проц на говно харді і 2 гігах. Хоча паузи є, але короткі.

Edd.Dragon

А процик там на 1.6 ггц інтел якийсьN. Ну скажімо так. Цей говнопроц, з говно еММС карткою і чотирма гігами краще вивозить, ніж норм проц на говно харді і 2 гігах. Хоча паузи є, але короткі. Давно хотів щось таке перевірити.

Edd.Dragon

Тобто, ска, він11 на говно ноут? Та нема питань! Ссд маст хев - єдине критичне правило. Ну оперативка логічно теж рекомендується.

aNGeL

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 17:30:01Тобто, ска, він11 на говно ноут? Та нема питань! Ссд маст хев - єдине критичне правило. Ну оперативка логічно теж рекомендується.
біль

aNGeL

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 17:17:18Я ще в інеті вичитав, що на такі ленови втикають м.2 ссд, але обов'язково 2х а не 4х. типу там є вільний слот.

Болт! У цього тільки один м.2 слот, який зайнятий вайфаєм (( Так що розширити до 128 гіг не вийшло.
Вайфай свисток і спробувати туди втулити м.2

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 17:30:01Тобто, ска, він11 на говно ноут? Та нема питань! Ссд маст хев - єдине критичне правило. Ну оперативка логічно теж рекомендується.
там ultra light є збірки і на десятку,

https://windowsxlite.com/ultralight/
я десь натикався то вигуглив, пишуть що 3ГБ установлена ))

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 04 Листопад 2023, 21:49:59там ultra light є збірки і на десятку,

https://windowsxlite.com/ultralight/
я десь натикався то вигуглив, пишуть що 3ГБ установлена ))
3gb - це офіційна мікро-вінда. Там вирізано занадто. Якщо я правильно зрозумів, на неї не можна встановлювати нічого окрім з магазину. Якщо так, то не дуже зручно. 

Але треба буде потягати якось.

Edd.Dragon

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2023, 22:14:103gb - це офіційна мікро-вінда. Там вирізано занадто. Якщо я правильно зрозумів, на неї не можна встановлювати нічого окрім з магазину. Якщо так, то не дуже зручно. 

Але треба буде потягати якось.
Чи то я з чимось спутав, бо щось не нагуглю ту новину

Edd.Dragon

А, то може в мене з Windows S спуталось в голові.

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 04 Листопад 2023, 23:15:04Ти слідкуєш за мною? :D
А ти думав це ніхто не побачить?)))

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Vlad1

«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

Edd.Dragon

Есет додав скрипт активації до своєї бази:
BAT/RiskWare.HackTool.WinActivator

Vlad1

Перші дні (Сезон 1) (2023) WEB-DL 720p

Жанр: драма, комедія
Країна: Україна

Кінокомпанія: FILM.UA Group, Red Arrow Studios International
Режисер: Олексій Єсаков, Артем Литвиненко, Павло Остріков, Валентин Шпаков, Тала Пристаєцька, Катя Царик
Актори: Варченко Катерина Олександрівна, Самінін Андрій Миколайович, Узлюк Олена Анатоліївна, Ігнатуша Олександр Федорович, Олександр Рудинський, Тарас Цимбалюк, Роман Луцький, Антоніна Хижняк, Довженко В'ячеслав Валерійович

Сюжет:
Серіал розкриває події початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України 24 лютого 2022 року.

Кожен епізод «Перших днів» – це художній мініфільм, натхненний справжніми подіями, а деякі персонажі мають прототипів у реальному житті. Ольга з дітьми вимушена жити в одному домі з двома чоловіками – нинішнім і колишнім. Максима війна застає на роботі, у зоопарку, звідки він не може виїхати. Безхатько, що живе в машині, допомагає місцевій ТрО, а хлопчик Єгор заспокоюється тим, що у своїй уяві збиває ракети, як злих пташок. Німець Клаус приїжджає до Києва, щоб забрати дівчину, але опиняється серед волонтерів і долучається до їхньої праці, а легенда української естради, прототипом якої став Андрій Данилко, проводить стрими зі своєї столичної квартири – і стає натхненням для мільйонів. Головні герої мають врятуватися самі, врятувати своїх близьких і зберегти свою людяність та віру у перемогу

Тривалість: 1 серія: ~ 00:35:00 (цілком серій: 6)
Перелік серій
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Якість: WEBDLRip
Відео:
кодек: H.264
розмір кадру: 1280x720
бітрейт: 2500Kbps

Аудіо:
мова: українська
переклад: оригінал
кодек: AAC, 2.0ch
бітрейт: 128Kbps

Edd.Dragon

Залужний підтвердив загибель свого помічника

Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков.
В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині..., - розповів головнокомандувач.

Edd.Dragon

Бльо, так Маск уже колись намагався в x.com перейменувати PayPal  ;D  ;D От настирний...

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 06 Листопад 2023, 21:48:00Бльо, так Маск уже колись намагався в x.com перейменувати PayPal  ;D  ;D От настирний...
наркомани вони такі

Vlad1

Vlad1

aNGeL

aNGeL

aNGeL

Вони так і не зрозуміли що заманюючи розрабів вони не заманюють бажаючих щось купити)

Через майже 5 років після запуску Epic Games Store досі не приносить прибутку
https://mezha.media/2023/11/07/chepic-games-store-dosi-ne-prynosyt-prybutku/

Edd.Dragon

#hdd #шум #victoria

От вам ще байка на тему коли тріщать hdd

Сігейт 500 гб, 20к годин

Вінда 7 на етапі входу в профіль користувача довго шось не прочитати, ругається, повторює знову.

Підцепив на десятку, вона запустила перевірку. Нєт шоб скасувати... Коли почала один з розділів сканувати повністю, написала що це буде годин 20+. Ресетнув - розділи стали RAW.  >:(

Ну добре, запускаю Вікторію. В смарті:
- дофіга Uncorrectable ECC errors, оцінка параметра на одиничці;
- 3 pending sectors, але переназначених наразі нема.

Запускаю тест поверхні. Так от, на секторах з доступом до 25мс він безшумний. Чита підряд, нічого не перечитує. Тріску нема звідки взятись. А от періодично проходить купка секторів з доступом до 100мс - тріск! Тобто в очевидь або вони беруться з іншого місця (але це не переназначені беди, котрих - нуль), або не встигають прочитуватись і диск відводить головку в сторону, потім позіціонує заново і повторює читання.

А швидкість читання взагалі дивна. Перші 67 гіг - пряма лінія на рівні 116 гб/с. З періодичними точковими провалами (де багато повільних секторів). Тобто пластина дозволяє швидше, раз рівненька пряма, а не поступове спадання швидкості. А далі різко швидкість падає до 80 гб/с, прямої вже немає (пилкоподібна і поступово спадає) - це вже ліміт пластини. Що за дичину туди сігейт запхав?  ;D

Edd.Dragon

і як би його розділи відновити...

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 08 Листопад 2023, 13:02:12і як би його розділи відновити...
Легше дані з цих розділів витягнути і перерозмітити розділ.

Edd.Dragon

Та шось мені Recuva не пропонує вибрати raw розділи для сканування. Мабуть то платну версію треба...

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 08 Листопад 2023, 14:13:41Та шось мені Recuva не пропонує вибрати raw розділи для сканування. Мабуть то платну версію треба...
Спробуй ломану версію R-Studio

Vlad1