Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 21 Грудень 2023, 20:21:44Ніхуя я не розумію, чому з чисельних супутників на орбіті ніззя прицільно вислідити і поцілити якоюсь заразою нічіго нє падазрівающіх лічностєй.
Можна
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

фред

Цитата: Vlad1 від 21 Грудень 2023, 15:33:05Документи на це кулібинство скіко коштують?

нисколько  :)
¯\_(ツ)_/¯

Vlad1

В США це непотрібно?

Основні аспекти переобладнання авто.
Переобладнання транспортних засобів – це зміна моделі (марки) або типу, параметрів конструкції автомобіля, що знаходяться в експлуатації, шляхом установки кузова, кабіни або їх деталей, спеціального обладнання і номерних агрегатів, які не передбачені нормативно-технічною документацією на даний автомобіль.
Що є переобладнанням транспортного засобу:
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

Vlad1

20 Днів у Маріуполі / 20 Days in Mariupol (2023) WEB-DL 1440p En | sub Ukr/Eng

Жанр: документальний
Країна: США

Кінокомпанія: PBS Frontline
Режисер: Мстислав Чернов
Актори: Мстислав Чернов

Сюжет:
Журналісти Associated Press Мстислав Чернов, Василина Степаненко та Євген Малолєтка прибули до Маріуполя вночі 24 лютого, за кілька годин до початку повномасштабної війни. Вони залишилися єдиними міжнародними журналістами в оточеному російськими терористами місті та документували все, що там відбувається - гуманітарну катастрофу, воєнні злочини, тіла людей по серед вулиць, масові поховання цивільних, роботу лікарів, які розпачливо реєстрували смерті дітей.

Матеріал для фільму було відзнято під час перших 20 днів облоги Маріуполя. На 21 день журналістам вдалося вибратися з міста і вивезти близько 30 годин відео які потім були використані при створенні цього фільму.

Тривалість: 01:34:07
Якість: WEBDLRip
Відео:
кодек: VPx
розмір кадру: 2560 х 1440
бітрейт: 5103 кб/с

Аудіо:
мова: англійська
переклад: оригінал
кодек: AAC 2.0
бітрейт: 128 кб/с

«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

фред

Цитата: Vlad1 від 22 Грудень 2023, 13:03:20В США це непотрібно?

Основні аспекти переобладнання авто.
Переобладнання транспортних засобів – це зміна моделі (марки) або типу, параметрів конструкції автомобіля, що знаходяться в експлуатації, шляхом установки кузова, кабіни або їх деталей, спеціального обладнання і номерних агрегатів, які не передбачені нормативно-технічною документацією на даний автомобіль.
Що є переобладнанням транспортного засобу:

тут нет типов кузова, в данном случае есть Chevrolet Silverado - пикап белого цвета. Он и остался Chevrolet Silverado пикапом белого цвета. Если возникают вопросы по эксплуатации авто по дорогам общего пользования то существует тутошний аналог нашего техосмотра. Если авто к примеру после серьезной аварии или куплено на свалке или документы не в порядке, то нужно проходить ТО. Но если ты вместо корыта на пикап поставил дом на колесах то никакого ТО проходить не нужно,также замена двигателя и прочее. Основной вопрос в целостности кузова и легальности документов, всё. Тут я уже встречал легковушки посаженные на раму от полноразмерных пикапов, как они это оформляли - вопрос. Но оно ездит по городу с номерами. Да и хотроды, особенно летом часто встречаются (да-да, те самые что на картинках обычно, с большими движками и древним кузовом)
¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

Цитата: Dmytro від 20 Грудень 2023, 12:48:15Что другим мешает найти соответствующую работу?
спасіба, паржал.
дуже смішно))
а зараз ще квоти на бронь поріжуть)
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: фред від 21 Грудень 2023, 15:08:11я не умею в многабукафф  :'(
Три машины купил за 15, одну из них продал  за 10 и запчастями с этой на 5, по сути продал одну за 15 с запчастями. Две остались, если продам будет чистый Профит.

ось так з'являються в україні "біткі зі сша в гарному стані"
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

T1000

А в Україну задонатив?
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2023, 19:07:22спасіба, паржал.
дуже смішно))
а зараз ще квоти на бронь поріжуть)
Ну а ты решся далее вместе с ними.

Мы немша, руки плохо пшухаются. 2 Чекухт  и даьше иду.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

фред

Цитата: T1000 від 22 Грудень 2023, 20:38:52А в Україну задонатив?
ежемесячно
¯\_(ツ)_/¯

фред

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2023, 19:09:11ось так з'являються в україні "біткі зі сша в гарному стані"
битками не барыжу, брошенки пристраиваю.
¯\_(ツ)_/¯

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Кто узнает примерно место где сделано фото?

https://ibb.co/2nSgVWq

aNGeL

Оце неочікувана пічалька - airplay не вміє в 4К по повітрю  :'(

T1000

Пічалька? Подивися як вибухнув корабель рф, повеселішає :D
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Dmytro

ПОПРОСИЛ КУПИТЬ ТЕБЕ ПЕРВУЮ ГИТАРУ
@
МАТЬ СКАЗАЛА, ЧТО У ДЯДИ БОЛЬЖЕДОРА ЕСТЬ ГИТАРА "УРАЛ", КОТОРАЯ ЕМУ НЕ НУЖНА
@
ВСТРЕТИЛСЯ С ДЯДЕЙ У НЕГО ДОМА
@
УСЛЫШАВ ПРОСЬБУ, ДЯДЯ ПОСМОТРЕЛ НА ТЕБЯ ОЦЕНИВАЮЩЕ
@
ВДВОЁМ СПУСКАЕТЕСЬ В ПОДВАЛ
@
ДЯДЯ БОЛЬЖЕДОР ОДЕВАЕТ ТЕБЯ В МАНТИЮ С МАСОНСКОЙ СИМВОЛИКОЙ И ДАЁТ БАНДАНУ, КОТОРУЮ КОГДА-ТО ЕМУ СО СЦЕНЫ БРОСИЛ КИПЕЛОВ
@
НА ВОПРОС, ПОЧЕМУ ГИТАРА ПРИКОВАНА ЦЕПЯМИ К ПОЛУ, ОТВЕЧАЕТ, ЧТО В ВАЛЬПУРГИЕВУ НОЧЬ ОНА ЛЕВИТИРУЕТ И ПЫТАЕТСЯ УЛЕТЕТЬ В СТОРОНУ ЗАВОДА-ИЗГОТОВИТЕЛЯ
@
С ГИТАРЫ СЛЕЗЛА ВСЯ КРАСКА, ДЯДЯ БОЛЬЖЕДОР ГОВОРИТ, ЧТО ДРЕВЕСИНА ОТВЕРГАЕТ ЛЮБОЕ ПОКРЫТИЕ КРОМЕ АНТИПРИГАРНОГО, ИСПОЛЬЗУЕМОГО ПРИ ИЗГОТОВЛЕНИИ РАКЕТ
@
ВЫТРАВЛЕННАЯ ЕЩЁ В СОВКЕ ЦЕНА ПЯТЬ РУБЛЕЙ СЕМЬДЕСЯТ КОПЕЕК, ТЕМ НЕ МЕНЕЕ, ВЫГЛЯДИТ КАК НОВАЯ
@
ЧТОБЫ ПОДКРУТИТЬ КОЛКИ, ДЯДЯ БОЛЬЖЕДОР БЕРЁТ РАЗВОДНОЙ КЛЮЧ
@
НА ЗАМЕНУ СТРУН УШЛО ЧУТЬ МЕНЬШЕ ВРЕМЕНИ, ЧЕМ НА ПОСТРОЙКУ ЕГИПЕТСКИХ ПИРАМИД
@
БИТЬ ПО СТРУНАМ ГОЛЫМИ ПАЛЬЦАМИ ОПАСНЕЕ, ЧЕМ ЛОВИТЬ РУКАМИ ЛЕТЯЩУЮ ПУЛЮ, ПОЭТОМУ ТЕБЕ ВЫДАЛИ ЖЕЛЕЗНЫЕ РУКАВИЦЫ, КАК У НАЗГУЛА ИЗ ВЛАСТЕЛИНА КОЛЕЦ
@
ПРИ ПОПЫТКЕ ДЁРНУТЬ НИЖНЮЮ СТРУНУ РАЗДАЛСЯ ТАКОЙ ВОЙ, ЧТО ИЗ МИНАС-МОРГУЛА ПРИЛЕТЕЛИ РЕАЛЬНЫЕ НАЗГУЛЫ, ПРИНЯВ ЭТОТ ЗВУК ЗА ЗОВ САУРОНА
@
СТОИЛО ВЗЯТЬ АККОРД, КАК ЗАЗВУЧАЛ ЗАГРОБНЫЙ ПОТУСТОРОННИЙ ЛЯЗГ И ВОЙ, НАСТОЛЬКО УЖАСАЮЩИЙ, ЧТО ГОВАРД ЛАВКРАФТ ВЫЛЕЗ ИЗ МОГИЛЫ, ЧТОБЫ ОПИСАТЬ ЭТОТ ЗВУК, НО ПОСЛЕ НЕСКОЛЬКИХ ТЩЕТНЫХ ПОПЫТОК ЛИШЬНАЗВАЛ ЕГО "НЕОПИСУЕМЫМ ХТОНИЧЕСКИМ ЭХОМ АДА" И ЗАЛЕЗ ОБРАТНО
@
КОГДА ТЫ РЕШИЛ СЫГРАТЬ ПРОСТЕНЬКУЮ МЕЛОДИЮ, СКРЕЖЕТ И ЛЯЗГ РАЗНЕСЛИСЬ ПО ВСЕМУ РАЙОНУ
@
САТАНИСТЫ, ТВОРИВШИЕ ЧЁРНЫЙ РИТУАЛ НА КЛАДБИЩЕ, ПРИ ЭТОМ ЗВУКЕ ПЕРЕКРЕСТИЛИСЬ И ПОБЕЖАЛИ ПЕШКОМ В ИЕРУСАЛИМ, ЧТОБЫ ЗАМАЛИВАТЬ ГРЕХИ
@
СТОИЛО ТЕБЕ СЫГРАТЬ "ПАЧКУ СИГАРЕТ", КАК ЦОЙ ЗАСТОНАЛ В МОГИЛЕ, ЗАВОД «ИКАРУС» ПЕРЕВЫПОЛНИЛ ПЛАН ПРОИЗВОДСТВА, А АКЦИИ " БРИТИШ ТАБАККО" УПАЛИ НА ДВЕСТИ ПРОЦЕНТНЫХ ПУНКТОВ
@
ДЯДЯ БОЛЬЖЕДОР ГОВОРИТ "МАЛАДЦА"
@
УСЛЫШАВ ТВОЮ ИГРУ, РОДИТЕЛИ СКАЗАЛИ, ЧТО ИГРАТЬ ТЫ БУДЕШЬ ТОЛЬКО В ГАРАЖЕ
@
ПОСЛЕ ПЕРВОЙ РЕПЕТИЦИИ ПОД ГАРАЖОМ ОТКРЫЛСЯ ПОРТАЛ В АД, КУДА УЛЕТЕЛА БАТИНА ДЕВЯТКА, НЕСКОЛЬКО РАЗ ПРЕВРАТИВШАЯСЯ В ШЕСТЁРКУ И ОБРАТНО ЗА ВРЕМЯ ПОЛЁТА
@
ТЕПЕРЬ ДЬЯВОЛ ЛИЧНО ПРИХОДИТ ПОСЛУШАТЬ ТЕБЯ, НО БОИТСЯ СКАЗАТЬ, ЧТО ТЫ ИГРАЕШЬ МИМО НОТ

aNGeL

Цитата: T1000 від 26 Грудень 2023, 17:37:48Пічалька? Подивися як вибухнув корабель рф, повеселішає :D
Дякую, повеселішало)

Mantikor

Класні тепер міні ПК можна надибати.
https://store.minisforum.com/products/minisforum-um780-xtx?variant=44208063742197
Хороший набір інтерфейсів, достатня модульність, потужний.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 28 Грудень 2023, 20:28:52Класні тепер міні ПК можна надибати.
https://store.minisforum.com/products/minisforum-um780-xtx?variant=44208063742197
Головне від ігр відмовитися і тоді можна брати)))

Mantikor

Цитата: aNGeL від 29 Грудень 2023, 00:13:03Головне від ігр відмовитися і тоді можна брати)))
Через USB4 можна зовнішню відеокарту підключати якщо дуже треба. Знайшов інформацію що таким чином хтось підключав 1080 через USB4 до цього проца.

фред

Цитата: Mantikor від 28 Грудень 2023, 20:28:52Класні тепер міні ПК можна надибати.
да, видел я такие жужжалки.
Греются как скатины, шумные как вертолеты и нихрена не быстрые ибо горячее внутри всё. Они нормальные когда новые, но потом ...
А потом самое интересное, как в старых ноутах - радиатор черный от горелой пыли, трубки давно высохли, турбина воет, ссд уже третий на этой "сковороде" прожаривается до well done и в комнате воняет палёным текстолитом...
¯\_(ツ)_/¯

Mantikor

Цитата: фред від 29 Грудень 2023, 00:21:00Греются как скатины, шумные как вертолеты и нихрена не быстрые ибо горячее внутри всё. Они нормальные когда новые, но потом ...
А потом самое интересное, как в старых ноутах - радиатор черный от горелой пыли, трубки давно высохли, турбина воет, ссд уже третий на этой "сковороде" прожаривается до well done и в комнате воняет палёным текстолитом...
Я також зустрічав які грілись сильно. Але тут все залежить як система охолодження зроблена, якщо в інженерів клепка є, то цілком нормальна машинка для повсякденних задач.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 24 Грудень 2023, 10:28:15Кто узнает примерно место где сделано фото?

Ммм а маємо?
Мені чогось здається що це на в'їзді в бескидський тунель,  але це так,  пальцем в небо...
А може це десь під Києвом..   Хз
Так де зроблено?

graved1gger

Цитата: фред від 29 Грудень 2023, 00:21:00да, видел я такие жужжалки.
Греются как скатины, шумные как вертолеты и нихрена не быстрые ибо горячее внутри всё. Они нормальные когда новые, но потом ...
А де мінуси?

Xella

Цитата: Dmytro від 24 Грудень 2023, 10:28:15Кто узнает примерно место где сделано фото?

Враховуючи що лінія не електрифікована, то можливо Ясіня, Рахів, Коломия

Dmytro

Цитата: Xella від 29 Грудень 2023, 08:59:55Враховуючи що лінія не електрифікована, то можливо Ясіня, Рахів, Коломия
Это возле Ворохты, там где лес на склоне с одной стороны.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 29 Грудень 2023, 05:40:47Ммм а маємо?
Мені чогось здається що це на в'їзді в бескидський тунель,  але це так,  пальцем в небо...
А може це десь під Києвом..   Хз
Так де зроблено?
Так Бескидский тоннель вроде ж не функционировал в 90-ые, разве нет?
А под Киевом я таких деревьев не припомню.

Dmytro

Цитата: Dmytro від 29 Грудень 2023, 12:04:26Так Бескидский тоннель вроде ж не функционировал в 90-ые, разве нет?
А, тьфу, работал конечно же, то потом его реконструкция произошла. Но в любом случае там давно электрификация была, а на фото электрификации нет.

Xella

Цитата: Dmytro від 29 Грудень 2023, 10:43:08Это возле Ворохты, там где лес на склоне с одной стороны.
я був близенько

фред

Сцуко пидорги...
Все живы?
Сина в бан!
¯\_(ツ)_/¯

фред

Цитата: Mantikor від 29 Грудень 2023, 00:28:48Я також зустрічав які грілись сильно. Але тут все залежить як система охолодження зроблена, якщо в інженерів клепка є, то цілком нормальна машинка для повсякденних задач.
для видосиков и ворлда - вполне.
Но никаких 3-д моделирований и игр.
¯\_(ツ)_/¯

фред

Цитата: graved1gger від 29 Грудень 2023, 05:41:32А де мінуси?
10 баксов мешок))
¯\_(ツ)_/¯

aNGeL

Цитата: фред від 29 Грудень 2023, 15:01:33Сцуко пидорги...
Все живы?
Сина в бан!
Розбудили підори москальські. Їбашило норм так.

Dmytro

Цитата: aNGeL від 29 Грудень 2023, 15:56:50Розбудили підори москальські. Їбашило норм так.
Чутко спишь однако. Я после водочки и полировки пивасом хорошо поспал.

Dmytro

И с 8 утра на смене.

Dmytro

А еще я Алан Вейк 2 купил. Странно что его тут не обсуждают. Буду прохоить как пройду Резика 2 и Контрол. Ну или параллельно с Контрол.

Dmytro

Edd.Dragon

Цитата: фред від 29 Грудень 2023, 00:21:00да, видел я такие жужжалки.
Скільки поколінь тому ти їх бачив?

Dmytro

[Raymond]

Цитата: Dmytro від 29 Грудень 2023, 16:47:24А еще я Алан Вейк 2 купил. Странно что его тут не обсуждают. Буду прохоить как пройду Резика 2 и Контрол. Ну или параллельно с Контрол.
Хотів у Control кидатись чим попало в ворогів, але награв десь 1-2 години і поки не дуже тягне продовжувати, щоб отримати більше здібностей

aNGeL

Edd.Dragon

Декілька років тому взяв навушники вкладиші Панас RP-TCM115. Точно пам'ятаю, що взяв "шоб було". Бо тільки перед цим взяли коханій в Київстарі навушники. Ну такоє. Слухать можна. А ці взяв, значить, бо треба було десь бонуси використати. Але не можу знайти де. Ні в Розетці, ні в Комфі в історії їх нема...

Короче кажучи, втикнув їх в смартфон і офігєл трішки. Високі не свистять, інструменталка звучить чисто, яскраво... Та ну на! Тож кохана проходила з ними з задоволенням. Але нарешті вграла (

Купив такі самі. Ну як такі самі... Мені чогось запам'яталось, що ті були в довгій коробці з прозорою вставкою. А тепер всюди вони в блістері. І коштують 400 350 грн. Всюди. І звучать... Зовсім не на 10-баксовий панасонік. Свистять високими, частенько риплять на високій гучності. Ніякої яскравості. Такий собі трішки покращенний двобаксовий китайський нонейм.

Жопа, бльо... Коли ти роками слухаєш чистий звук і бац. Жопа...

aNGeL

всьо - роботи нас захопили)

Samsung Electronics To Showcase How Enhanced AI and Connectivity Enable Expansive Kitchen Experiences at CES 2024
https://news.samsung.com/global/samsung-electronics-to-showcase-how-enhanced-ai-and-connectivity-enable-expansive-kitchen-experiences-at-ces-2024

Г О Ш А

"⚡️ Прогнозы Financial Times на 2024 год

▪️Станет ли Дональд Трамп снова президентом США? Нет.
▪️Спровоцирует ли война между Израилем и Хамасом полномасштабный региональный конфликт? Нет.
▪️Удастся ли США добиться "мягкой посадки"? Да, в краткосрочной перспективе.
▪️Будут ли США и ЕС продолжать финансировать Украину? Да.
▪️Поднимет ли Банк Японии ставки выше нуля? Нет.
▪️Смогут ли возобновляемые источники энергии обогнать уголь в мировом производстве электроэнергии? Нет.
▪️Обанкротится ли компания X (twitter)? Да.
▪️Спровоцирует ли смена президента Тайваня нападение Китая? Нет.
▪️Обрушится ли экономический рост Китая до 3% или менее? Нет."
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

aNGeL

Цитата: Г О Ш А від 31 Грудень 2023, 18:55:20"⚡️ Прогнозы Financial Times на 2024 год

▪️Станет ли Дональд Трамп снова президентом США? Нет.
▪️Спровоцирует ли война между Израилем и Хамасом полномасштабный региональный конфликт? Нет.
▪️Удастся ли США добиться "мягкой посадки"? Да, в краткосрочной перспективе.
▪️Будут ли США и ЕС продолжать финансировать Украину? Да.
▪️Поднимет ли Банк Японии ставки выше нуля? Нет.
▪️Смогут ли возобновляемые источники энергии обогнать уголь в мировом производстве электроэнергии? Нет.
▪️Обанкротится ли компания X (twitter)? Да.
▪️Спровоцирует ли смена президента Тайваня нападение Китая? Нет.
▪️Обрушится ли экономический рост Китая до 3% или менее? Нет."
Ну нічого надзвичайного)

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 31 Грудень 2023, 19:59:01Ну нічого надзвичайного)
Зручний спосіб налаштувати громадскість на потрібну лінію. Типу не поставили перед фактом, а такі прогнози, так шо...

Одне не пойняв... Чим їм твітер не вгодив. Хай буде

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 31 Грудень 2023, 21:52:24Зручний спосіб налаштувати громадскість на потрібну лінію. Типу не поставили перед фактом, а такі прогнози, так шо...

Одне не пойняв... Чим їм твітер не вгодив. Хай буде
Ну світтор катиться потроху в часі і стає минулим. А виставляються що просто так помира)

Mantikor

Згадав що мій монітор має налаштування HDR, яке я вимкнув ще спочатку. Думаю спробую, ще й якраз маю кілька фільмів в HDR.
А ця чортяка, схоже просто викручує яскравість на максимум і все. Чуть собі очі не поламав поки тестував.
P.S. Окрім опції в налаштуваннях, більше ніде не згадується що монітор підтримує HDR.

graved1gger

Цитата: Mantikor від 01 Січень 2024, 23:18:44Згадав що мій монітор має налаштування HDR, яке я вимкнув ще спочатку. Думаю спробую, ще й якраз маю кілька фільмів в HDR.
А ця чортяка, схоже просто викручує яскравість на максимум і все. Чуть собі очі не поламав поки тестував.
P.S. Окрім опції в налаштуваннях, більше ніде не згадується що монітор підтримує HDR.
Це фейкове хдр для галочки маркетингу.
Норм хдр тільки на олед чи на лсд з фалд підсвіткою.